Ki van fent legtovább?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
leszek
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
"The trees move. Do you not see it?"
általam legjobban gyûlölt zeneszám, egyszer mert elképesztõen pocsék, másodszor meg mert mióta egyszer volt balszerencsém meghallgatni, hetente eszembe jut, és képtelen vagyok kiverni órákig a fejembõl, még az ilyen célokra általában remekül mûködõ captain planet sem segít... szóval meghallgatás csak saját felelõsségre.
"The trees move. Do you not see it?"
Te ....!!!!
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