Ki van fent legtovább?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nyáron rendszeres volt nálam az éjszakázás (általába 4kor elmentem bicajozni és 6kor már ágyban voltam). Ezért is keltem mindíg 15kor.<#nyes>#nyes> De amióta elkezdõdött a suli, inkább visszafogom magam.
Az idõszámításról annyit, hogy kéne 1 olyan falióra, ami átállítja magát, mer elég sokat szívok vele. Felkelek, féláomba felmászok a létrán (1-2szer leesek) és megpróbálom leakasztani (lejön a szöggel együtt, ami beesik a TV mögé a sok porcicás kábel közé és mehetek mosakodni). Ezután jöhet a maradék 9 óra a lakás többi részében.<#rolleyes>#rolleyes>
Az idõszámításról annyit, hogy kéne 1 olyan falióra, ami átállítja magát, mer elég sokat szívok vele. Felkelek, féláomba felmászok a létrán (1-2szer leesek) és megpróbálom leakasztani (lejön a szöggel együtt, ami beesik a TV mögé a sok porcicás kábel közé és mehetek mosakodni). Ezután jöhet a maradék 9 óra a lakás többi részében.<#rolleyes>#rolleyes>
JetiRulez
gratt
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
grat
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
hehe... << meg mindig megvan 😊
Szarok a configodra! :|
na, back to work 😞
jo8 >> reggelt all, majd holnap re, ha minden igaz 😊
jo8 >> reggelt all, majd holnap re, ha minden igaz 😊
grat
semmi gond 😊
igazságos küzdelemben alul maradtam 😊
majd legközelebb...
igazságos küzdelemben alul maradtam 😊
majd legközelebb...
sose nyomd fullba a kretént
be
az ora atallitasban anno azt szerettem, hogy siman elkeshettem a sulibol, mondvan:
"elnezest tanarno, nem tudtam, hogy at kell allitani az orat"
evente ketszer eljatszottam ezt, nem szamitott, hogy plusz, minusz egy ora 😊
"elnezest tanarno, nem tudtam, hogy at kell allitani az orat"
evente ketszer eljatszottam ezt, nem szamitott, hogy plusz, minusz egy ora 😊
az
na bakker
najó úgyse zavarok sok vizet, mek aludni...
jó8 all, sok szerencsét😊
jó8 all, sok szerencsét😊
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.