36
-
#36 viszont ez a kep franko lett:))
es altalaban nem az elefantcsontoronyban ulo tudosok vittek elore a vilagot, hanem a technikusok, mernokok, feltalalok, stb -
#35 siman latszik, hogy ami a romaiaknal a vallas volt, az amcsiknal az elvont tudomanyok, (pl matematika) es a fopapok az axiomakat, alapteteleket felallito tudosok, ami pedig a kozepkorban a feudalizmus volt, az ma a tokes rendszer (az ember nemigen tartozhat mar semmilyen elithez, ha a szulei pl falusi parasztok) es a bankarok a foldesurak, az adosok pedig a jobbagyok szerepet toltik be.
szoval kicsi valtoztatasokkal ugyanaz a szinhaz megy evezredek ota...
(kicsit off volt, de en ezt igy egeszben latom...) -
#34 itt az a baj, hogy a tudomany vallassa lett, eppugy, mint a buddhizmus, vagy a keresztenyseg, csak a klasszikus vallasok mar kinottek magukat
meg lehet nezni, hogy valamennyi vilagbirodalom, (vagy "kontinens"-birodalom) a bukasa korszakaban a vallashoz menekult (a faraokbol istenek lettek, az inkak minden addiginal veresebb aldozatot mutattak be, a romaiak osszeomlasa utan jott a sotet kozepkor, kesobb az inkvizicioval, miegymassal...stb)
-
#26 Ajjaj! Biztos a morgoncok voltak! ;-) -
#25 "70 kvadrillió" hupszi!
Hát itt tegnap még sextillió állt :DDD -
Reggel #24 Hogyan lenne már a Földön lévő víz tömege ismert?
Attól hogy még összeadjuk azt a víztömeget amit mi ismerünk az még nem jelenti azt hogy tudjuk mennyi víz van a Földön.
Ha belevszük azt hogy a föld alatt is vannak rejtett víztartalékok amiket még nem is ismerünk
lehet hogy az ismert vízmennyiség 2x-se vagy 3x-osa van a Földön vagy még több. -
#20 70 kvadrillió...mondtak úgy sac/kb 1 számot aztán meg felvették a nagy lóvét,hogy ugyebár milyen megterhelő tudományos munkát végeztek. -
#17 Csak közelítés a 70.000.000.000.000.000.000.000.
Pontosan 70.000.000.000.000.000.000.000 +/- 69.999.999.999.999.999.000.000 -
#11 őőőőő....
Gond lenne ha én 1 csillag helyett inkább 2-t szeretnék válaszatni! A képen az 132143143 sor 31312312 csillagát és a 45625622 sor 678235 csillagát szeretném!
Előre is köszi: Falábú! -
#10 ec-pec kimehetsz
ismét egy olyan cikk, amit nem lett volna muszáj okvetlen copyzni.... -
#9 és ezt kézzel számolták meg???
:-() -
Mice #8 Szerintem a Bush papa kedvencének biztos több homokszemcsével tölötték fel a játszóterét. De ha mégsem, maholnap biztos hozzátesznek még pár kilót. Most, hogy már ők is tudják mit kell túlszárnyalni.
Szerintem attól se kell félniük, hogy tele menne a csukájuk, mert legfeljebb egy pár vadászgéppel kevesebbet rendelnek, s a NASA megkapja a homokmentes szandál feltalálásához a szükséges pénzeket. -
Ironka #6 "Mellesleg egy játszótéri homokozóban több homokszem van mint ez a szám... :-D"
Na ne röhögtess
-
#4 "Körülbelül tízszer annyi csillag létezik, mint ahány homokszemcse van a világ sivatagjaiban és tengerpartjain." a homokszemek is össze vannak számolva? :DDDD -
#3 de ráérnek bazz! számolgatják az eget... -
Power #2 Na már megint egy kis búlvár. :)
Szerintem pár nagyságrenddel kevesebb.
Bizonyítsák be! :DD
Remélem hosssú éveket molyoltak ezzel :DD -
#1 Szóval megszámolták...