365
Valaki tud rola valamit?
  • Coine, The A&O
    itten :
    2,1,3,4
  • Coine, The A&O
    Mutass vmi infót Alien 5-ről, mert én idáig az AvP-ről találtam, amit a Resident Evil rendezője csinál. Mondjuk ő rendezte az Event Horizon-t is (Halálhajó), ami egy elég jó film.
  • Mayday
    Ja, jo hir a rajongoknak, hogy 2004 elejen megjelenik egy 9 DVD-s extra valtozat az elso 4 reszbol, sok extraval, ujdonsaggal. Allitolag a 3. reszen lesz erezheto valtoztatas, megtoldva kivagott jelenetekkel, es azt olvastam, az egesz sztori mas megvilagitasba kerul majd ezaltal. A 2. resz marad a "regi", az x eve megjelent rendezoi valtozat. A tobbi szinten kap meg plusz jeleneteket.
    Remelem, mindez megfizetheto lesz, mert en mar nagyon varom es tuti vevo leszek ra :)
  • Mayday
    Nos, nekem is a 2 a nagy kedvenc, nem tudom megmagyarazni miert. Szorosan utana az 1. teljesen mas, alig mutat valamit, megis parazhat az ember, valahogy mashogy eri el a kivant hatast. Sokan lehuztak a 3-at, de en azt is imadtam, sztem nagyon jo. Nem csak a "sok" alientol lesz jo egy Alien-film. A 4. nekem furcsa volt, tetszett ugyan, de talan nem voltak eleg jok a szineszi jatekok, vagy nem vettek eleg komolyra, nem tudom, hogyan fogalmazzam, de olyan furcsa, kicsit "gagyi"-szagu volt az egesz. Mondom ezt en, aki iszonyat elfogult az Alien-filmek, konyvek, stb. irant, meg a kepregenyeket is megvettem belole, mert tenyleg oda vagyok az egesz dologert. Perzse tetszett a 4 is, csak "furcsa" volt, talan ez a legjobb szo ra...
  • Mayday
    Nos, nekem is a 2 a nagy kedvenc, nem tudom megmagyarazni miert. Szorosan utana az 1. teljesen mas, alig mutat valamit, megis parazhat az ember, valahogy mashogy eri el a kivant hatast. Sokan lehuztak a 3-at, de en azt is imadtam, sztem nagyon jo. Nem csak a "sok" alientol lesz jo egy Alien-film. A 4. nekem furcsa volt, tetszett ugyan, de talan nem voltak eleg jok a szineszi jatekok, vagy nem vettek eleg komolyra, nem tudom, hogyan fogalmazzam, de olyan furcsa, kicsit "gagyi"-szagu volt az egesz. Mondom ezt en, aki iszonyat elfogult az Alien-filmek, konyvek, stb. irant, meg a kepregenyeket is megvettem belole, mert tenyleg oda vagyok az egesz dologert. Perzse tetszett a 4 is, csak "furcsa" volt, talan ez a legjobb szo ra...
  • Manta
    Van is egy cikk, nemtom hol, amiben párhuzamot vonnak a különböző részek között. Ha valakinek a 2 tetszett legjobban (szinte mindenkinek), akkor nem értem miért utálja annyi ember a 4-et, szerintem sok szempontból a második rész párja, remek képi világgal.
  • tomsolo
    1,2 és nincs több :D
  • Blasta
    De a 4.-től nagyon ki vagyok...:-)
  • Blasta
    Nálam egyértelműen a 2, 3, 1, 4 a sorrend, bár az 1 és a 3 nagyon közel van egymáshoz. Mondjuk, ha az első rész készült volna olyan technikával mit a 3, akkor az tetszene jobban....
  • Jano
    Nekem is ez a sorrend, de a 2 először nem igazán tetszett. Aztán mikor kijött a 'vágatlan' verzi (az automata fegyverekkel), akkor tetszett meg nagyon, és azóta is viszi a prímet.
  • Manta
    Szubjektív Alien sorrend:
    2,4,1,3.
  • Jano
    Ez biztos nagy film volt :

• RelakS
    És majd ő alapítja a Weyland-Yutani Corporationt?
    \../\../
    .\/..\/.
    Build Better Worlds
  • Buddy
    ez úgy néz ki új divat, hogy az azonos kategóriákat egymásnak uszítják.....de nekem tetszik

lásd Freddy vs. Jason; Alien vs. Predator...
  • Eye-scream
    Az AvP film, hááát így elsőre a sztori nekem elég gagyinak tűnik, de majd meglátjuk...

