Mit vásároltál legutoljára?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandee1987
Vasárnapi Blikk 88.-

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

marsu
Orion tv-ét 50000-ért
Punker
házimoziklub nekem 1990 volt 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

bogyoka
Egy klassz farmernacit, akcióban 5.890,- Ft volt, és nagyon tetszik, csak nagyon hosszú

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

artschi
Házimozi Klub újság 1.699 Ft
Hammer World 649 Ft
TVR-hét 41 + hat nap hét éjszaka DVD 1.790 Ft

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Munch
Gyá! Ma nem vettem semmit. 😄

PAYNE
én nem bánom hogy elkezdtem mert valahogy jobban érzem így magam... amúgy én románból veszem ott a marlboro 8euro.
amúgymeg én általában marlborot, westet, meg pall mallt szvok.

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

Glpetyus
Nekem is elmegy majd' egy egész doboz/nap 😞
Fasz kivan...napi 590ft ....ha épp nincs svájci import 😄
(akkor kb 3000 egy karton malbi)

PAYNE
hehe 😊 engem is próbált anyu meg apu leszoktatni de nem ment neki😊 egyszer apu vett egy doboz kossuthot és azt kellet elszívnom elõtte úgy hogy ha elszvtam egyet akkor egybõl gyújtanom kellett a másikat. emlékszem az 6 után leeszédültem a székrõl. 😊 ekkor 17 éves voltam. de nem jól sült el a dolog mert addig csak egy fél dobozzal szívtam mostmár meg 1 egésszel. 😊

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

marsu
anyám egy nyárfavesszõvel, és 2doboz cigaretta elszivásával 16 éves koromban leszoktatott.

És nem bántam meg.
Glpetyus

PAYNE
tudomásul vetttem mester

PAYNE
értem fõnök! és a cigit szereted?😄

Glpetyus
Elhiszem,de a KV 50-é' egy levédett komment 😄
Olvass vissza és meglátod 😛

marsu
én meg a kv-ét utálom.
PAYNE
téllleg vettem kvt

PAYNE
vagy pizzás cheetos

Glpetyus

PAYNE
ja meg zippo benzin 2500HUF

Amse
dehogynincs.ketchupos pomber.

PAYNE
KV 50-é' 😄

PAYNE
attól gusztustalanabb csipsz nincs is! 😊

2 pizza 2200...
Glpetyus
Az a lényeg

marsu
nem számít nekem izlik
Glpetyus
okádék
(szvsz😊

peteragoston
szart se vettem mostanában...

marsu
mé fúj?? az nagyon is finom.
Glpetyus
KV 50-é'
Vaniliás karika 230-é'

Taranov
fúj😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

marsu
sajtos cheetos-t
Glpetyus
Egészségedre passzeg 😄

Taranov
vaníliás fánk és túrós batu, 2-2 510 ft

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Takimate
magamnak vettem 2 db párizsikockát 😊 megkívántam...

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

Glpetyus
😄

Takimate
régi fõnököm bulijára vagyok hivatalos....
Anno a büfében 2 értelmes dolog volt...
1. fél literes kóla
2. párizsi kocka
A bulira 25 db párizsi kockát vettem, + 10 db fél literes kólát.

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

Glpetyus
Mégegy KV 50-é'

Glpetyus
^.^

Punkerwork
HázimoziKlub 1990 HUF + 0,5L gyömbér 190 HUF

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Glpetyus
KV 50-é'
Tankolás 4000-é'

Munch
Egérpad: 100 Ft.

Taranov
Nevedbõl azt gondoltam volna, hogy vonatjegyet vettél 😊)

eLviRA
buszjegyet Bpre: 488 Ft

...what\'s for You, will not pass You by...

Taranov
Egy quiksilver farmert, 11k.

joebacsi
jaja kajautalvány rulez

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Bandee1987
Bár van, amikor nem kaptam tõle egy fél évig, akkor max nagyritkán egy tölcséres mcfreezere ugrottam be. Volt olyan idõszakom is, amikor 1 évig(!) be se néztem a mekibe.

Bandee1987
Naná 😊
Amugy nem vagyok az. Csak akkor eszem ott, amikor a nagynénémtõl kapok ilyen ticket restaurant utalványt, ami nem kell neki. Havonta kap õ ilyen utalványt. Általában olyan napokon használom fel, amikor a sulis kajáldában szar kaja van. (pl. tegnap az volt (máj rizzsel, tojásleves)

PAYNE
1tank benzin,4rekesz sör,2karton 100as piros marlboro,1 karton west ice. ja meg egy jim beam.

Taranov
Te extra heavy user vagy.

Bandee1987
Big Mac menü majonézzel, tölcséres mcfreezzel 990.-
Casio számológép 2990.-