Mit vásároltál legutoljára?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
vagy ismer valaki mesét a beteg királyfiról?
van legkisebb, van középsõ, mindenféle még csalárd is , de mind megéri a mese végét P
Bezzeg a királylányok vagy alszanak, vagy fel kell éleszteni õket, vagy lovagi tornára kell járni miattuk...
Najó miis a téma? P
csak ha betegek vagyunk nyavajgunk
igaz akkor nagyon állitólag P
nahol a citromos teám
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
a végét majdnem elolvastam :-)
illetve félreolvastam
ja de nemis ezért jöttem
csak vettem tegnap egy mandarin-t azt akartam elújságolni P
😄
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak
De te nem vásároltál, hanem befektettél :-DDD
azt is vennék
olaszban kihagytam itthon meg nem látok jót
én amúgy most bonbonmeggyes szaloncukora fenem az izlelõbimbóim
tavaly lemaradtam róla de idén megszerzem, ha a Mónika show-ba is kell kiülni miatta :-)
kölcsönadtam 500HUF-ot 1haveromnak tegnap
😊
15 ruppó -10 piz
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

shit happens
Vettem egy somlóit 180-ért meg egy mangós ice tea-t 180-ért.