539
Sam & Max epizódok
-
#59 Bocsi, levélben kaptam, idézetjel nélkül ... nem gondoltam, hirtelen felindulásból elkövetetett levél beillesztés volt :). Amúgy ... elnézést, hogy nem tudok mindent, igazán utána járhattam volna ... BÁR ... a levél íróját is megillette volna a " jel. Szóval én vagyok a hülye !!! :)) -
#58 576 shop 3999 HuF. Lucasarts Classic sorozat. -
#57 Steve Purcell az eredeti Sam & Max képregény alkotója megdöbbenéssel értesült a LucasArts döntéséről és imigyen kommentálta a hírt:
"A Lucasarts ködösít! A Sam & Max fejlesztése a legjobb ütemben zajlott és már szépen össze is állt a játék.
A sztori, a játékmenet, az animációk mind elképesztően jó minőségűek voltak és lenyűgöző az a 3D világ, amelyet Mike Stemmle és csapata alkotott a játékhoz. Szépen becsúsztatták a pumpát a küllők közé egy olyan nagyszerű csapatnál, akik a Sam & Maxet egy új dimenzióba emelték volna.
Teljesen ki vagyok akadva a történtek miatt, főleg a team miatt, amely annyi energiát és kreativitást ölt a játékba. Szégyen és gyalázat, hogy kiváló munkájuk, a sajtó jóakaratú támogatása ellenére is, egy rövidlátó döntés áldozatául esik. Köszönöm mindenkinek, aki támogatta a játékot."
Forras : www.hardwired.hu -
#56 Hát ez nem lehet igaz!
Mi naívak még reménykedtünk is, hogy lehet, hogy csak azért nem adják ki, mert nem akarnak csalódást okozni nekünk.
Pfff... -
#55 Na megtudtam mi tortent.
A kovetkezo a helyzet roviden. A LucasArts aze' nem agya meg ki a SnM2 es a Full Throetle-t mert nehez lenne konzolra atirni mivel ugye a mai idokben ki venne konzolra adventure gemet? De persze a SW jatekokkal konnyu mert azoknak negy reszse csakis konzolon jon ki. Ugy nez ki sajnos hogy manapsag azt nezik hogy mit lehetne konzolon eladni jobban es nem pepdig Pc-re.
Sajnos mar a LucasArts is a "legyen sok penz" vagy "nem erdekes az hogy mire jon ki csak sokat kaszajon"
En szerintem fergeteges sikere lett volna a Sn
Mm2-nek. -
#54 Én is aláirtam a peticitot remélem lesz értelme!!! -
#53 Bazz.. alairtam a peticiot es megadtam a sajat emailemet (en hulye) mire ezek kudtek egy ertesitot hogy az alairasom ok es meg vagy 6 oldal hulyeseget :)) -
#52 ZsZso - azért a #43-as üzidhez odírhattad volna hogy origin from GameStar Online, wrote ZeroCool -
#51 En hamarabb csinaltam meg ott a peticiot de engem azzal a szovegel utatisottak el hogy rendszer fejlesztes van... -
#50 En is most tolom mar 3-magyara :)
Eppen a vilag vegen vagyok es nem emlekszem mit kell csnalni de majd rajovok :) -
zoszt #49 Alakul már 3190. -
#48 Mennyi volt? Lucasarts játékok még 10 évesen is egy vagyonba kerülnek :( -
#47 Akkor gyorsan kezdj el vele játszani, mert az egyik legobb Lucasarts kalandjáték a Monkey Island után.
Én még szomorú is voltam, mikor végigvittem.
Pedig jó hosszú. -
#46 Az ilyen peticiók általában hamvába holnak, de azért reménykedjünk. Én mondjuk el vagyok látva, kalandjátékkal, ma vettem meg a Grim Fandango-t, ami eddig nekem még kimaradt. -
#45 alafirkantottam, a mostani fps fostalicska dompingbol kezd elegem lenni, egy ilyen klaszikus darabot meg lehuznak a klotyon, hat kapjak be. -
#44 Aláírtam!
2887 Signatures Total -
#43 PETÍCIÓ !!!
