Ki van fent legtovább?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem még csak 2D-ben van meg, de így is ihatunk.II bekezdés flamekeltés, szerintem ott a szabályokat pontosítani kellene, mert, senki mellé nem lehet odaállítani valakit, hogy nézze, mikor nézte az órát.... úgy ahogy van az a pont lehetetlen ellenõrizhetetlen egy feltétel, de ha ez a szabály, és álítólag elítéltetek érte, majd lejár a bûntetés.
"Bodogok a lelki szegények, mert övék a mennyek országa."
Jól tudtam honnan való, volt idõ pár év, mig minden héten misére mentem, akkor még hitem benne, de mostmár a bibliának még a keletkezését is kétségbe vonom, nem hogy a tartalmát, persze, hiszek egy felsõbb hatalomba, de nem az estimesébe, ami le van írva, ezt neked hiába magyaráznám, sose fogod megérteni, amig hiszel, mert a hit erõssebb a logikus gondolkodásnál, és erõssebb annál, hogy rajtadkivül bárki is megváltoztassa, nincs is rá szükség, mert lehet nincs igazam, lehet szóról szóra igaz, de nem nekem. Én nem a származására írtam az idézetnek azt, hogy papi vakduma, hanem a jelentésére, hogy lehetne valaki boldog, aki valamiben is hiányt szenved, egy paradoxonnal kezd, majd még rátesz egy mennyek országát ami vagy elhiszem, hogy van és akkor boldogan halok meg, vagy nem hiszem el, hogy van és úgy próbálom leélni életem, hogy mikor meghalok azt mondjam volt értelme az életemnek, bármi is lesz, persze elismerem az egyház tanításának hasznosságát, de hinni nem fogok.
Ennek a vallás témának van topikja, ha errõl akarok dumálni, flémelni, akkor megtalálom, Én töbre értékelem egy idézet értelmét, mint hogy befolyásoljon származása, de annak az idézetnek számomra nincs értelme, paradoxon.
Persze beleköthetsz a Petõfi versbe is, de nem zavar, mivel én amit mondani akartam azt vagy megérted belõle, vagy nem, de ha nem akkor kár is magyarázzam, mert nem lehet valakinek a meggyõzõdését se kintrõl piszkálni, saját felfogásod, mindig mindenkit szubiektív szemszögbõl lát az ember, fõleg a nagy szavakkal dobálozó idézetek, külömbözõ lelki állapotokban keletkezõ versek taroznak ezen kategóriában, amiket végtelen viták tárgyává lehet tenni, senki nem fog mást hinni, maximum mást mond mind hisz, hogy a másik boldog legyen, ezt jó megtanulni írányítani, mert ez a kompromisszum, ami nélkül nincs normális társalgás sem, nem hogy több.

Born to win
ez lesz az utolso postom ezen a teren.
1st of all:
az internet tbk kozosseg is, es leginkabb a forumokon jelentkezik az egy-egynek kommunikacio. ez jo, ezt szeressuk, ezert jarunk ide. namarmostan: e z kb olyan, mint egy szemtol-szembe dialogus, alt. a normalis viselkedes az "elfogadott', tehat ez valamilyen szinten olyan, mintha egy kv-zoban dumalnank. (gondolom a kv amugy is adott a monitor elott szinte mindenkinel) a hatulutoje a dolognak, hogy a kommunikacio e teren valo gyakorlasabol hianyzik egy par alap kovetelmeny, pl metakommunikacio es hangszin. plane egy forumon erdekesebb a dolog, hiszen egyszerre tobb embert is le lehet oltani / meg lehet bantani / padlora lehet kuldeni / meg lehet nevettetni, etc, etc... aki az ilyen dolgokat kevesbe tartja fontosnak, az kb chat.hu es tarsai, meg a tizeneves fiatalok, akik meg nem tudjak hogyan is kell ezt. ezen gondolom tul vagyunk mar.
