Sam & Max sorozat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Akkor meg miért a hit the roadból szúrtál be képet ha nem annak a végigjátszása kell?
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
de meddig tartott volna googlebe megkeresned?
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Valaki tud hozzá angol végigjátszást és pontos helyet ,hogy hol találom??

De azért meg probálom.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Én errõl a linkröl beszélek: http://thesource.hu/ amit itt irtak.
És a helyes irást illeti azt nem nézem át (ahogy te is látod<#mf1>#mf1>)
Amúgy koszi a segitséget a másik ha eszedbe jut ird le koszi.
Btw mi az hogy felmentél az oldalra és nem tudtam megnyitni a végigjátszást? Ebbõl szerinted ki a halál fogja tudni kihámozni, hogy te hova mentél fel és mit próbáltál megnyitni?
A szóbeli tesztnél a csajnál meg ha jól emlékszem rá kell fogni a fegyvert ha olyan témát mond, ami fogászattal kapcsolatos, több nem jut most eszembe.
Én fel mentem arra az oldalra ahol a végig játszás van ,de nem tudtam meg nyitni. Ez esetben tudnátok segiteni.
Amugy a sziologushoz el vittem azt a lapot és és az álmot meg csináltam ,de a másikkettöt mikor zsvakat mond meg pacnikat mutat azt nem tom meg csinálni. Hatudtok segitcsetek.
Voltan
Én fel mentem arra az oldalra ahol a végig játszás van ,de nem tudtam meg nyitni. Ez esetben tudnátok segiteni.<#help>#help><#rinya>#rinya>
Amugy a sziologushoz el vittem azt a lapot és és az álmot meg csináltam ,de a másikkettöt mikor zsvakat mond meg pacnikat mutat azt nem tom meg csinálni.<#conf>#conf> Hatudtok segitcsetek.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
már vagy 3X átfésültem mindent, de a bohóc orrát meg se láttam😊
Lécci mond már el konkrétan, mit kéne csinálni(h ne utáljanak ki csak szpojlerben)
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.