Age of Wonders - Shadow Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valaki segítsen nekem lécci!!!!!!!!!!!!!!!!!!nincs passwordom az Age of Wonders 2-höz?tudna nekem adni valaki?
please!!!!

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

Hello!
Letöltöttem a Warez Centerrõl, rippelten.
Amikor az mp3unpckert csinálná kiír egy hibaüzenetet:
acmStreamOpen: The requested operation cannot be performed.
Ezért a játékhoz nincs hang, ha nem írná ki, akkor felrakná a hangot hozzá.
Légy szíves vki segítsen!
Elõre is köszönöm!

Hehe, ezek a készítõk tényleg nagy arcok voltak. Én csak azt hittem, hogy valaki hülyéskedett és átírta az egyik alapított város nevét Tatabányára, de alapból a nomád kampány elején így hívják a várost!! Hogy ezt honnan a fenébõl vettték??? 😊)))
Hello!
Letöltöttem a Warez Centerrõl, rippelten.
Amikor az mp3unpckert csinálná kiír egy hibaüzenetet:
acmStreamOpen: The requested operation cannot be performed.
Ezért a játékhoz nincs hang, ha nem írná ki, akkor felrakná a hangot hozzá.
Légy szíves vki segítsen!
Elõre is köszönöm!

via_mala
Biztos betelt a vinyód. 😄
Szerintem picit több segítséget kapnál, ha beírnád a pontos hibaüzenetet, és nem csak annyit böfögnél ide, hogy "vmilyen hibaüzenetet ír ki".

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Hello!
Ha vki olvassa ezt a fórum témát és letöltötte a Warez Centerrõl a game-t, azt kérem, hogy segítsen nekem!
Segítségért jutalom!

SkunkliX
Sziasztok!Nekemm is nagyon bejön a játék , de van vele 1
nagy probléma azon kívül hogy erõsen addiktív.Még pedig az hogy kevés a pálya.Na ebben szeretném segítségeteket kérni.
Vagy írjatok url-t ha tutok vagy küldjetek levélben nyugodtan pályákat.Elõre is köszönöm , az még kevésbé kihevert addíkció nevében 😊)))

Örök hála mindenkinek!!!
A havernak sikerült megoldania egy másik exe felmásolásával. Azzal a módszerrel, amit itt olvastunk.
Csak amikor átmásoltuk máshová, ott már nem mûködött.
Szerencsére ez nem nálam volt... 😊))
Én inkább addig nem is veszem át, amíg végig nem nyomtam az eredeti kampányt. Már a halál második pályáján szívok erõsen Meandor ellen. Gyk. a várakból nem nagyon tudok kimozdulni.
Tippeket és trükköket is írhatnátok néha.
Pl. a gép ellen ha az élõholtakkal vagy, akkor nincs jobb várvédelem 8 íjásznál + 5 zombinál (+ esetleg 3 keményebb legény). Ezzel az összeállítással Meandor Bone Horror seregeit (volt hogy 8*4-el jött) szépen be lehet aprítnani. Csak be kell állni a zombikkal a kapuba, az ijászokkal mindig a kapuban lévõt lõni. A zombik meg minden 3. körben szépen újra feltámadnak pont a bejártatban, így nem lehet betörni. Persze Tower Guard és kõfal sem árt. Olcsó és hatékony védelem.
Jó játékot mindenkinek!!
Akkor a ripp exét honnan lehet letölteni?
A dchunos verzió már tökéletes?
mert o nem kalandozik hanem otthon ul a magus tornyaban, nem is szabad elvinni sehova. Feleslege neki az attak, deffence. Eleg sok helyre tud igy is varazsolni.

May the force serve you well!

lwb
ok. thx

Koszonom,megvan!😉

A cimet orizd meg -L/P nem valtoztatom meg- ha a kesobbiekben kell valami megtudom osztani veled!😉... de kezeld diszkreten!
udv😊

\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/

lwb
fent van. ha vmi gebasz van, szólj v. fórumon v. mailben.

Mail ment. Ezer koszi!😉

lwb
fel. küld mailben. tûzfalad bontsd le, mert én nem tom a sajátom.

valaki pliiiz segitsen... koszi!

Szioo,
kulfoldrol netezek,es a magyar (warez)oldalak nagyon szarul jonnnek be😞...viszont ha adok ftp cimet privatban feltolod nekem ?!😊 koszi😉

lwb
az több, mint 8 mega. az én free email szolgáltatóm ekkora adatot nem engedélyez (más meg nincs).
szerintem szedd le warezcenterrõl az elsõ 10 zipet és akkor már ki tudod csomagolni csak az exe filet. én is így csináltam. ha nem ismernéd az url-t:
http://warezcenter.cjb.hu

Sziasztok!
Nekem is kellene rip.exe mivel nem muxik a tores win98 alatt.Ha valaki megtenne ,hogy atkuldi emilben halas lennek;
koszi!😊

dchun.hq.hu

Shaman
Gomdolom DC-röl le tood húzni.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Én kifejezetten örültem ennek nem értem mi a baj?!

