Sam & Max sorozat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RaveAir
És mennyire vagy megelégedve a magyar fordítással?

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

balee4
De a sevenm kicserélte a játékot, gyárilag hibás volt rajta a másolásvédelem, mostmár tökéletesen müxik.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Gregorius
Azóta sem sikerült?

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

TBTPumpa
Privát üzi ment, talán sikerül megoldani így a problémát! Sok sikert és ha mûködik, akkor jó játékot!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

balee4
Ilyet én még nem b@sztam, tegnap megjött a CDG-tõl az elsõ évad és nem megy, feltelepítem és mikor elindítanám, arra kér tegyem be az eredeti lemezt, összeakad a securom védelemmel. Kipróbáltam 2 gépen is, XP-n és Vista-n is és nem megy, eredeti game-el nekem ilyen sosem fordult elõ! Mi a f@szt csináljak? Arra rájöttem, hogy vmi olyan gond lehet, hogy a lemeznév magyar, míg a védelem az angol lemezt kéri. Csúcs.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Szóval majd holnap írok véleményt milyen lett a fordítás.

balee4
Én tegnap késõ délután megrendeltem, holnapra érkezik, már nagyon kiv vagyok rá. 😄

Én is fordítok, hivatalosan is, a saját munkáimmal néha kicsit elfogult vagyok...

Mozgásban kellene látni, hogy állandó-e a minõség.

TBTPumpa
jó kérdés! a fordítás minõségérõl inkább Panyi-t kérdezd, mert ugyanis ez az õ munkája, részben...

Képeket hol lehetne meglesni? A fordítás minõsége érdekel.

TBTPumpa

Vass Gábor
Mikor lehet már megvenni a játéknak az elsõ részét a cd galaxis-on?
Mert már hónapok óta halogatják, mindig a következõ hónapra.

Nyomtatott többnyelvû kézikönyv (sokat nem forgattam, ez azért enm olyan, mint a régi Origin-féle, játékhoz egyúttal a világ hátterét bemutató anyagok), bár gondolom az is létezik PDF formában. Elvileg járna hozzá poszter, de én nem kaptam. Mivel ez csak a DVD-tokra van ráírva, az említett online üzlet nem hirdette meg hozzá, és messze al egolcsóbb alternatíva is, nem szántam idõt és energiát reklamálásra olyan dologért, amire nem igazán van szükségem.

Lassan már csak megjelenik itthon, kíváncsi leszek, hogy élvezhetõre sikerült-e a fordítás - vagy a szokásos színvonalt hozza.
spidey
ez súlyos... Van a dobozos változatban egyébként bármi, amit nem raktak fel a netre? Machinimák fenn vannak, blooper reel YouTube-on stb...

Én nem közvetlenül tõlük vettem, hanem innen, jelenleg nincs itt raktáron belõle. Mivel utókarácsonyi bevásárlást ejtettem meg (elég komoly akcióik voltak), s nem is egyedül, így multibuyban 12.50 fontba került, és a postaköltség is többfelé ment. (2.95 font a postaköltség, akármennyi játékot rendel az ember, igaz, 1000 g feletti darabot nem szállítanak külföldre. Egyébként egyesével küldik, külön bélelt borítékban a játékokat, szóval nem várják be egymást.)
spidey
nincs értelme Mo-ról venni, legfeljebb, ha valaki a dobozosra vágyik, és olcsóbb lesz postaköltség nélkül, amit nagyon nem hiszek. Mennyi volt a Telltale-nél a posta? Nekem kb. 10 dollárt mondtak...

Elsõ epizód vagy elsõ szezon? Nem mindegy.

Évadonként kap bolti kiadást, idehaza árpilisban várható a Season One megjelenése, aztán ki tudja, csúszhat tovább is. A magyar forgalmazó vonatkozó fóruma.

Kezd határozottan jó döntésnek bizonyulni, hogy már decemberben megvettem külföldrõl, még csak többe sem került, mint itthon fog, ha egyszer megjelenik.
Vass Gábor
A Cd galaxisneten miért nincsen már fent az elsõ epizódja?
Már a másodiknak kéne jönnie ott is.

spidey
Chariots of the Dogs. Gyerekek. Ver minden eddigi részt. Hajrá!

Gregorius
Szerintem még nem jött ki.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

TBTPumpa
már 14.-én megjelent... 1ébként a magyar verzió kijött már?

Megjelent a kövi rész Sam and Max S2 Ep4 ! játszatok 😄

Új rész!!!!! Sam_and_Max_Season_2_Episode_3_Night_Of_The_Raving_Dead-RAZOR ez lenne az. Jó szórakozást hozzá 😄

Jah az nekem is nagyon tetszett 😄

Sephi
én csak a hatodik résznél tartok de nekem az volt a kedvencem amikor Max elnök lett 😄DD Ott beborultam 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Utálom a kalandod már bocsi nem akarok vele megbántani senkit De ez tényleg nagy kivétel 😄 Szeretem ezt a két fazont Nagy volt ez a rész is Max már megint újabb Elnök lett xD várom a következõt 😄

Lehet próbálkozni vele, de már csúszott márciusra a magyar nyelvû megjelenés.
én az eddigi részeket végigtoltam, nagyon jok, kalandot soha nem játszom, ez az oriási kivétel😛

spidey
Magyarul...😄

Rayman 01
NEM ÉRDEKELSZ shadoweyes7! kivárom a két hetet.

Gregorius
Várjátok meg magyarul!

spidey
Ne töltsétek, vegyétek meg!!! 😊

Emberek!!!!!!! Új rész 2x02 (töltsétek és játszatok) Sam_and_Max_Season_2_Episode_2_Moai_Better_Blues-RAZOR ez lenne az go mindenki sok szórakozást hozzá!

így van a song:
'Like gelatinous goo!' > 'In lower manitoba!' > 'Like mimesweeper!' > 'Hey, Shambling
Corporate Presence!'

Tudvalaki a Sam&Max Reality 2.0 cracket??
hogy van a daemon song?
Gregorius
Meglehet. Akkor a debug DirectX SDK dll-ekre gyanakszom.

Muki100
nekem ennél sokkal gyengébb van és high grafón viszi. A hiba az ön vindózában lehet.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Gregorius
AMD XP 3000+ 64-bit
2 Giga RAM
ATi 9600 XT
Elég régi, de szerintem a játék képességei azért nem haladják meg.

HooDoo
Mellesleg meglejent a Season 2 elsõ epizódja Ice Station Santa névvel. Aki nem sajnálja erre a remek játékra a pénzt, az már játszhat is vele.
HooDoo
Régi gépeken elképzelhetõ, hogy lassú.
Gregorius
Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy a gépemen iszonyatosan rosszul teljesít a játék motorja a nem túl rafinált grafika ellenére is. Mindenkinél így van ez, és tényleg a játék motorja gusztustalanul lassú, vagy nálam van valami zûr?

Sziasztok
Sam&Max Reality 2.0 kéne segíteni. A kiságyuval lelöttem Sybil-rõl a szemüveget beszéltem vele át mentem Bosco's boltjába fel vettem a távcsövet és nem tudom mit kéne csinálnom.<#help>
nem segít
Muki100
google?

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Tud valaki minden részhez végigjátszás, vagy magyaritást?
Több embert érdekelne 10-nél, például ott van az AdventureGames-t látogató 15 ember is :-P
Amúgy nemtom, hogy lehet-e magyarosítani a játékot, mivel a Bone sorozat engine-ét használja, amibõl nem lehetett anno kinyerni a szövegeket :-(
Lacc
Hóó 😄
spidey
Lacc
Egyelõre még semmi hír a dobozról.