Mit vásároltál legutoljára?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
\"Never ever give up!\"
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
150
várjál nem is colát vettem utoljára hanem sört<#ravasz1>#ravasz1>
és az meg 230 volt
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Elektromos fogkefe pótfejek 2500
Salátaöntet, pillanatragasztó, kyr italok 1600
4 x 620 .-
egy meg selejtes volt az elõzõ vételbõl, de azt is kicserélték egy másikra.<#worship>#worship>
nem akarta megformázni az író az elején.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Mágneskép amiből csak akarod! http://egyedihuto.atw.hu
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
2Csipsz, 1Mekszikorn, Tei
1300Ft...<#wilting>#wilting>
A pezsgõtabesz ebbõl 600...
Talán estére kész is lesz. <#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
De ha nem értesz a kocsikhoz,akkor szvsz vigyél valakit,mert átb@sznak ahol tudnak :S
(tisztelet a kivételnek)
Mondjuk utoljára egy 2.-es Golfomba kotlott be,akkor nem volt drága = 6K volt egy új (egész) vizpumpa...
Bár mindegy,ha nálad más a gáz 😮