365
Valaki tud rola valamit?
  • Blasta
  • Blasta
    Vazze, berírod az ekszplórerbe, hogy:
    www.google.co.hu

aztán felül átkattintasz a KÉPEK kapcsolóra és beírod:
    PREDATOR
    vagy
    ALIEN

És máris millió képed lesz
  • Pupcika
    alien és Predator képeket szúrkáljatok már ide plíz, esetleg linket adjatok ahol képeket találhatok
  • Blasta
    Alien 5 SUX.

Nem kellene már eröltetni. MInden film 3. részen felüli folytatása már fos. Ez tény. Nagyon nem emléxem kivételre.

Alien vs Predator-nak én örülnék. Ripley meg Veyland Yutani Corporation meg egyebek nélkül. Legyen egy teljesen független sztori az eddigi Alien és Predator filmektől.
  • Alien!
    az én sorrendem:

1,2....(bár az igazi kedvenc a 2. és abból is a mozi verzió),aztán semmi több...számomra a többi értékelhetetlen...3? sok logikai baki,megin 1 alien összezárva megadott számú emberekkel 1 adott helyen....a 2. rész után ez már nem tudott lekötni,bármennyire is zseniális rendező(vé vált a késöbbiekben) David Fincher, számomra ez akkor is egy csalódás volt...bár azt rebesgetik,hogy a bővitett verzió majd megmutassa,hogy Fincher hogyan is képzelte el ténylegesen....mindenesetre nem fűzök hozzá nagy reményeket...4. meg már igazából annyira nem is érdekelt...

Azért egy 5. résznek örülnék,főleg annak ha Cameronnak lenne hozzá bármilyen köze...Mondjuk egy Alien bolygó vagy egy teljesen ellepett föld...nemtom,remélem jó sül ki belőle...
  • Pupcika
    hát ez a LOL
  • RelakSfromhome
  • Eye-scream
    Ha már volt itt akkor bocs.

Jelenet a készülő AvP filmből, avagy a borzalmas kezdet:

• Eye-scream
    LOL
  • Eye-scream
    Igen, ez a Préda és sztem egész fasza könyv. A folytatása a Vadászok bolygója is elmegy, a harmadfik rész sajnos még nem jelent meg magyarul.
    Az én sorrendem 2. 1. 4. 3. Nekem is inkább a 3 nem jött be, bár szvsz az összes iszonyat jó, legfeljebb egymáshjoz képest gyengébb az egyik vagy a másik. A 4 tényleg gagyibb lenne, de van benn egypár szuper jelenet (pl mikor megszületik a kis aranyos vagy mikor Ripley megtalálja a klónjait). Az a gagyi benn, hogy a csapatot pár valamirevaló élien kb. fél perc alatt széttépte volna. Ugye az egész bázist fél óra alatt kiirtották aztán utána meg a maradék nyolc embert hagyják csakúgy kószálni. Peeersze....
  • RelakSfromhome
    Xenomorpok a ködben
    Természetfilm
  • Lynx_TWL
    igen, és meglátja ripley, hogy az egyiknek levágják a fejét, és dühös lesz ezért:D
    mert ő szereti a gorill.... izé alieneket:D
    2
    1,3
    4
  • The Garrett
    én sorrendem is ez
  • CSOCSO
    1.2.4.3.
  • The Garrett
    én el tudnék képzelni egy "alienek a ködben" c. folytatást
    Ahol Riply visszamegy az időben és a természetes élőhelyükön megfigyeli az alieneket ugy, hogy ugy tesz mintha ő is az lenne és köztük él nap mint nap.
  • Pupcika
    ha ezek kicsit is elszaporodnának kihalna az emberi faj (sőt, szinte minden élőlény)
  • RelakSfromhome
    Az én sorrendem: 2,1,4,3

