Ki van fent legtovább?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én egésznap fennvok és ezzel a játékkal nyomom: http://s3.bitefight.hu/c.php?uid=25726
1.: #53952
2.: próbáltam de a 2. 5:30 as 5:31 re sikeredett
3.: néztem az órát de nem de a másodpercet nem akkor írtam amikor 5:29 rõl 5:30 ra váltott (ebbe csak az köthet bele aki nem így csinálja)
4.: te is mekkora egy csiiiter vagy xD mert elég gyanús hogy kb 4 kor keltél fel
5.: érdekes ez a 5:30 as üzenetnél 2x be kell írnod szabály mert igy az lett a 2. aki 5:17 kor írt utoljára
DE:
"csak megjegyzes volt, semmi tobb, nem kell komolyan venni, nem piszkalodasnak szantam, relax 😊"
2.: próbáltam de a 2. 5:30 as 5:31 re sikeredett
3.: néztem az órát de nem de a másodpercet nem akkor írtam amikor 5:29 rõl 5:30 ra váltott (ebbe csak az köthet bele aki nem így csinálja)
4.: te is mekkora egy csiiiter vagy xD mert elég gyanús hogy kb 4 kor keltél fel
5.: érdekes ez a 5:30 as üzenetnél 2x be kell írnod szabály mert igy az lett a 2. aki 5:17 kor írt utoljára
DE:
"csak megjegyzes volt, semmi tobb, nem kell komolyan venni, nem piszkalodasnak szantam, relax 😊"
puftuljon av öffef befédhibáf!!!44
Grat!
gratta....
peace 😊
peace 😊
http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."
1.: nem volt kvali
2.: min 2x be kell irni
3.: nagyon a vege fele irtal, ami kicsit oragyanus
DE:
csak megjegyzes volt, semmi tobb, nem kell komolyan venni, nem piszkalodasnak szantam, relax 😊
ezert is van ott az "xD" smiley
2.: min 2x be kell irni
3.: nagyon a vege fele irtal, ami kicsit oragyanus
DE:
csak megjegyzes volt, semmi tobb, nem kell komolyan venni, nem piszkalodasnak szantam, relax 😊
ezert is van ott az "xD" smiley
grat
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Ma még megúsztátok! Kedd hajnalban már nem leszek ilyen jószívû! <#violent>#violent><#idiota>#idiota><#hehe>#hehe>
5:17 hogy jó legyen!
További kellemest!<#wave>#wave>
5:17 hogy jó legyen!
További kellemest!<#wave>#wave>
Mázlista... Látszik hogy már nem vagyok olyan éber mint kellene! 😄
<#puszi>#puszi>
Hmm a kérdés még mindig az hogy hogyan fogok én fellépni ma?! 😄DDD
Lehet hogy ezt a napfelkeltét én sem fogom már megnézni... <#confused>#confused>
Hmm a kérdés még mindig az hogy hogyan fogok én fellépni ma?! 😄DDD
Lehet hogy ezt a napfelkeltét én sem fogom már megnézni... <#confused>#confused>