Ki van fent legtovább?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kvali
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
kvali
kvali
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
2:30
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
kvali
kvali
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
ja rendben, legközelebb írok elõtte.
szoktam is, de most elfelejtettem.
szoktam is, de most elfelejtettem.
nem számít a 2. helyed, csak az elsõ kap pontot.
viszont amire rá akartam világítani az az, hogy ha játszol 5:30-kor, akkor elõtte pár percel ezt jelezdd egy üzenettel, mert így beesni pont 5:30 kor nem korrekt a többiekkel szemben. fõleg ha valaki egyedül van csak, és már nem akar írni, mert õ az utolsó, és senki nem jelezte, hogy lesz.
ez szerepel egyébként a belsõ szabályzatban is, nem én találtam ki.
köszi.
viszont amire rá akartam világítani az az, hogy ha játszol 5:30-kor, akkor elõtte pár percel ezt jelezdd egy üzenettel, mert így beesni pont 5:30 kor nem korrekt a többiekkel szemben. fõleg ha valaki egyedül van csak, és már nem akar írni, mert õ az utolsó, és senki nem jelezte, hogy lesz.
ez szerepel egyébként a belsõ szabályzatban is, nem én találtam ki.
köszi.
sose nyomd fullba a kretént
ja, hogy az a 2. helyem is számít? 😮 azt hittem csak az elsõ helyek számítanak... na mindegy. 😊 akkor jövõ héten majd jövök.
geo, te a szabályzat értelmében nem vettél részt a játékban hiába írtál. ha nyertél volna sem számítana.
sose nyomd fullba a kretént