Valahogy a 3. rész egyáltalán nem tetszett, a 4.ben meg a technika javít valamit (bár nem kellett volna az alieneket ennyire eltorzítani sztem!)
  • Lynx_TWL
    nem olyan ó az feltétlenül, hogy sok alien van...
    most ha a földön elterjednek pl, tegyük fel ellepnek pár várost, és akkor így ebből kell filmet cisnálni..
    ilyen lehet, hogy atomot rájuk és akkro jó elsz, de ez így enm jó film...
    vagy menjünk túlélőket keresni, és akkor ez így talán jó film, de teljesen 2,rész, és a felszeeltség más, mert tudnák az emberek mivel van dolguk, vagy akar a halál túlélőt keresni:)
    tehát kellene vmi jó történet, de nagy valószínűséggel egy iylen megszálltföld izéből enm sülne ki semmi jó, mert sak agyatlan öldöklés lenne:)
  • Pupcika
    én olvastam még annó egy olyan avpét, hogy hasonló a sztori csak teljesen összefonja az alieneket és a predatorokat (még a játék meg se jelent 486 dx 80asom volt és akkor ez egy csúcs gép volt id.e. :))) szal, a jövőben vagyunk Alen Ripley 200éve halott és egy bolygón vagyunk ahol telepesek vannak és a telepesek már hallottak a Xenomorphokról de a predatorokról nem, egy harművész nő a főszereplője. Lezuhan egy ismeretlen (idegen űrhajó) amin egy Xenomorph királynő van tenyésztés céljából. Mert ezek a trófeagyüjtő Predatorok ezt a Xenomorph fajt találták a legmegfelelőbbnek a rituálé elvégzésére (felnötté avatás és vadászat élménye miatt).
    szal elszabadul és az ott élő szarvasmarha jellegű lényekből lesznek az alienek és megjelennek a predatorok rendet teremteni és nagy csaták meg mészátrlások meg minden (tele izgalommal)
    Én ennek a megfilmesítését várom nagyon.
    de ha földön játszódik egy sztori Alen Ripley főszereplésével így genetikai módosulás után az is űberfasza lenne csak akkor hogy izgalmas és elképesztő sztorija legyen a predatorokat is bele kell rakni.
    Nagyon várom a folytatást...
  • Lynx_TWL
    honnan szedted infót?
    hát a filmek közül 2 volt a leghangulatosabb, aztán 1 ill 3 holtversenyben, a 4 szerintem olyasmi film lett, hogy mennek a 10 éves kisgyerekek az alienbabákkal a suliba, veszik elő az alien kártyákat, és akkor vitatkoznak, hogy kié ér többet, és közben arról beszélnek, hogy miylen überesösszefosommagamkirályvlt a filmben amikor az élienek úsztak, meg a fejét átszakította a bácsinak, meg kinyirták egymást az élienek, hogy kimarja a sav az izét, meg én nem is féltem a filmen, meg akarok élienembermutáns játékakciójóhős figurát:D
    szal ezek a részek ilyen elbaszott mai-gagyi minőségen vannak.... nem hasonlítható össze azzla amikor a kettőben a face huggerek bent vanak az orvosi szobában, és ripley me a kislány be van zárva. na ez egy kurva parás rész volt:)
  • Eye-scream
    Na mivan ez is kihalt?

AvP film:

A film 5000 évvel ezelőtt kezdődik egy Azték templomban, melyet kifejezetten a földre szálló "idegenek" részére emeltek.
    A templomban éppen fiatal ragadozókat képeznek ki, hogy harcossá váljanak. A három predatornak több tucatnyi aliennel kellene szembeszállnia, ám a helyzetük rösszra fordul, és egy bekapcsolódó önmegsemmisítő miatt minden és mindenki eltűnik a föld színéről...!
    Ezután napjainkban folytatódik a történet, mikor is egy csapat kutató egy hasonló templomot fedez fel a Sarkvidéken, melyben már épp készülődnek a ragadozók egy már ismert rituálé végrehalytására..."

Háát nemtom, ez így nem túl meggyőző, de ne kapkodjunk el semmit...
  • Blasta
    Pedig az ötlet szvsz nagyon jó, és nem mi vagy akárki találta ki, hanem az egész onnan indult ki, hogy a PREDATOR 2 c. film végén a Predator trófeái közt mutatnak egy ALIEN koponyát.

Innen már csak egy lépés volt az íróknak összehozni a két (illetve 3) lényt.
    Rengeteg könyv és képregény született, aminek egy jópár része nagyon frankó lett.