2nd time:
nem ismerlek szemelyesen, igy nem itelek. sot! nem szokasom meg akkor sem, ha ismerem az illetot. az 'itelet" nem az en asztalom. eloszor is biztos, h nem tudok mindent, masodszor is, nem vagyok isten. harmadszor is > az ismert moindas, ami kibaszott kemeny alapokon uvolt meg mindig: ne iteljetek, hogy ne iteltessetek. es ez rohadt nagy igaz, akarhonnan is nezem. (asszem mate evangeliuma, de nem tudom. pocsek kereszteny voltam egesz eletemben)
3th category:
nem all, es nem is fog modomban allni "osszeveszni" egy ilyen apro dolgon, mint ez a topic. miert?
a. hulyeseg
b. gyerekes
c. nem elfogadott
a fenti url cim szamomra moka, a reggeli ido alpofozasa, megha csak egy ropke percre is. pontok? well, vannak, ez benne az elvezet, de:
1. ezek csak pontok
2. mi a franc tortenik az emberekkel, ha maris "verseny" van? omfg :s
lenyegeben:
felolem torj bio rangjara, engem nem zavar. lehet hogy mast igen, de engem speciel nem. erezd jol magad, szarj a vilagra, sziv el egy cseszett hosszu jointot, b*sszal be veszettul, forumozz, eld az eleted, etc, etc.
csak en ki akarok maradni a flamebol, azt nem toleralom.
peace, love, unity 😊
#62507:
"...sajnos van egy olyan szokásom nem szeretem a csalást..." (Topik banner szabályok 5 pontja. Azt hiszem nincs több hozzáfûzni valóm.)
#62503:
"hogy ne jõjjek papi vakdumával, nem vagyok hívõ." (Mielõtt kijelentesz valamit nézz utánna. Az idézetet elolvashatod teljes egészébén, ami amúgy "A hegyi beszéd"-ként híres Máté Evangéliuma, 5: 1-12. Ha kicsit használnád a fejed, és felfognád a dolgok jelentését, akkor ilyen mondatot nem írtál volna le. Azt hiszem az idézettel tényleg pontosan célba találtam, csak a belinkelt oldalon lévõ Kecskeméthy István féle fordítás való a te esetedre.
Helló, mi? ;-)
"igazi teátrális móka"
Név________Össztake(I,II,III)__ÉV_____Takesebesség__I Helyezés___I Helyezések aránya
dogfish_____116___________1,5_____38 / félév_______42_________0.362
bracsek_____76____________1______ 38 / félév_______30_________0,394
Még szerencse, hogy ennyire közel állnak az õ arányai az enyémekhez....
Tehát 0,03 a külömbség az én gyõzelmi arányom és a tied között, mégis véremet ontjátok, hogy vérremenõnek veszem, annyi a külömbség, hogy én két hetet játszom megunom, és két honapig nem láttok.... És, hogy bekerüljek a top 10 be elég reálisnak tünt, nem a világot akartam meghódítani, 6 pont kellett volna, amit 2 hét alatt simán meg tudtam volna szerezni, de inkább letámadtatok, hogy a széketekre török, ez egy játék, aki fennvan és az övé az 5:30 as take az nyer egy pontot, szorgalmasan gyüjtöget, akkor bekerülhet a top10 be is elvileg, mert gyakorlatilag nem haggyák. Nekem soha nem lenne tûrelmem hogy biomaget utolérjem, nem is volt célom, soha és nem is lesz. Basztattok, mert bemeséltétek, hogy én mindenkit ki akarok turni, nem egymásnak, hanem saját magatoknak, mint láthatod a pontok alapján, nem vagyok az aki lefog most mindenkit söpörni, sõt nem is a csalás a kedvenc idõtöltésem, mert annyi tudásom lenne, hogy irjak egy szkriptet, ami játszik helyettem, fel se tûnne egy jódarabig, legalábbis 20-30 pontig nem, csak sajnos van egy olyan szokásom nem szeretem a csalást, így megemlítettem, hogy egyesek gyanúsak, aztán oda lyukadtunk ki mindenki velem foglalkozott, de mind1. Egyedül biomage van fenn nekem innen ebbõl a topikból az msn-emen, párszor már mind a ketten lemaradtunk a tékelésrõl mert eldumáltuk egymásssal az idõt, Én nem fogok harcolni, hogy valaki felvegyen a listájára, eddig Kata az, akit én vettem fel, a többiek mind õk vettek fel engem. Msn ezni kb fél éve kezdtem Kata volt az elsõ akit felvettem rajta, yahoon vannak a személyes ismerõsök, itt az terjedt el.
