MSI Geforce FX 5600 VTDR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezért érdemes ATI-t venni 

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
mindenesetre van kismillio capture program, ezek közõl a legszimpatikusabbat használd, ha az msi értelmes drivert irt a video capturehoz, szinte az összes támogatni fogja.
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
sajnálom, de nem hiszem, hogy a progi fog mûködni rendesen magyar nyelvû windows-al. Írj a progi kiadójának/készítõjének, hátha õk tudnak valamit mondani.
magyar nyelvû a windows-od?
mert nekem is van hasonló problémám, csak éppne az ASUS laphoz kapott WinCinema-val. Tulajdonképpen nem ismeri fel a nyelvet, és ekkor szvsz kinaiul (taiwan vagy mi) nyomja a szöveget. Meg kell próbálni angol nyelvû winfossal és akkor talán angol lesz a szöveg. Ha a windows-od angol nyelvû, akkor nem tudom, de lehet, hogy akkor is ugyanez a probléma. Biztos hogy valami a nyelvvel...
mert nekem is van hasonló problémám, csak éppne az ASUS laphoz kapott WinCinema-val. Tulajdonképpen nem ismeri fel a nyelvet, és ekkor szvsz kinaiul (taiwan vagy mi) nyomja a szöveget. Meg kell próbálni angol nyelvû winfossal és akkor talán angol lesz a szöveg. Ha a windows-od angol nyelvû, akkor nem tudom, de lehet, hogy akkor is ugyanez a probléma. Biztos hogy valami a nyelvvel...
Mihez akarod használni progit video mp3?
Mert akkor arra job lenne más
AMugy milyen a kártya játékokba kiprobáltad?
Mert akkor arra job lenne más
AMugy milyen a kártya játékokba kiprobáltad?
Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak