Mit vásároltál legutoljára?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ecsetfilcek, ecsetek, akvarellfilcek 5000 körül
\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425
ha nincsen lekvár a lángossütõnél, akkor azért
a biztonság kedvéért vigyél magaddal egy üveggel . DD
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
egész jó, olyanmintha farsangi fánkot ennél, csak
egy kicsit sósabb, de egész jó
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Ez olyan mint Túró Rudiban csak az originál Piros Pöttyös-t eszem meg 😊
Vagy a gofri,...abban a csokis-málnahabos változat a nyerõ 😛
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
ja, meg elõtte természetesen a napi sajtos-tejfölös lángos.<#finom>#finom>
Egyébként nálunk a sajttal töltött a kedvencem, abból napi 2-t eszem az utóbbi idõben és 180-ba kerül ketchuppal, a többi cucc meg túl kicsi, az a baj.
kis adag
kicsi választék
az ár nem érdekel 😊
Ma voltam a BME-n kiállításon és ott sokkal nagyobb választék volt.
De a BME-n az erõsen nevetséges volt, hogy plusz pénzt kértek el a ketchupért a rántott húsosba 😄
4. Sztem az sincs.
+Ismerem a büféscsajt, nem olyan, aki mindent felvizez meg faszomtuggya. Õ jó fej 😊
2.Amikor középsuliba jártam...õõõ...idestova 5-6 éve akkor kerültek ennyibe a dolgok,mint amit most leírtál 😄
(lehet én jártam extrém drága helyre?)
3.Attól még,hogy flakonból önti,az még fel van vizezve 😄D
4.A ketchup is fel van 😛
Asse annyira rossz nálunk, nem drága, és mindennap van benne süti meg gyümölcs. Egész normális kaják vannak, (persze vannak szarok is), jobb mint általánosban volt.
Egy nagy melegszenyát 200-ért, egy sajttal töltött, salátás, paradicsomos, majonézes, faszomtuggyamégmis puffancsba belerakva 240-ér kapni.
Pizzás csiga 110.-, de ezért fel is melegitik neked, és ketchup is jár persze.
3 dl szénsavas üditõ (nem gépi, hanem, 2l-esbõl ott önti ki az orrod elõtt) 80.-
1."feltétben gazdag"
2.izletes
3.laktató
4.olcsó
Ennek fényében mondom,biztos nem volt nagy szám 😄
Hacsak azóta nem történtek radikális változások az iskolai büfékben 😄
WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473
40 ft-ér 2 deci light kólát (60 lett volna, de ismerem a büféscsajt, rendes volt, mert csak 40 ft-om maradt).
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
megint vettem egy sajtos -tejfölös lángost ma. DDD