539
Sam & Max epizódok
-
#459 Várjátok meg magyarul! -
#458 Ne töltsétek, vegyétek meg!!! :) -
kutyafulu #457 Emberek!!!!!!! Új rész 2x02 (töltsétek és játszatok) Sam_and_Max_Season_2_Episode_2_Moai_Better_Blues-RAZOR ez lenne az go mindenki sok szórakozást hozzá! -
Tibmanus #456 így van a song:
'Like gelatinous goo!' > 'In lower manitoba!' > 'Like mimesweeper!' > 'Hey, Shambling
Corporate Presence!' -
BoKK #455 Tudvalaki a Sam&Max Reality 2.0 cracket?? -
BGYI #454 hogy van a daemon song? -
#453 Meglehet. Akkor a debug DirectX SDK dll-ekre gyanakszom. -
#452 nekem ennél sokkal gyengébb van és high grafón viszi. A hiba az ön vindózában lehet. -
#451 AMD XP 3000+ 64-bit
2 Giga RAM
ATi 9600 XT
Elég régi, de szerintem a játék képességei azért nem haladják meg. -
#450 Mellesleg meglejent a Season 2 első epizódja Ice Station Santa névvel. Aki nem sajnálja erre a remek játékra a pénzt, az már játszhat is vele. -
#449 Régi gépeken elképzelhető, hogy lassú. -
#448 Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy a gépemen iszonyatosan rosszul teljesít a játék motorja a nem túl rafinált grafika ellenére is. Mindenkinél így van ez, és tényleg a játék motorja gusztustalanul lassú, vagy nálam van valami zűr? -
BoKK #447 Sziasztok
Sam&Max Reality 2.0 kéne segíteni. A kiságyuval lelöttem Sybil-ről a szemüveget beszéltem vele át mentem Bosco's boltjába fel vettem a távcsövet és nem tudom mit kéne csinálnom. -
fradi #446 nem segít
-
#445 google? -
fradi #444 Tud valaki minden részhez végigjátszás, vagy magyaritást? -
Trishtan #443 Több embert érdekelne 10-nél, például ott van az AdventureGames-t látogató 15 ember is :-P
Amúgy nemtom, hogy lehet-e magyarosítani a játékot, mivel a Bone sorozat engine-ét használja, amiből nem lehetett anno kinyerni a szövegeket :-( -
#442 Hóó :D -
#441 semmi-e?
dobozképek és jövő heti megjelenés
a lemez tartalma (bakik FTW!)
-
#440 Egyelőre még semmi hír a dobozról. -
#439 Semennyi pluszt nem kell fizetni. A szállítási költség kb. 10 dollár Magyarországra. Jó látni, hogy van még 1 ember, aki támogatja a fejlesztőket... Egyébként a DVD-n rengeteg extra tartalom van. Gondolom, ez a tört CD-n nem lesz rajta.
Csinálnék egyébként szívesen magyarítást, ha 10 embernél többet érdekelne... -
csgj #438 nyílván nem, a scumm régi dosos játékokhoz van :) -
#437 De akkor ez nem az új, epizódos rész ugye? -
#436 nem ez maga a játék, magyarul.. szal alapból benne van -
#435 Ez magyarítás az első epizódhoz? -
#434 pszichocsajt kell + esküvői tortát :P
Sam&Max 1 hit the road magyarul, a windowsos indításhoz szükséges scumm progival... -
Lazlo #433 thx :) -
#432 Rosszul írja a végigjátszás. Ha jól emlékszem szülinapi tortát és Maxet kell választani. -
#431 Ha vegijaccasal is elakadol akkor ott mar komolyabb problemak vannak :D -
Lazlo #430 Szijasztok!
Az első epizódhoz van végigjátszásom ott vagyok amikór a pszihócsajjal kikell töltetni a papírt de az utolsó amikór az álmomról kell beszélni valamiért nemjön össze....azt írja a végigjátszás hogy elösszőr esküvői torta a fánktartóban az ismeretlen az meg a pszihocsaj...ésutánna a torta meg szülinapi de enmjön össze nemadja vissza a papírt....valaki? -
#429 Sam.and.Max.Season.1-Unleashed.torrent
Description Sam & Max: Season 1 (C) Telltale Games
Release Date: 06-16-2007 Protection: Custom check
Release Type: CD Game Genre: Adventure
Lol? Az egesz elso evad kijott most!
-
kutyafulu #428 Játszik valaki Vistán a game-val??!!?!?!?!?! -
kutyafulu #427 Játszik valaki Vistán a 4-5-6 ep-vel ??? -
BGYI #426 kösz -
#425 Pl.torrenten. Én már úgy kaptam le, crackkel együtt. -
BGYI #424 hol?
-
#423 Van. -
BGYI #422 a 6hoz van crack???
-
kutyafulu #421 Nekem meg van az összes rész (Vista)
4-5-6 nem megy crack nélkül megy mihent meg crackolom nem indul el!
Észrevétel valaki???? -
#420 Megtaláltam én is. A Torrentspy-on az egyik kommentbe linkelte be valaki.