Mit vásároltál legutoljára?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem nem. Amolyan lány-barát, néhanapján szexpartner... igaziból meg ex-barátnõ 😄
Amoxicilin B gyógyszer - 938 HUF
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
(de, ha már ily kedves vagy
😊SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
De ezt csak pojénból mondtam, nem kell ennyire komolyan venni 😊
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
(Ticket Restaurant ebédjegybõl fizetve )
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Hazafelé bekotlott az adagoló a benyótól....140K-ért megcsinálták....

Mondjuk én attól félnék, hogy az íze rossz vagy az összetevõi. Erre vigyázz 😊

Kimentem a Tescoba kajáért,(persze munka idõ alatt,nem ám befelé jövet 😄)...szal többek közt vettem két csomag teát...
Egy Lipton-t meg egy "Tesco" teát 😊
Erre a 20 db-os tesco teából csak 2-õn van ilyen "cérna" amivel bele lehet lógatni a bögrébe...

\"Ostoba beszédre hallgatás a felelet.\" \"Inkább tisztes halált, mint gyalázatos életet.\" \"Ki hogy él, aszerint gondolkodik.\"
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
War. War never changes.