Mit vásároltál legutoljára?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Cola 1,49 Euro
Péntek estére ezek jók voltak 😄
Sítáborban voltam, 1 hét alatt összesen kb 1000 eurot otthagytunk piára... Elég durva volt... 😄
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Full Spectrum Warrior PC játék - 1990 Ft
Razer eXaxtMat - 5.000Ft,-
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
5db medvehagymás zsemle😉
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Maximálisan stabil univerzális padlópumpa manométerrel!
Nagy és ergonómikus markolat kényelmes
puha betétekkel, hasonlóan a lábrésznél.
Teljesen szervizelhetõ,
50mm átmérõjû mûszerrel felszerelve
Váz anyaga: Mûanyag
Szelep: Átkapcsolható
Nyomáshatár: 14 bar
Súly: 850 g
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Shimano PD-M520 (6500.-)
Deda bandázs (Deda dombornyomott felület)(2000.-)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

PANTAC Light Weight PC ( MC ) US$77.00
PANTAC Magazine Dump Pouch ( MC ) US$16.00
MULTICAM UNIVERSAL RADIO MOLLE POUCH by TRU-SPEC $14.99
MultiCam™ BOONIE CAP JUNGLE HAT by PROPPER $9.99
PROPPER MULTICAM ACU STYLE COMBAT PANTS $39.99
PROPPER MULTICAM ACU STYLE COMBAT COAT $39.99
+ szállítás kb 75$
itthon nem találtam olyan hátsót, ami tetszik.ebay-en van fasza, de arra még gyûjteni kell.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
meg hát vizsgaidõszak van, kell valami gém :-DD
pirított tészta/pirított rizs hagymás csirkével: 550ft
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
ez ám a sz@r ügy
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