539
Sam & Max epizódok
  • grebber
    Év végén jön a Sam&Max

Barny, 13:31 - PC - Játék: Kaland

(Shacknews) Most futott be az első hivatalos információ a frissen feltámasztott Sam&Max játék megjelenéséről. A GameTap (Steam-szerű infrastruktúrát működtető cég, letölthető játékokat kínálnak) és a Telltale által kötötött megegyezés értelmében év végén, az ünnepek alatt lesz elérhető az előbbi cég rendszerén keresztül az epizódalapú kalandjáték első része. Ezt követi majd később a Telltale gondozásában debütáló hagyományos, dobozos játék is, de ez majd csak jóval később várható. A megegyezés értelmében a fejlesztésben a GameTap meg nem nevezett prominensei producerként is ténykednek.

info: Hardwired
  • Sephi
    Na akkor megiscsak igazak voltak a hirek :D
  • Serpa
    hivatalos oldal
  • Kovász
    Ez nem egy április 1.-jei hír véletlenül?
  • Gregorius
    Melyik állat neve a legvidámabb?
    (a juhé)
  • Sephi
    Na megis lesz! :D

"PBO Director of Lucasarts told at L.A. weekly conference that Sam & Max FP is under development and it will be scheduled for fall 2005 on PC and XBOX platfoms [...]"

HF : LA Today
  • rorr
    már két éve sajnos...
  • Voltan
    A Full Throttle 2-ről tud valaki valamit? Az is kútba esett?
  • Gregorius
    Nekem az a véleményem, amit a GameStar-on is kifejtettem. Lesz itt S&M2 :)
  • Punkerwork
    máshol azt írják még nincs végleges döntés
  • Sephi
    Az elmúlt néhány napban tapasztalható volt némi mozgás a jegelt Sam&Max 2 játék körül. Több hírforrás is azt állította (Gamespot többek között), hogy megállapodás született a német Bad Brain kiadó, és a LucasArts között. A mai napon azonban Wolfgang Kierdorf (a német kiadó vezérigazgatója) hivatalosan nyilatkozott az üggyel kapcsolatban.
    A LucasArts és a Bad Brain közötti egyeztetés megszakadt, eredmény nélkül. A cég nem lát túl sok reményt arra, hogy bármilyen formában is megegyezés szülessen a frencsájz és a játék átvételéről
  • Sil3nt
    Nem lesz Sam & Max 2 -- minden játékportál ezt írja...mostmár biztos... hihhettetlen, hogy ezen, hogy több kiadón múlik a sorsa...többen akarják megcsinálni így senki nem fogja...ez idegesítő
  • Gregorius
    Hát, megvan a legújabb kétértelmű hír.
    Erre tessék! Illetve tessék a francnak!
  • Gregorius
    Hát remélem nem német humorral lesz tele! :D
  • Bandew
    Ugyanmár, ha elég fanatikusok akár jól is elsülhet, ráadásul a régi Lucasartsos csapat már rég nincs meg. :-)
  • Sephi
    Na varjunk csak... szal egy nemet kiado akarja a S&M2-ot megcsinalni? Ez pont olyan mintha a Jowood csinalna meg a Warcraft 4-et. Ez nem stimmel.
  • rorr
    Reméljük ,reménykedjünk!
    Szeretném Én is!
  • Bandew
    Nocsak, talán van még remény!
    (Hardwired)

"Korábban már hírt adtunk róla, hogy egy új német kiadó, a Bad Brain tárgyalásokat folytat a LucasArts-szal a Sam&Max játék jogairól. Most a Gamespot szaglászott utána kicsit a dolognak, és állításuk szerint a két fél megegyezett, vagyis életet lehellhetnek a projectbe. A Bad Brain háza tájáról ezt nem erősítették meg, csak annyit mondtak, hogy hétfőn tesznek közzé bejelentést az első játékukról."
  • Voltan
    Szerintem ki van zárva.
  • Bandew
    Te jó ég mik vannak!
  • Serpa
    írd meg, ha igaz.
  • BBird
    Végülis ha tényleg igaz eme állítás, akkor érdemes elszambázni oda, régi kalandjátékok úgyis csak ripben voltak meg... Kell a nosztalgia! :-)
  • Serpa
    én nem tudom igaz-e, csak ezt olvastam.
  • Serpa
    én is arról beszélek.
    299 Ft a hozzászóló állítása szerint.
  • BBird
    Az 1993-as Sam & Max Hit the Road -t??
    100Ft? Egy eredeti LucasArts játék??
    Amikor a MediaMarktban ha jól emlékszem 1-2hónapja kb. 4000Ft-ért láttam???
  • Serpa
    # 12. hozzászólásra válaszolt a csávó.
  • Serpa
    a régi, alap Sam'n'Max -et árulják annyiért és ott.
  • BBird
    És Zaki szerintem a hivatalos 1. részről beszélt, amire Te mondtad, hogy 100ft a Tescoban...
  • BBird
    De ez nem Lucasarts... hanem egy olasz csapat csinált egy nem hivatalos folytatást... nemde? És ha ezt árulják 100ft-ért, akkor elmehetnek a rákba... :-) Úgyis köv. hónapban vmelyik újságban +teljes játékként lesz benne. ;-)
  • Serpa
    # 13. hozzászólás
  • BBird
    Nem túl hihető, hogy Lucasarts féle játék Tescoban 100ft lenne...
    Ott még egy ócska 2D-s B kategóriás akciójáték is 699Ft.
  • Serpa
    állítólag a Tescoban pár 100 ft -ért árulják.
  • Punker
    öreg hiba
  • zaki
    én az 1. részével sem játszottam
  • Serpa
    "Sam & Max: The Gilbert Case !

Nos kérem szépen. Lazy mesterünk éppen most szállította eddigi, számomra legfantasztikusabb hírét! Néhány lelkes emberke készítgeti már az eredeti Sam & Max folytatását - kinek kell itt LucasArts nem? :) Erről az oldalról máris letölthetitek a kipróbálható verzióját, és persze amint lesz infó a véglegesről, azonnal jelentjük nektek!"

by Gamestar.hu
  • Serpa
    új képek a lezárt projektből !

Többi kép !
  • ZsZso
    Save Sam and Max 2

[2004. március 10. @ 13:07 - ZeroCool] (kommentek: 7)
    Valóban meglepőnek tartom, hogy a játékos társadalom ilyen lépésre szánja el magát. Ugyan már nagyon sok fejlesztést töröltek, de még soha nem jelentkeztek ennyien a petíciójára, és nem is indult olyan oldal sem, ahol összefoglalóan leírják, mit tehetünk még. A http://savesamandmax.com/ oldalon adtak több címet, ahova érdemes írni, ha valaki akarja a játékot. Bízzunk a csodákban, hátha van némi kedvesség a LucasArts-ban...

FROM GAMESTAR

AMúgy ... már több mint 11000 ember írta alá a petíciót ... alakul a dolog :) ... csak imátkozzunk, hogy történjen vmi ...
  • ZsZso
    semmi fejlemény azóta ? Asszem ennek is lőttek ... brühühü
  • Sephi
    ja va valakit erdekel akkor :

[email protected]

Ide lehet kudeni az anyazasokat. En irtam egy jo nagy levelet persze a joizles hatarain belul.
  • Valen
    semmi nem történt