Ki van fent legtovább?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hmm és mi van olyankor mikor vagyunk 3-an és egyikünk sem megy el csicsikálni 6 óra elött? 😄
Értem ezt úgy hogy akkor én mostmár nem versenyzek csak itt vagyok! <#hehe>#hehe>
Ha meg netántán mégis valamilyen oknál fogva nekem ajándékoznák nos akkor az elõzõ hsz érvényes azzal a kiegészítéssel hogy a Hölgy javára mondanék le! <#vigyor2>#vigyor2>
Ha meg netántán mégis valamilyen oknál fogva nekem ajándékoznák nos akkor az elõzõ hsz érvényes azzal a kiegészítéssel hogy a Hölgy javára mondanék le! <#vigyor2>#vigyor2>
xD
Már csak illendõségbõl is de azért elõre szólok hogy az elsõ helyemrõl lemondanék! <#puszi>#puszi>
Már csak illendõségbõl is de azért elõre szólok hogy az elsõ helyemrõl lemondanék! <#puszi>#puszi>
Nah itt vagyok ám, sõt még a totyikba is bekukkantottam! <#wave>#wave>
Egyébként ezért nem kapok seggberúgást? Mármint hogy chat-topicot csinálok itt belõle? <#miaz>#miaz>
Ohh majdnem talált a meló de csak majdnem! 😉
Nem, éppenséggel egy évet elcsúsztam felvételinél és hát nem szólhatok egy szót sem mert itthon kuksolok de majd szeptembertõl irány a zegyetem! <#vigyor3>#vigyor3>
Magamat ismerve egyébként valszeg a hamarabb elalvás lesz a megfejtés... Kellemetlenül érzem magam hogy akkor kelek mikor más hazaér a suliból! <#idiota>#idiota> Cserébe van egy hatalmas elõnye! Lehet futni iccaka.. 1,5 órája jöttem haza egy jó kis fél órás futásból! Csönd van, nincs meleg! Csak én meg a kutyák! 😄DD
Nem, éppenséggel egy évet elcsúsztam felvételinél és hát nem szólhatok egy szót sem mert itthon kuksolok de majd szeptembertõl irány a zegyetem! <#vigyor3>#vigyor3>
Magamat ismerve egyébként valszeg a hamarabb elalvás lesz a megfejtés... Kellemetlenül érzem magam hogy akkor kelek mikor más hazaér a suliból! <#idiota>#idiota> Cserébe van egy hatalmas elõnye! Lehet futni iccaka.. 1,5 órája jöttem haza egy jó kis fél órás futásból! Csönd van, nincs meleg! Csak én meg a kutyák! 😄DD
gondolom ha iccakázós vagy akkor melózol 😊
na hát én is, ezért a sulival nem volt gond 😄DD
szerintem hadj ki egy napot és utána vagy hamarabb el udsz aludni vagy már nem is lesz kedved hozzá ...
nálam is igy kezdõdött ez, kb. 3 éve de lehet hogy több. 😊
na hát én is, ezért a sulival nem volt gond 😄DD
szerintem hadj ki egy napot és utána vagy hamarabb el udsz aludni vagy már nem is lesz kedved hozzá ...
nálam is igy kezdõdött ez, kb. 3 éve de lehet hogy több. 😊
Hmmm és ez suli mellett hogyan mûködött? 😊
Én az utóbbi 1-2 hétben vagyok iccakázós igaz utána alszok 12-13 órát... <#fogmosas>#fogmosas> Kezdem unni lehet ki kéne hagyni egy alvást és akkor visszabillennék a "normális" éjjfélkor fekvésbe?! <#fejvakaras>#fejvakaras>
Mostmár csak az a kérdés maradt elöttem megválaszoltalan hogyan fogok én holnap meg holnap után fellépni? <#vigyor3>#vigyor3> Olyan leszek mint a mosott rongy... <#gonosz1>#gonosz1>
Én az utóbbi 1-2 hétben vagyok iccakázós igaz utána alszok 12-13 órát... <#fogmosas>#fogmosas> Kezdem unni lehet ki kéne hagyni egy alvást és akkor visszabillennék a "normális" éjjfélkor fekvésbe?! <#fejvakaras>#fejvakaras>
Mostmár csak az a kérdés maradt elöttem megválaszoltalan hogyan fogok én holnap meg holnap után fellépni? <#vigyor3>#vigyor3> Olyan leszek mint a mosott rongy... <#gonosz1>#gonosz1>
Eddig meg nem nagyon jártam ebben a topikban csak benézegettem. 😊)
De hát ugyis oda irok ahol vannak még emberkék. 😄
. .. és válaszolnak is.
De hát ugyis oda irok ahol vannak még emberkék. 😄
. .. és válaszolnak is.
különösebb oka nincs 😊))
Csak nyugodtan kérdezz.
Én már ezt megszoktam.
Nem most jött rám, mindig rajtam van 😄
Már 3 napja nem aludtam csak egy pár órát, de még bírom elég jól.
Majd ha nagyon fáradt leszek alszok egy nagyot. 😊
Csak nyugodtan kérdezz.
Én már ezt megszoktam.
Nem most jött rám, mindig rajtam van 😄
Már 3 napja nem aludtam csak egy pár órát, de még bírom elég jól.
Majd ha nagyon fáradt leszek alszok egy nagyot. 😊
Nem mondom elég ködösen fogalmaztál! 😄
Bár ennek gyanítom oka van ezért nem is kérdezek többet róla...
Egy kérdésem azért mégis volna:
Neked ez az átlagos életviteledhez tartozik hogy éjjel vagy fent vagy csak mostanában jött rád?
Bár ennek gyanítom oka van ezért nem is kérdezek többet róla...
Egy kérdésem azért mégis volna:
Neked ez az átlagos életviteledhez tartozik hogy éjjel vagy fent vagy csak mostanában jött rád?
mégszebbet
egy képet ... ill. nem láttam mert hiányzik 😊)
csak az tünt fel elõször amikor odapillantottam ...
egy képet ... ill. nem láttam mert hiányzik 😊)
csak az tünt fel elõször amikor odapillantottam ...
Szépjóestét! 😊
Nah mit láttál?
Nah mit láttál?
Semmi esélyem ellened ugy hogy számomra már eleve veszett az ügy !! <#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>
megaztán a szüleim hajnali 5-kor mennek dolgozni kicsit furcsa lenne hogyha látnák még hogy nem feküdtem le !!!
nekem is ...
egész nap szaladgálok mint a mérgezett egér, de ez nem lényeg
utána meg csinálok mindent és ezért nem alszok, mert akkor nem jutna másra idõ 😊
egész nap szaladgálok mint a mérgezett egér, de ez nem lényeg
utána meg csinálok mindent és ezért nem alszok, mert akkor nem jutna másra idõ 😊
Jah persze mintha az olyan egyszerû lenne mi !!
Nekem minden reggel megvan az hogy mit kell csinálni !!!
Nekem minden reggel megvan az hogy mit kell csinálni !!!
egyáltalán nem lepödtem meg csak mérges vagyok mert neked ugyis könnyü dolgod van ugyis fenn vagy egész éjszaka ez igy nem fair velem szemben !!<#gun>#gun><#gun>#gun>