Mit vásároltál legutoljára?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Hát ilyenkor csak az a megoldás,hogy amikor nem néznek oda^^,akkor több készletbõl összerax egyet ^.^
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Néztem olyan sakk készletet...
Pont ilyen nem volt,ami meg volt az 10K <#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
:-(
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
dialup modem 2700 <#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
sorolok hogy mit nem eszek meg:
paradicsom
uborka (kivéve a kigyó uborka)
semmiylen gyümölcsöt nem eszek de régebben ettem
kínai kaját sem eszek mert nem szeretem
és még sok egyebet nem eszek...
nem éhezünk csak én vagyok válogatós, és nem vagyok elkapatva...