Megszámolták a látható univerzum csillagait
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
es altalaban nem az elefantcsontoronyban ulo tudosok vittek elore a vilagot, hanem a technikusok, mernokok, feltalalok, stb
Morajlik szárnyainktól az ég, megreszket léptünktõl a Föld. S az Ember meghajol a Sharaq népe elõtt.
szoval kicsi valtoztatasokkal ugyanaz a szinhaz megy evezredek ota...
(kicsit off volt, de en ezt igy egeszben latom...)
Morajlik szárnyainktól az ég, megreszket léptünktõl a Föld. S az Ember meghajol a Sharaq népe elõtt.
meg lehet nezni, hogy valamennyi vilagbirodalom, (vagy "kontinens"-birodalom) a bukasa korszakaban a vallashoz menekult (a faraokbol istenek lettek, az inkak minden addiginal veresebb aldozatot mutattak be, a romaiak osszeomlasa utan jott a sotet kozepkor, kesobb az inkvizicioval, miegymassal...stb)
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEÕÕ
Hát itt tegnap még sextillió állt :DDD
\"Born to Lose, Live to Win\" --Motörhead
Attól hogy még összeadjuk azt a víztömeget amit mi ismerünk az még nem jelenti azt hogy tudjuk mennyi víz van a Földön.
Ha belevszük azt hogy a föld alatt is vannak rejtett víztartalékok amiket még nem is ismerünk
lehet hogy az ismert vízmennyiség 2x-se vagy 3x-osa van a Földön vagy még több.
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Pontosan 70.000.000.000.000.000.000.000 +/- 69.999.999.999.999.999.000.000
Gond lenne ha én 1 csillag helyett inkább 2-t szeretnék válaszatni! A képen az 132143143 sor 31312312 csillagát és a 45625622 sor 678235 csillagát szeretném!
Elõre is köszi: Falábú!
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
ismét egy olyan cikk, amit nem lett volna muszáj okvetlen copyzni....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
:-()
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Szerintem attól se kell félniük, hogy tele menne a csukájuk, mert legfeljebb egy pár vadászgéppel kevesebbet rendelnek, s a NASA megkapja a homokmentes szandál feltalálásához a szükséges pénzeket.
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
Na ne röhögtess
\"Born to Lose, Live to Win\" --Motörhead
Szerintem pár nagyságrenddel kevesebb.
Bizonyítsák be! :DD
Remélem hosssú éveket molyoltak ezzel :DD