Mit vásároltál legutoljára?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
Én egy plüss szamarat 2500 Ft.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

zaki
3 doboz konyakmeggyet + 1 Nivea dezodort 1890 ft

Punker
jaja övé lesz a Garfield figura 😊)))

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Taranov
Hát annak meg nem kell legó 😊)

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Punker
a pici meg 8 hónapos...

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Taranov
Akkor már mindjárt más, ha 3 éves 😊

Punker
3 éves a gyerek 2 pici LEGO-t kap majd...

Taranov
Hogy érted? Mondjuk a Lego az elég drága szokott lenni, így fura, hogy a parfümmel együtt ki jött ennyire, de hát ebben mi a nevetséges?

Punker
mert?

Lynx_TWL
az ár nevetséges 😞

๏̯͡๏﴿

Punker
2 LEGO unokahugomnak
plüss Garfield a kicsinek
parfüm az asszonynak
+ csomagoló papír

összesen kb 10 000 HUF

Taranov
Nincs mit 😊

mukika
Köszike. Örök hálám!!!!

Taranov
A Mistralban például. Vagy www.exc.hu, www.fotomarket.hu stb.

rendeltem egy Dallas pizzát a Pizza Hut-tól, csak még nem hozták ki. gondolom ezervalamennyi lesz.
mukika
Hol??? Olyan nekem is kéne, anyiért!!!!

Taranov
128 megás CF kártya olyan 7 ezer Ft.

PResident Evil
1 üveg Porto Ricoi 1800 ft.-

mukika
mosta=most

mukika
Még mosta akarok. Canon Digital Ixus V3-hoz nagyobb memória kártyát. Nem tudjátok mennyi lehet??? Mondjuk 128m.

Match
sört meg taxit...de kurvára nem tudom mennyi volt mert én csak nyomtam a lóvét a haver meg költöte .))

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

FtranX
256 megás Kingston CompactFlash kártya - 15000 Forint. (megérte )

HuAn82
Csupa 5-ös!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

cSuwwi
Valyon hányas lehetsz nyelvtanból? 😊)

shit happens

Taranov
Vajon miért írod ly-nal? 😊)

PResident Evil
valyon miért ??? 😄DDD

cSuwwi
a vajon az pontatlan jé! 😊

shit happens

PResident Evil
hát valyon miért...

Taranov
Hát jellemzõ, hogy sulinetben egy mezei 512-es ram 32000, mikor sulineten kívül 20 ezer

PResident Evil
ja meg egyensúly érzékedet is tesztelheted vele !

mukika
Így van felfrissít, üdít, stb!!!

PResident Evil
ja a vodka meg gyógyszer 😛

mukika
áh de már kellet valami káros is tegnap estére😊

PResident Evil
lol 😄 akkor meghalok 😄

The Garrett
az ásványvíz az mérgezõ 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Balo
két doboz kontaktlencse 9500,- HUF

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

mukika
ja és canon digitális fényképezõ DIGITAL IXUS V3 - 115 000

mukika
7*250 ft borsodi csapolt korsó
3*200 ft vodka
2*1xx ft (nem tom késõ volt már 😄) ásványvíz

The Garrett
anima koncert 😊

Kandurex
hova?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

The Garrett
5 korsó aranyászok- 5x200-
4 fél Hubertus 4x210-
3-1 es boroskóla (erre má nememlékszem😛)
+ belépõjegy 700-

PResident Evil
az munka 😊

Tuvok
3 kiflit 1 zacskó kakaóval

Tertovan
sulinet kereteben:
fujitsu-siemens soundbird multichanal 5.1 hangszoro szet 11900Ft
samsung 17" monitor 765MB tco99 86KHZ 41150Ft
512MB DDR400 SDRAM PC3200 31900Ft

PResident Evil
3x 4:1 es borosla 1500 ft !!!

3 db minidisc

8 db Davidoff mild a havertól 200 Ft-ért, meg rendeltem, Camel Light-ot Ukrajnából

Lynx_TWL
master crok pizzás ships😊

๏̯͡๏﴿

hen-tes
dobz cigi meg 2 szédé

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Balo
6 üveg nagy Heinekent suli elõtt 1500,- HUF

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson