539
Sam & Max epizódok
-
#99 Év végén jön a Sam&Max
Barny, 13:31 - PC - Játék: Kaland
(Shacknews) Most futott be az első hivatalos információ a frissen feltámasztott Sam&Max játék megjelenéséről. A GameTap (Steam-szerű infrastruktúrát működtető cég, letölthető játékokat kínálnak) és a Telltale által kötötött megegyezés értelmében év végén, az ünnepek alatt lesz elérhető az előbbi cég rendszerén keresztül az epizódalapú kalandjáték első része. Ezt követi majd később a Telltale gondozásában debütáló hagyományos, dobozos játék is, de ez majd csak jóval később várható. A megegyezés értelmében a fejlesztésben a GameTap meg nem nevezett prominensei producerként is ténykednek.
info: Hardwired
-
#98 Na akkor megiscsak igazak voltak a hirek :D -
#97 hivatalos oldal -
Kovász #96 Ez nem egy április 1.-jei hír véletlenül? -
#95 Melyik állat neve a legvidámabb?
(a juhé) -
#94 Na megis lesz! :D
"PBO Director of Lucasarts told at L.A. weekly conference that Sam & Max FP is under development and it will be scheduled for fall 2005 on PC and XBOX platfoms [...]"
HF : LA Today -
#93 már két éve sajnos... -
#92 A Full Throttle 2-ről tud valaki valamit? Az is kútba esett? -
#91 Nekem az a véleményem, amit a GameStar-on is kifejtettem. Lesz itt S&M2 :) -
#90 máshol azt írják még nincs végleges döntés -
#89 Az elmúlt néhány napban tapasztalható volt némi mozgás a jegelt Sam&Max 2 játék körül. Több hírforrás is azt állította (Gamespot többek között), hogy megállapodás született a német Bad Brain kiadó, és a LucasArts között. A mai napon azonban Wolfgang Kierdorf (a német kiadó vezérigazgatója) hivatalosan nyilatkozott az üggyel kapcsolatban.
A LucasArts és a Bad Brain közötti egyeztetés megszakadt, eredmény nélkül. A cég nem lát túl sok reményt arra, hogy bármilyen formában is megegyezés szülessen a frencsájz és a játék átvételéről -
#88 Nem lesz Sam & Max 2 -- minden játékportál ezt írja...mostmár biztos... hihhettetlen, hogy ezen, hogy több kiadón múlik a sorsa...többen akarják megcsinálni így senki nem fogja...ez idegesítő -
#87 Hát, megvan a legújabb kétértelmű hír.
Erre tessék! Illetve tessék a francnak! -
#86 Hát remélem nem német humorral lesz tele! :D -
#85 Ugyanmár, ha elég fanatikusok akár jól is elsülhet, ráadásul a régi Lucasartsos csapat már rég nincs meg. :-) -
#84 Na varjunk csak... szal egy nemet kiado akarja a S&M2-ot megcsinalni? Ez pont olyan mintha a Jowood csinalna meg a Warcraft 4-et. Ez nem stimmel. -
#83 Reméljük ,reménykedjünk!
Szeretném Én is! -
#82 Nocsak, talán van még remény!
(Hardwired)
"Korábban már hírt adtunk róla, hogy egy új német kiadó, a Bad Brain tárgyalásokat folytat a LucasArts-szal a Sam&Max játék jogairól. Most a Gamespot szaglászott utána kicsit a dolognak, és állításuk szerint a két fél megegyezett, vagyis életet lehellhetnek a projectbe. A Bad Brain háza tájáról ezt nem erősítették meg, csak annyit mondtak, hogy hétfőn tesznek közzé bejelentést az első játékukról." -
#81 Szerintem ki van zárva. -
#80 Te jó ég mik vannak! -
#79 írd meg, ha igaz.
-
#78 Végülis ha tényleg igaz eme állítás, akkor érdemes elszambázni oda, régi kalandjátékok úgyis csak ripben voltak meg... Kell a nosztalgia! :-) -
#77 én nem tudom igaz-e, csak ezt olvastam. -
#76 én is arról beszélek.
299 Ft a hozzászóló állítása szerint. -
#75 Az 1993-as Sam & Max Hit the Road -t??
100Ft? Egy eredeti LucasArts játék??
Amikor a MediaMarktban ha jól emlékszem 1-2hónapja kb. 4000Ft-ért láttam??? -
#74 # 12. hozzászólásra válaszolt a csávó. -
#73 a régi, alap Sam'n'Max -et árulják annyiért és ott. -
#72 És Zaki szerintem a hivatalos 1. részről beszélt, amire Te mondtad, hogy 100ft a Tescoban... -
#71 De ez nem Lucasarts... hanem egy olasz csapat csinált egy nem hivatalos folytatást... nemde? És ha ezt árulják 100ft-ért, akkor elmehetnek a rákba... :-) Úgyis köv. hónapban vmelyik újságban +teljes játékként lesz benne. ;-) -
#70 # 13. hozzászólás -
#69 Nem túl hihető, hogy Lucasarts féle játék Tescoban 100ft lenne...
Ott még egy ócska 2D-s B kategóriás akciójáték is 699Ft. -
#68 állítólag a Tescoban pár 100 ft -ért árulják.
-
#67 öreg hiba -
#66 én az 1. részével sem játszottam -
#65 "Sam & Max: The Gilbert Case !
Nos kérem szépen. Lazy mesterünk éppen most szállította eddigi, számomra legfantasztikusabb hírét! Néhány lelkes emberke készítgeti már az eredeti Sam & Max folytatását - kinek kell itt LucasArts nem? :) Erről az oldalról máris letölthetitek a kipróbálható verzióját, és persze amint lesz infó a véglegesről, azonnal jelentjük nektek!"
by Gamestar.hu -
#64 új képek a lezárt projektből !
Többi kép ! -
#63 Save Sam and Max 2
[2004. március 10. @ 13:07 - ZeroCool] (kommentek: 7)
Valóban meglepőnek tartom, hogy a játékos társadalom ilyen lépésre szánja el magát. Ugyan már nagyon sok fejlesztést töröltek, de még soha nem jelentkeztek ennyien a petíciójára, és nem is indult olyan oldal sem, ahol összefoglalóan leírják, mit tehetünk még. A http://savesamandmax.com/ oldalon adtak több címet, ahova érdemes írni, ha valaki akarja a játékot. Bízzunk a csodákban, hátha van némi kedvesség a LucasArts-ban...
FROM GAMESTAR
AMúgy ... már több mint 11000 ember írta alá a petíciót ... alakul a dolog :) ... csak imátkozzunk, hogy történjen vmi ... -
#62 semmi fejlemény azóta ? Asszem ennek is lőttek ... brühühü -
#61 ja va valakit erdekel akkor :
[email protected]
Ide lehet kudeni az anyazasokat. En irtam egy jo nagy levelet persze a joizles hatarain belul. -
#60 semmi nem történt