"A film napjainkban játszódik. A Déli-sarki jégsapka alatt a műholdak jelzései alapján az ősi amerikai és Egyiptomi piramisépítő civilizációknál korábbi leletekre bukkannak. Egy milliárdos üzletember, Weyland, elhatározza, hogy feltárja a helyszínt, ezért összeszed egy fúrócsapatot, Azték és Egyiptomi civilizációkkal foglalkozó archeológusokat, valamint környezettudósokat.
    Miután bejutnak egy piramis belsejébe, a csoport nyugtalanító maradványokra bukkan: rengeteg emberi csontvázra, amelyek mellkasában lyuk tátong, mintha valami kirobbant volna belülről. Ezenkívül fosszilis Alien "arctámadókat" is találnak, és ez valószínűsíti, hogy a templomot vagy az idegenek építették, vagy megfertőzték az építőit a Föld távoli múltjában.
    A forgatókönyv eleje említést sem tesz a Ragadozókról, talán azért, mert később tűnik majd csak fel a filmben, és az emberek által fúrt alagúton át érkezik meg a templomba..."
  • Sir Quno Jedi
    Letöltést !
  • CSOCSO
    nekem a 4 is nagyon tetszett..már más feeling mint az 1 vagy 2 de azé jo...
  • Eye-scream
    De lesz hivatalos Alien 5 is, és AvP is.
    Amúgy sztem is 2 a legjobb, de a többi is ql.
  • The Garrett
    ALien 5 igenis VAN!!!!!!!!! IGaz egy haevrok által csinált animációs rövidfilm.
    ALien5- a Halál neve halál címmel!!!
  • SZEG007
    1.-3. rész volt a legjobb
    4.-et nagyon elcseszték, a 2. pedig nagyon akciodusra sikereddt, de nem volt rossz
  • SZEG007
    Nem AvP-re gonfoltam
  • Ramza
    Ahogy nézem Alien témában is erőteljesen ütközik a véleményem a többségével. No sebaj.
  • CSOCSO
    az ötödik elvileg áérkezik sőőőőőőőt.. cameron csinálja mert igy is majdnem a kardjába dőlt hogy mit műveltek a filmjével a 3-4 résznél..
    szal 5.et is ő akarja csinálni... remélem valami hatalmasat alkot.. ui.:
    szvsz mindegyik rész jo...
  • Blasta
    A címe ez lesz:
    Alien 5 - Mindörökké halál

:-DDDDDD
  • Mayday
    Jo, de jatekbol nem konnyu jo filmet csinalni. Es nem biztos, hogy a rendezesen multak, ha nem volt egy epkezlab forgatokonyv. Meg ha a Mortal Kombat nem is, de a Resident Evil nem volt olyan rossz. Az adott jatekbol egesz jot kihozott.
  • Mayday
    Szerintem is mind jo volt, de a 2 volt a kiraly.
    Nem lenne rossz, ha lerendeznek, hogy a Foldre jonnek, es terjeszkednek. Mint az egyik Alien-konyvben (3kotetes) volt.
    Nekem valami 2005 remlik, hogy lesz 5. resz.
    Egyenlore most kapunk Aliens vs. Predatort, asszem azt nyaron kezdik (kezdtek?) rendezni.
  • Bandew
    Nekem mindegyik tetszett.
  • RelakS
    Hát igen, a kettes volt a legkirályabb, de sajna a 3-ban a szálak folytatása ritkaszarra sikerált
  • Buddy
    nem volt elég 4 belőle.....a 4-es már nagyon szar volt
  • SZEG007
    Valaki tud az Alien5 filmröl valamit?
    Mikor jelenik meg?....