Mit vásároltál legutoljára?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425
Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425
lehet hogy nem kapott gumikesztyût,
és ezzel akarta helyettesíteni. D
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
tankoltam 3.000 -ért.
Megint aludtam vagy 4 órát az éjjel...<#sniffles>#sniffles>
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Tankolás 3000-é'
Kaja 700-é'
Bagó 590-é'
<#sniffles>#sniffles><#sniffles>#sniffles><#sniffles>#sniffles><#sniffles>#sniffles><#sniffles>#sniffles><#sniffles>#sniffles><#sniffles>#sniffles><#sniffles>#sniffles><#sniffles>#sniffles>
<álmos vok>álmos vok>
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
4 korso Tuborg 330/korso
az am de a szenya ugy nezett ki, hogy ket szelet piritos, egyiken egy grillezett csirkemell, emelett salata, hasabburgonya, hmmmm
Tarcsee, legkozelebb ilyet eszunk
(egyebkent az arak a regi etlep szerint vannak megint, szal valszeg a multkori akcios volt)
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
elõtte meg tankoltam 3.000 -ért.
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473