Hali!
Lenne 1 kérédsem még pedig az hogy a második küldetésnél tartok(elfekkel) és lenyomtam az orkokkat de a jellemem átváltott gonoszra. Ez a késöbbiek folyamán baj lesz? Ha igen akkor hogyan tudom megcsinálni azt a pályát hogy a jellemem maradjon jó. Thx a helpet
nekem csak az nem tetszik hogy mincs gonosz campain csak jokkal lehet menni, amugy tenyleg nagyon jo 😊

Na:
lenyomtam a játékot. (alvás nem nagyon vót.)

1-10 Értékelés:

jácchatóság: 10
élettartam: 8
grafika (HOMM4 hez képest): 10
sztori: 7
kihívás: 7

Maga a játék nem sokat fejlõdött az AOW2 óta de már az jobban teccet mint a heroes4.
Nem kell beszólni: magam is nagy heroes fan vagyok (a heroes3 maga az isten multiban), habár az AOW multi részét még nem próbáltam.

összeségében körökreosztott stratégia fanoknak egy kötelezõ darab ami nekem a cheerfull undead-ekkel végleg felkerült a kedvencek közé 😊)

Goblinraider

PsychoStarfish
köszönöm

SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.

Hustler_hu
csinalsz Pioneereket a varosban majd elviszed oda oket ... es ott rebuild
PsychoStarfish
Valaki tudna segíteni? Amikor valamelyik istenség azt akarja, hogy mint Quest javítsak meg valamit, pl. bányát, azt hogy lehet?

SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.

Nagyon szep(HOMM4nel sokkal szebb) a jatek, a zene is jo, a zoom nagyon tetszik. De meg nem jatszottam vele sokat.
Mast nem tudok mondani, kerem kapcsolja ki ... 😛

lwb
hát ilyet még nem b*sztam! downgrade-elnem kellett a videokari driveremet és így megy. az új detonator nem teccett neki.

lwb
nekem nem m1 rip exe-vel sem. 😞
kinyit egy ablakot, aztán becsukja és vissza a doserbe. semmi életjel.

lwb
akkor jó bulit! azért thx...

3P

Bocs, hogy igy megkesve bvalaszolok, de azert megirom.

Igen van mar patch, amivel kijelezi, hogy 1-1 egyseg meddig mehet elorre.
Egyebkent a 4. resz tenyleg tobb teruleten is visszalepes a korabbi reszekhez kepest, de van neki nehany vitathatatlen elonye is 😊.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

And5
ebben van multi?

Hustler_hu
akkor sorry en este bulay , szedd le a ripet ... nem nagy hiphop lejon
lwb
viszont csak este leszek legközelebb netközelben. 😞

lwb
nem vagyok nagy irces, szóval inkább mondd te. köszi.

Hustler_hu
yes 😊 mindent tutin ... en odadnam neked de nem dczek ... ha akarsz IRCneten talalkozunk , csak mondd a szobat.
lwb
nem lenne valaki olyan jó hozzám és megosztaná DC-n a rip exe-t? akkor nem kellene 200 megát potyára letöltenem.

lwb
ez tuti? és le is jáccik midnent királyul? mármnt van zene és múvi is?

Hustler_hu
win98 usereknek (mint nekem 😊 meg kell oldani trukkel 😊 rip exe file bemasol a feltelepitett ISO konyvtarba es tralala ... mar megy is (tested) , jo jatekot . WBT powah 😊
xp alat nekem simán fut az iso...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

hmm hmm

érdekes gondolat.

lwb
az a vicc, hogy kint már szinte mindenki XP-t használ, tehát valszeg soha nem fognak rájönni, hogy w98 alatt nem megy a törés. tehát nem lesz fix sem...

hát sajna nem játékra van kitálalva 😊

lwb
jah! 😄
az télleg gáz lehet...

4mb alaplapi f0s (NEC Powermate) röhejség

lwb
elvileg teljesen minimál 16 megás dx8 komp videokártya elég neki. nem kell sem t&l, sem pixel shadering sem semmi. mezei tnt2-õn is hasít.

Remek!
akkor végre az introt sem látod.

(szerintem itt a munkahelyi gépen az alaplap vidkártya miatt dobott ki (nem ez az elsõ) és otthon ez hasítani fog.)

lwb
akkor nekifutásból lerúgom a monitorom az asztalról...