Mit vásároltál legutoljára?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkHorSe
nálunk szendvics 70, melegszendvics 200 😊

Swedish people are albino monkeys

Bandew
Amugy fura, hogy a sulimba, egy egyszerû szendvics 120 Ft, míg egy tök nagy melegszendvics 130 Ft. 😊

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
suliba?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Taranov
Nálunk 180 :-)

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Bandew

Bandew
Melegszenyó - 130 Ft

Tustoll készletet... 10.000

cSuwwi
Nem kell mentegetõzni. Tudjuk amit tudunk. 😉

shit happens

The Garrett
Vizipipa - 10k (nemegyedül és ajándékba mielõtt kapom a szidást 😊 )

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

én is erre gondoltam 😊))

docmartens 1460 black series 44-es bakancs. ciánkáléban. 23.990 Ft ért !

HuAn82
A rágó a szüleid miatt kell?

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Match
Sör - 240 ft
(kocsmába)

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Taranov
Inkább küldj még képeket, amiker kirakhatok a fotók topikba😊)

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

traXion
Ilyen fiatalon dohányozni? Egészségromboló vagy ember!

Gladiator
doboz sophi + rágó

Taranov
Vettem 10 db cd 1600 Ft + két mozijegy a Balhéra, jó szórakozás volt. Összesen 3100 Ft.

Punker
NyersDVD-t + tokot, 450 + 77 HUF

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

The Garrett
amugy vettem 10Db cd-t 1900Ft

The Garrett
holéltek? itt 590!

PResident Evil
hol lax ?

FtranX
Nálunk 1400-ról vitték le.

PResident Evil
hehe nálunk 890 volt

FtranX
Mátrix - Revolutions mozijegy - 990 Ft

PResident Evil
2x3 deci kóla + 1 hubi... 5xx ft.-

Buddy
becsengettem a közös billiárdpartiba 280 ungarischer valutát

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Bedobtam 1 50est a parkolóautomatába, kezdõ Kresz-tanulóként átnavigáltam a kocsit a tér másik felére, meglepve anyumat..😊

Taranov
nem inkább 160Ft-ot? Én nem ülnék fel egy buszra 1600-ért 😊) Soknak találom 😊

[HUN]PAStheLoD
legutoljára valami buszjegyért vagy miért fizettem .. 1600 ft asszem vagy azután vettem a táncos bérletet ami meg 750??? na mindegy én nem kõtekezek 😊

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

zaki
1 szál rózsát: 250 forint

Taranov
Az Addig jár a korsó a kútra címû dvd-t nem tudjátok hol lehet megvenni? Vagy megvan valakinek? Én már régóta keresem.

Kata
2 kg banán, 475 Ft

[/cserf][/fülünyúl]

egy 9mm -est az orgazdától ,holnap viszem a suliba 😊)

Taranov
5 db maxell cd, 895 Ft.

KRi2
babapiskóta 209ft

lll l ll lllll l lll ll

Galy
kv : 100Ft
Lteebee
Mozijegy mátrix3-ra.
Kb. 900 Ft.

Egyértelmû pénzkidobás.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

ollie
1 rúd mákos beigli 500 rupóért...

ollie
az igazi! 😊)

Pyx
ujságot

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

PResident Evil
ja és egy villamosjegy a macinak...

SoDI---
2 literes Coca-Cola.

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

PResident Evil
reménykedj hogy lesz haszna... és ha lesz, gondolj rám 😛

Botond
lottót :-)
PResident Evil
2 db kókuszos csemege a büfében: 100ft.-

maj'nem elhánytam magamat a villamoson !

FtranX
belépõjegy a koripályára: 300 Ft

kétszer félliter becherovkát, kb 2000 forintnyi szlovák koronáért... alkoholturizmus rulez ;-)

\"Freedom is a scary thing / Not many people really want it Me, I keep my distance / I\'m always leaving. That\'s just my way.\" (Laurie Anderson)

Taranov
Itt és most 😊)

ollie
hol és mikor?

Kata
Lesz. 😊

[/cserf][/fülünyúl]