Bár ahogy lenni szokott, valószínűleg ennek a petíciónak sincs túl sok haszna, de azértis aláírom. Azok véssék ide becses nevüket, akik továbbra is azt szeretnék, ha a Sam and Max 2 megjelenne, akár a Lucas gondozásában, akár nem. Már elnézést, de én teszek lukászra :) Jöjjön mindenki és írja alá!!!
http://www.petitiononline.com/LACOSAM/petition.html -
#42 Erre en is gondoltam. Lehet aze' nem agyak ki mert nem sikerult ugy ahogy elkepzeltek es nem akarjak megismetelni veletlenul a MI4-es bukasat. (BTW nekem a MI4 nagyon is teccet volna ha nem rakjak be azt a turistai baromsagot) -
#41 Lehet, hogy inkább hálát kell adni annak a projekt igazgatónak. Emlékszik a régi szép idökre, nagyon is. De ö látta is a cuccot, mi meg nem. Van mersze leállitani a fostalicska szart, nem pedig kiadni, a veszteségeket minimalizálni, a régi cimet bealázni. Inkább el kéne kezdeni összeterelni egy csapatot, aki ért hozzá. Mondjuk kezdjék Tim Schafer-rel. -
#40 Most ultem tobb mint 40 percet hogy nyisak egy rendes peticiot mire kiirja nekem az oszes kinlodas utan hogy a rendszer fejlesztes allat van es jelenleg nem tudnak tobbet felvenni.
Ezt nem tudtak volna mar az elejen megemliteni? Kapjak be tok ideg vagyok mindenre.
de birom hogy a lucasarts oldalon semmi email vagy valami.. se forum se semmi. -
#39 Lukas Arc -
#38 Kapják be. Az egyik legjobban várt játék volt számomra. Ezek totál meg vannak hülyülve manapság a lukácséknál. -
#37 biztos vmi idióta lett a projekt igazgató
vagy csak nem emlékeznek már a régi szép időkre
Nekem van Sam&MAx - Hit the Road rip-em :) -
#36 Ez nem lehet igaz! Ezek tisztara megkergultek?!!??!?!
Ezek hulyek!??!?!?!!??!
En nem tudom elhinni!!! meg a Full Throttle hagyam de mar ez is!??!!?!??!?!
Megorulok !!!!!!
LucasArts -
#35 Kéne az a petíció, de szerintem a Full Throttle -ra is magasról szartak ...
Amúgy, olyan magamfajta bosszú ... nem tudja vki, hogy hol lelhetném meg a Sam & Max : Hit the Road -ot ISO -ban ?
Köszi -
#34 nem lehetne peticiót indítani a folytatás mellett ??? -
#33 "Sam & Max 2: vége a dalnak !
A LucasArts tapos: a Full Throttle (elég gyengusnak ígérkező) folytatása után a Sam & Max 2 alól is kirántották a szőnyeget. "A jelenlegi piaci realítások gondos vizsgálata és a helyzet elemzése után úgy döntöttünk, hogy nem ez a megfelelő időpont egy kalandjáték kiadásához" - olvasható LucasArts rövid, de annál hivatalosabb közleményében. Ehhh, csókolja őket homlokon egy barnamedve, orrba-szájba nyomják a starwarsos blődiket, a kicsit is kockázatosabb projektjeiket meg nincs merszük befejezni / kiadni. Búcsúzóul nézzétek meg még egyszer a játék E3-as trailerét - akkor NAGYON ígéretesnek tűnt."
by 576.hu
miért ???
-
#32 én azt a nyuszit bírtam az egyben is...:D -
"Sam & Max 2 engine !
Az első hivatalos Sam & Max 2 képek megjelenéséig hátra lévő időt nem töltik tétlenül a legendás kalandjáték rajongói, állandó ostrom alatt tartják a LucasArts-ot az esetleges újabb infómorzsák reményében. Hosszas kulcsolás után a projekt vezetője, Mike Stemmle végre megválaszolta a legégetőbb kérdést: vajh milyen engine-t használ a várva-várt program? Nos, a Grim Fandango-ban és az Escape From Monkey Island-ben (rémálmaimban se jőjjön elő az utóbbi...) már látott valós idejű motor egyik erősen továbbfejlesztett változata gondoskodik majd a látványról. A shaderek, bump mappok, lightmapok kiegyensúlyozott használatával sikerült elérniük ezt az "ál pre-rendelt" kinézetet, melyet nyakon öntöttek a titkos adalékkal, így teljessé téve a főzetet. Fincsi!"
a többi itt !
by HCGamer.hu
-
#30 remélem ez is olyan jó lesz mint az első -
#29 -
#28 Ez azért már jobban néz ki mint az a Full Throttle 2 :P Hmmm lehet hogy újra végigtolom ezt a S&M-t :) -
#27 egy kicsit élesebb kép !
-
#26 a tavalyi E3 -as videó nagyobb felbontású változata.
http://www.gametrailers.com/gt_vault/t_samandmax_fp.wmv -
#25 azt nem szabad !
-
#24 Na akkor még egy ok amiért elb@szom az érettségit... :-D -
#23 2004 tavasza -
#22 csak jönne már ki -
#21 Ez kelleni fog! A Dottot is folytathatnák, ha már ezt felújítják... -
#20 Zsír!
Megjelenésről nem volt hír?