Mit vásároltál legutoljára?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kata
Te jó ég, én ide inkább nem írok be semmit. 😊)

[/cserf][/fülünyúl]

Taranov
Kókusztekercs - 90Ft

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Mighty
512MB PC2700 Kingston DDR RAM 25k

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

KRi2
3db 180perc Panasonic VHS kazz = 1800ft

lll l ll lllll l lll ll

precision
Egy panasonic fejhallgató: 2990 Ft, meg 20 db slim tokos, 80-as TDK írható cd: 3400 Ft

Bazinga!

ollie
bevásárlás közértben: tej, kenyér, felvágott, tészta, túró, túrórudi, csoki, zöldség, gyümölcs, vaj, kõrözött, instant kávé, cukor, stb... kb 7 rugó volt

ollie
light kóla + magnum 😉 a magnum is light volt?

artschi
20 dkg mini pizzás csiga +fél lityi kakaó 283 Ft-ért.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

[HUN]Crassus
2 db orias ruro rudi 85*2=170penzert

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

6 doboz cigit + 4db túrós akármi + 1L Cola kb. 2100 Ft.-ért + felhívtam muterod szexvonalát (240Ft.+ÁFA / perc)

PResident Evil
havi diák kombinált bérlet 1103 ft.-

Taranov
én mostanság nem vettem semmit 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Gladiator
ja, nem is. 2db alufóliát, egy kis light kólát, meg egy magnumot 680-ért.

Gladiator
gatya: 12500

Mátrix menüt a duna plázában.

traXion
Sennheiser PC-130 Headset 10k. (Fejhallgató+mikrofon egybe)

cSuwwi
1 Thompson fülest a pécsi tescoban + 1 lottót töltöttem ki = 2100 HUF

shit happens

artschi
1 nagy sajtos-sonkás-gombás pizzát 700 pénzért.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

precision
Westend...de már tegnapelõtt lefoglaltattam neten, tegnap meg bementem értük, a biztonság kedvéért, nehogy eladják vkinek :-))

Bazinga!

zaki
szerencsés... melyik moziba?

ollie
túrós, barackos, vaníliás palacsinta

precision
Jegyet a Matrix - Revolutions c. filmre, ma 16.30-tól. 1090 HUF :-)

Bazinga!

zaki
2 zacsi Lays Chips-et

FtranX
Sopianae Lights - 365 Gt

Taranov
Csak poén, szerintem Traxion is poénból szivatott, meg én is poénból írtam, meg az egészet poénnak vettem 😊)

Gladiator
mármint én a 536-os ra írtam azt.

Gladiator
ez vitsz lett volna? vagy nem is nekem írtad, vagy mi a halál?

Taranov
Ennyi kedves embert :-DDD

Taranov
ENNYI USERT!!!

Taranov
LOL ennyi ... ööö

Gladiator
hát, én már kinõttem a piából. én már kokóban utazok. hány éves vagY?

traXion
sztem be leszek baszva 😊

Gladiator
szegényt most nem offoljuk szét, mert dzenem kell, meg tanulnom is. majd legközelebb. szombaton?

traXion
Ezzaz, go flame Gladiátor 😊 Már rég flameltem egy jót, de szétoffoljuk ezt a szegény topicot 😊

Gladiator
az viszont nem én vagyok. én csak visszavágtam, nem fogok kussolni itt a sarokban amíg te szopagatsz.

traXion
LoL Taranov csak 22? Bazdmeg te milyen lama vagy 😊 Szegény Gladiátor, most kipcztem és besértõdött, "van ilyen", vannak emberek, akik nem bírják a cikizést 😊

Taranov
lol 😊)

Gladiator
gondolom taranovot meg a 22 centis fasza, meg a sármos képe miatt imádják, a kidolgozott felsõtestérõl már nem is beszélve. képzeljétek, engem se a zoknim miatt szeretnek. nem azt írtam, hogy a csajok imádnak a zoknim miatt, hanem a csajok imádják a zoknit! különbség van már bocs ti sete-suták...

Gladiator
traxion: leszarlak

traXion
Pontosan ezaz, nem a zoknidért kell imádni...

Gladiator: sztem kocka vagy 😛

Taranov
nálunk a csajok engem imádnak, nem a zoknimat :-DD

Gladiator
imádom a király zoknikat. tele vagoyk ilyen idióta szarokkal. osztályban a csajok imádják:-D

traXion
Pénzkidobás 😊)))

Gladiator
piros zoknit, rajta rémszarvassal, meg hópelyhekkel. és olyan mint a kesztyû, minden lábujjamnak volt egy ujjrésze, szal tod mirõl beszélek. tíz euro volt.

traXion
Kemény, MSNre gyere, kéne dumálni 😊

Lteebee
Canon i550
39 000.-

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Taranov
az nem volt olyan súlyos ár

magus
kakaóscsigát 105Ft-ért a büfében.

zaki
😄DD

Én Megint kurvára költöttem a zseppénzem igy csak késõbb veszek télikabátot-de megérte és olcsobb,mint egy barátnõ...

Arch
Párnát, kávét, csokit Prágában. Nemt'om hány korona volt... 😊