539
Sam & Max epizódok
-
BoKK #339 Ha lenne kárgyám meg vettem volna ,de mivel nincs ezt nem tudom meg tenni. -
BGYI #338 működő verziót -
BoKK #337 Mit? -
BGYI #336 nem tud vki csinálni? -
BGYI #335 ha meg tudnám venni, megvenném,de nincs bankkártyám:( -
#334 lassan jön az 5. szal jó lenne már ha meglenne... -
#333 Jah en sem latom sehol. -
BGYI #332 Senkinek sincs meg a full 4. rész?
-
BoKK #331 Miért még mit lehet lelni?? -
#330 En nem lelem sehol...:P Marmint maga a gamat sem. -
BGYI #329 van vkinek crackje?honnan? -
BoKK #328 Meg jelent a Sam&Max 4!! -
BoKK #327 spoiler] Menny a föhadi szálásra menny a telefonhoz hivd fel a fehér házat és mond azt hogy várjon egy kicsit és ennyi el is van terelve [/spoiler] -
BoKK #326 spoiler] Menny a föhadi szálásra menny a telefonhoz hivd fel a fehér házat és mond azt hogy várjon egy kicsit és ennyi el is van terelve [/spoiler] -
BoKK #325 spoiler] Menny a föhadi szálásra menny a telefonhoz hivd fel a fehér házat és mond azt hogy várjon egy kicsit és ennyi el is van terelve [/spoiler] -
#324 Valaki adhatna valami hintet az elejére, a titkosszolgálatos manushoz. Hogy lehet elterelni a figyelmét? -
BoKK #323 A demo elég hosszu volt (legalábbis az én fejemnek). -
BoKK #322 ohh jó neked
-
#321 Akik megvették már az első szezont, azoknak itt van a teljes, húzom is lefele :) -
BoKK #320 http://www.gamershell.com/download_18029.shtml Sam&Max Episode 4 demoja. Most töltöm és tuti rövid ,de egy kis elöleg a teljes verzio-ig. -
#319 Kicsit nem igy nez ki a struktura :D -
BoKK #318 Azért a Hit The Roadból nyomtam be képet mert teszik meg össze lehet hasonlitani ,hogy milyen most és milyen volt. -
#317 Le is lett írva hogy GOOGLE
Akkor meg miért a hit the roadból szúrtál be képet ha nem annak a végigjátszása kell? -
#316 És tényleg nem tudod beírni a googlebe hogy Sam Max walkthrough? Vagy legalább itt a topikban kerestnél, mert belinkelték párszor. Most jobb várni inkább fél napot? -
BoKK #315 Hát én az uj Sam&Max-ről beszélek az episodek-ről annak az első részéröl(Culture Shock) angol végigjátszást vagy egy meg fejtás a sziologusnál a tintapacákra. -
#314 itt
de meddig tartott volna googlebe megkeresned? -
BoKK #313 Na meg csináltam a Sam&Max 2 és 3-mat most már csak az 1 kéne.
Valaki tud hozzá angol végigjátszást és pontos helyet ,hogy hol találom?? -
BoKK #312 -
BoKK #311 És tudnál egy ilyen sort mondani??
De azért meg probálom. -
#310 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A betegség tünetei mindig mások. 3 tünet van, rajta van a lapon. Valamire pl. agresszívnek kell lened. Mikor mondja a szavakat, fogd rá a pisztolyt, mikor olyan szót mond, ami azzal kapcsolatos. A másik tünet pedig az, hogy a megszállotja vagy valaminek (pénz, hírnév, stb) ha pacnikat mutogat, akkor olyasmit kell látni benne, ami az adott megszállottsághoz köthető. -
BoKK #309 Annyira nem kell a végigjátszás csak azt a lap kitöltését nem tom már 1 honapja ott vagyok ha nem több ideje. Már csak a pacnik kellenek. -
#308 Ha nagyon végigjátszás kell inkább a www.gamefaqs.com-ot ajánlom, ott fent elvileg már mindhárom rész is. -
BoKK #307 http://www.thesource.hu/index.php?md=dls&id=371& pontosabban -
BoKK #306 Üdv
Én erről a linkröl beszélek: http://thesource.hu/ amit itt irtak.
És a helyes irást illeti azt nem nézem át (ahogy te is látod)
Amúgy koszi a segitséget a másik ha eszedbe jut ird le koszi. -
#305 Komolyan no offense de rossz nézni hogy írsz. Te külföldi vagy, vagy szar a bill.ed, vagy csak egyszerűen nem volt meg az éreccségi?
Btw mi az hogy felmentél az oldalra és nem tudtam megnyitni a végigjátszást? Ebből szerinted ki a halál fogja tudni kihámozni, hogy te hova mentél fel és mit próbáltál megnyitni?
A szóbeli tesztnél a csajnál meg ha jól emlékszem rá kell fogni a fegyvert ha olyan témát mond, ami fogászattal kapcsolatos, több nem jut most eszembe. -
BoKK #304 Üdv uraim
Én fel mentem arra az oldalra ahol a végig játszás van ,de nem tudtam meg nyitni. Ez esetben tudnátok segiteni.
Amugy a sziologushoz el vittem azt a lapot és és az álmot meg csináltam ,de a másikkettöt mikor zsvakat mond meg pacnikat mutat azt nem tom meg csinálni. Hatudtok segitcsetek.
Voltan
-
BoKK #303 Ööööö én fulltorrent.net-röl szoktam öket leszedni én meg bizok abban ,de elötte kell letölteni azureust -
#302 www.telltalegames.com -
#301 honnan lehet leszedni a részeket? -
BoKK #300 Üdv uraim
Én fel mentem arra az oldalra ahol a végig játszás van ,de nem tudtam meg nyitni. Ez esetben tudnátok segiteni.
Amugy a sziologushoz el vittem azt a lapot és és az álmot meg csináltam ,de a másikkettöt mikor zsvakat mond meg pacnikat mutat azt nem tom meg csinálni. Hatudtok segitcsetek.