Megérett a sztori a megfilmesítésre...csak jól sikerüljön...
  • SZEG007
    Nem valami jo ötlet predátort keverni az alien sorozatba, z ugy jo ahogy volt az elsö 3 részben.
    Én például kiváncsi vagyok rá, hogy mégis honan származnak ezek a kis idegenek
  • CSOCSO
    én kijeb' tudom magamácskat fejezedni...csak néha ha nagyon el akarok mondani valamit akkor igy leírva sok mondatot egybefűzök..ami még igy az agyamba még szép sorjába vannak de leírva már 5 mondatbol lesz 1..és még azt is leírom 3 szor:)
  • Coine, The A&O
    De neked is meg nekünk is könyebb lenne, vagy nem ?
    Ezzel most nem piszkálni akartalak [nem annyira ;) ], mert mindannyian "be vagyunk zárva a nyelvbe" és csak nehezen tudjuk kifejezni önmagunkat.
  • CSOCSO
    :) 3 szor jobbam megértitek hogy mizu:)
  • Coine, The A&O
    Még mindig vannak problémáid a fogalmazással, de sikerült háromszoros nyomatékosítással ugyanazt elmagyaráznod :)
  • CSOCSO
    hááááát... nekem nagyon nem tetszik az avp dolog... máég a gamezban sem tetszett hogy aliennel egy hülye predi ellen kellett mennem vagy fordítva...mittom hogy volt má...aztán jön az izé: az alien erősebb mint a predi..bebebí...
    nem is mert a predi az erősebb nem a szutyok alien bebebí..stb.. nekem nem jön be... NAGYON IS NEM JÖN BE az AvP dolog...
  • Davidus
    Az ALIEN5 akkor lenne jó film ha elfelejtenék Replay™-t és csinálna Cameron egy überbrutál ALIENS VS PREDATOR filmet:)
  • Coine, The A&O
    remélem sikerült annyira felidegelni Cameront, hogy csináljon még egy lealázóan jó filmet :)
  • Blasta
    Nagy faszság. Őrültek ezek, ha tényleg kiadják....
  • CSOCSO
    nkem akkor is bejött a 4.részis.. oké a többi jobb de.. ha az 1-2 9 pontos film.. a 3 egy 8 as akkor a 4. is minimum egy 7.5 ös..szal minegyik kötelezőőő...
    főleg csajjal sötétben:) csináltam már egy kis bögyössel..bujt mint atom ;)
  • CSOCSO
    9 dvd:) 40-50 ezer ft:))))))))
  • CSOCSO
    alien 5 ről volt info.. azhem az UNO-n láttam de azota nem találtam meg...
    annyi volt az egészben hogy cameron csinálja mert nem brta nézni mit müveltek a 3.4. részben a karaktereivel és csinálni akar még egy kurvanagy durranást...majd meglássuk.. hja hallottam olyat is hogy terminator kölök is szerepel majd a filmben.. ehh:)))) funny

mindenesetre remélem az alienek betalálják végre a földet és elpuszttanak minket:) és remélem ripley ott áll majd az alien királynő mellett nagy családi szeretetben:) MUHAHAH
  • Blasta
    Pontosan.
    Üres.
    Egy sima akciófilm, akit a 2.-ről nem lehet elmondani.

Az egy mestrei horro/akció volt, amit nem nagyon lehet felülmúlni a kategóriájában...
  • Blasta
    9 DVD?????
    Mi a szart pakolnak fel 9 DVD-re?
    Nekem megvan az 5 DVD-s special edition, az első 4 résszel + 1 extra DVD-vel. Ez is bőven elég...
  • CSOCSO
    nekem minegyik észt tetszett oké az 1-2 tán még a 3 is parás..de azért ha para kell akor elő kell venni az AvP gamezt...nah azért a filmek után a gamez nagyon zoral..de ha az se elég ki kell menni londonba az ALIEN WAR ra.. nah ott garantált a gatyába rottyantás rosszabb esetbe a szvroham:))) ehh ehh anyámék voltak kint...aszonták nagyon zoral volt...nem volt vicces kedvébe senki...
  • RelakS
    Hát igen, a 2. résznek elég pofás storija volt :) Meg valami oka csak van, hogy a játékok is gyakorlatilag erre épülnek.
    Mindenesetre a 3. részben nekem csak az nem tetszett, hogy a szörnyűségeket teljesen áttervezték, állatiasabbak lettek, meg a kezük tisztára gnóm. Mikor úszik az egyik alien, az olyan, mintha a Godzillából vágták volna ki.
  • RelakS
    Értek egyet felé :)))
  • Coine, The A&O
    Egyszerűen ROSSZ a 4. rész, mert nem komoly. Nullák a párbeszédek, olyan az egész film, mint egy FPS játék, a 2. részben legalább izgult az ember, mert tudtuk, hogy kevesen vannak kevés fegyverrel, de itt röhögve rohangálnak (ld. : Jonas, a kopasz paraszt) 3 fegyverrel és egyesével hullanak el...és még sorolhatnám.
    Egyszerűen üres.