21
-
Cat #21 ez szarra se vonatkozik, a biroság egyszeruen nem fogadja el -
fetyka #15 Megyünk vissza az öskorba.
Ja, meg a szabadságunkat is korlátozzák.
Szarházi pénzéhes banada!!! -
Gabest #13 Az én jegyzeiteim is fénymásolat minőségűek voltak, de legalább hivatalos forrásból :) -
gonosz #11 igy is agyon van korlatozva az adsl -unk savszelessege es meg skotkodnak, ezt nekik. (ez) -
Gabest #9 Ki az elvetemült, aki könyvet warezol fénymásolóval? Láttam már én is másolt könyvet, de nagyon ritkán. -
#5 "Az internetszolgáltatók számára jelentős pluszköltséget jelentenek az online fájlcserélők, akik gyakran napokon keresztül 100 százalékban kihasználják a biztosított sávszélességet."
Mármegcsássanak de akkor én miért is fizetek? Vagy ők úgy gondolták hogy én fizetek de adni már nem akarnak semmit? Elég siralmas hozzáállás -
#4 Legjobb lenne, ha bezárnák ezt a kócerájt. Vagy a RIAA-t, vagy a netet :))
De a könytárakat is ám! Mert i van, ha otthon lemásolom a könyvet?
Áramszolgáltatás se legyen, mert valszeg hozzájárul a warez-hoz. Ugyan így a hangkártya gyártókkal. Az eszközük képes illegális zenét is lejátszani. Nem hogy mindnet nem, de egyenesen SEMMIT se tesznek az illegális zenehallgatás megakadályozására. Ezért perelném őket is! Sőt... -
Gabest #2 Rájöttem! Egyszerűen installálnak az ISP-hez egy kazaa-t és tükrözik a hálózatot local-ba :P -
Gabest #1 Hm, ez érdekes. De vajon hogy oldják meg a sorbanállást? Ott van a kért blokk az ISP-nél, de mivel nem került még sorra az illető, nem is indulhat el a letőltés. Ha meg végre rákerul a sor, hogy mondja meg az ISP a kiszolgálónak, hogy "nefáradj öcsi, majd én feltőltöm helyetted"?