Ki van fent legtovább?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
pred
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™

(remélem nem dobnak ki reklámért)A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
en csak 36 oraja vagyok talpon, csupa felig elkeszult munkaval, egy reszet mar reg le kellett volna adnom a megrendelonek...
koffein + akarat ero rulzZzzZ !!!
neked meg kitartas 😊
Szarok a configodra! :|
Ezt éljem túl valahogy! 😄DD
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
TommoT

Fisherman\'s Friend
\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Fisherman\'s Friend