Age of Wonders - Shadow Magic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
please!!!!
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
Letöltöttem a Warez Centerrõl, rippelten.
Amikor az mp3unpckert csinálná kiír egy hibaüzenetet:
acmStreamOpen: The requested operation cannot be performed.
Ezért a játékhoz nincs hang, ha nem írná ki, akkor felrakná a hangot hozzá.
Légy szíves vki segítsen!
Elõre is köszönöm!
Letöltöttem a Warez Centerrõl, rippelten.
Amikor az mp3unpckert csinálná kiír egy hibaüzenetet:
acmStreamOpen: The requested operation cannot be performed.
Ezért a játékhoz nincs hang, ha nem írná ki, akkor felrakná a hangot hozzá.
Légy szíves vki segítsen!
Elõre is köszönöm!
Szerintem picit több segítséget kapnál, ha beírnád a pontos hibaüzenetet, és nem csak annyit böfögnél ide, hogy "vmilyen hibaüzenetet ír ki".
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Ha vki olvassa ezt a fórum témát és letöltötte a Warez Centerrõl a game-t, azt kérem, hogy segítsen nekem!
Segítségért jutalom!
nagy probléma azon kívül hogy erõsen addiktív.Még pedig az hogy kevés a pálya.Na ebben szeretném segítségeteket kérni.
Vagy írjatok url-t ha tutok vagy küldjetek levélben nyugodtan pályákat.Elõre is köszönöm , az még kevésbé kihevert addíkció nevében 😊)))
A havernak sikerült megoldania egy másik exe felmásolásával. Azzal a módszerrel, amit itt olvastunk.
Csak amikor átmásoltuk máshová, ott már nem mûködött.
Szerencsére ez nem nálam volt... 😊))
Én inkább addig nem is veszem át, amíg végig nem nyomtam az eredeti kampányt. Már a halál második pályáján szívok erõsen Meandor ellen. Gyk. a várakból nem nagyon tudok kimozdulni.
Tippeket és trükköket is írhatnátok néha.
Pl. a gép ellen ha az élõholtakkal vagy, akkor nincs jobb várvédelem 8 íjásznál + 5 zombinál (+ esetleg 3 keményebb legény). Ezzel az összeállítással Meandor Bone Horror seregeit (volt hogy 8*4-el jött) szépen be lehet aprítnani. Csak be kell állni a zombikkal a kapuba, az ijászokkal mindig a kapuban lévõt lõni. A zombik meg minden 3. körben szépen újra feltámadnak pont a bejártatban, így nem lehet betörni. Persze Tower Guard és kõfal sem árt. Olcsó és hatékony védelem.
Jó játékot mindenkinek!!
A dchunos verzió már tökéletes?
May the force serve you well!
A cimet orizd meg -L/P nem valtoztatom meg- ha a kesobbiekben kell valami megtudom osztani veled!😉... de kezeld diszkreten!
udv😊
\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/
kulfoldrol netezek,es a magyar (warez)oldalak nagyon szarul jonnnek be😞...viszont ha adok ftp cimet privatban feltolod nekem ?!😊 koszi😉
szerintem szedd le warezcenterrõl az elsõ 10 zipet és akkor már ki tudod csomagolni csak az exe filet. én is így csináltam. ha nem ismernéd az url-t:
http://warezcenter.cjb.hu
Nekem is kellene rip.exe mivel nem muxik a tores win98 alatt.Ha valaki megtenne ,hogy atkuldi emilben halas lennek;
koszi!😊

Lenne 1 kérédsem még pedig az hogy a második küldetésnél tartok(elfekkel) és lenyomtam az orkokkat de a jellemem átváltott gonoszra. Ez a késöbbiek folyamán baj lesz? Ha igen akkor hogyan tudom megcsinálni azt a pályát hogy a jellemem maradjon jó. Thx a helpet
lenyomtam a játékot. (alvás nem nagyon vót.)
1-10 Értékelés:
jácchatóság: 10
élettartam: 8
grafika (HOMM4 hez képest): 10
sztori: 7
kihívás: 7
Maga a játék nem sokat fejlõdött az AOW2 óta de már az jobban teccet mint a heroes4.
Nem kell beszólni: magam is nagy heroes fan vagyok (a heroes3 maga az isten multiban), habár az AOW multi részét még nem próbáltam.
összeségében körökreosztott stratégia fanoknak egy kötelezõ darab ami nekem a cheerfull undead-ekkel végleg felkerült a kedvencek közé 😊)
Goblinraider
SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.
Mast nem tudok mondani, kerem kapcsolja ki ... 😛
kinyit egy ablakot, aztán becsukja és vissza a doserbe. semmi életjel.
Bocs, hogy igy megkesve bvalaszolok, de azert megirom.
Igen van mar patch, amivel kijelezi, hogy 1-1 egyseg meddig mehet elorre.
Egyebkent a 4. resz tenyleg tobb teruleten is visszalepes a korabbi reszekhez kepest, de van neki nehany vitathatatlen elonye is 😊.
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
érdekes gondolat.
akkor végre az introt sem látod.
(szerintem itt a munkahelyi gépen az alaplap vidkártya miatt dobott ki (nem ez az elsõ) és otthon ez hasítani fog.)