Jól ismerem ezt a dokumentumot is amit a netikettrõl belinkeltél, sose volt a hozzászólásaim tartalmával, és minõségével nagyobb gond, viszont megrögzött flémáldozat vagyok, nem szeretném kelteni, de mindig oda lyukadok ki, hogy megy és velem veszekednek, tudom bennem van a hiba, mert nem hagyom magam, nem is fogom, elmegyek mig lehet, és ha enm lehet, akkor megállok, mert mást nem tehetek
Ha a nettikettel gondom lenne, nem lennék már rég ezenn a fórumon, 2005 3. hónapjától itt vagyok, és gyûjtöttem büntipontot, de mindig a harc végett. Nem vagok rájuk büszke, mert egyszerkétszer a modoknak is beszóltam, amiért más helyrõl rögtön repóltem volna is, de megusztam és a legutolsó esetbõl valószínüleg tanultam is, nem szólok be, inkább rinyálok, nyálas emberre mindenki haragszik, de mindenütt ottvan, és sehol nem bántják, aki harcol azt meg fejbelövik, kell ez nekem?
És ha ezt mind elolvastad kapsz egy verset jutalmul.
Sors, nyiss nekem tért
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
nem szokasom magammal peldalozni, sok jo soha nem jon le a vegen a dologbol, de most talan...
2006 nyaran csatlakoztam a mokahoz, eddig van 40x tekem. te nem reg kezdted es majdnem annyid van, mint nekem. mondtak mar tobben is: nem verre megy, de te ugy veszed, hogy minimum ki kell ugrani az ablakon, ha az ember nem nyeri meg. plane, ha nincs benne a top 10-ben. ehhez ido kell. nekem itt a fele tarsasag fent van msn-en is, es nem vagdossuk fel az ereinket konferencia beszelgetes kozben, mert nem nyertunk. sot! meg akkor sem, ha a dobogorol is lecsusztunk.
egy gyors kerdes: tetelezzuk fel, hogy bejutsz a top 10-be. sot! levered biot a tabella tetejerol. es? jobban fogsz aludni? jo erzes? ugy meg aztan biztos remek lehet, hogy megallas nelkul basztat mindenki. nem ertelek...
mas: a netikett nem csak a forum "alap szabalyairol" szol, sztem egy gyors atolvasast nem arthat. az egyik legjobb darab, amit harder irt meg jo regen, de orokzold sztem.
"Szabadság, szerelem!
E kettõ kell nekem.
Szerelmemért föláldozom
Az életet,
Szabadságért föláldozom
Szerelmemet."- hogy ne jõjjek papi vakdumával, nem vagyok hívõ.
Netikettrõl, annyit, hogy tényleg belementem flame be, sry de néha nem tudom válasz nélkül hagyni az ilyen hozzászólásokat, sokszor bezárom inkább a böngészõablakot, de néha nem megy, hanem elküldöm, sry.
A többit gondolom ha nem is tökéletesen, de hozzávetõlegesen betartottam.
ahogy Rod is emlitette volt par sorral alabb:
"...Mivel ez egy közösség, így a közösséghez való hozzáállásod is számít."
ergo: jatszani akarsz? oke! kicsit pihi, mondd, h "hooooo, sry" (nem is annyira fontos) pihenj, tanuld a kommunikacio alapjait, olvasd a netikettet es ne kurd el masok szorakozasat.
sorry az off miatt, ami nem is annyira off az utobbi idoben...
Mivel ez egy közösség, így a közösséghez való hozzáállásod is számít.
Mindenesetre gondolom a többiek erre nem igazán kíváncsiak, így a további eszmefuttatásokat - amennyiben igény van rá - Privát vonalon folytassuk, ha lehet.
Helló, mi? ;-)
Helló, mi? ;-)
Helló, mi? ;-)
A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.