Ki van fent legtovább?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagy csak a logója az idegeire ment, ez se lepne meg.
már megbocsáss, de te ittál??? Vagy ennyire nem ismersz?
Azért írtam, hogy van akitõl elfogadnám az ilyen megjegyzéseket, de amit szabad jupiternek nem szabad a hatökörnek én is voltam újreg, de akkoriban nem szóltam be félpercenként a másiknak...
én azért 3 csillagocskával sem verném nagyon a nyálam 😊
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
jaj még mindig ez a téma? uncsye
bracsek télleg nem akarsz kicsit pihenni? mondjuk fél évig?
bracsek télleg nem akarsz kicsit pihenni? mondjuk fél évig?
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
hát az nem sok...
10 sornál hosszabbat is írtam már, tehát nem ez a leghosszabb, ilyen gyakran sikerül sokunknak, fõleg mikor picitt indulatosabb az ember.
Anyukád csuklik, nehogymár egy újreg beszoljon, hogy ki csaló és ki nem akik benn vannak a top 10 ben azok jogosan mondanak ilyeneket, viszont neked lopipilõ az újreg fenekedbe
KVali.
Úgysem tudok aludni. PEdig reggel 7-tõl dolgozom, és még dogát is kéne írni.
Úgysem tudok aludni. PEdig reggel 7-tõl dolgozom, és még dogát is kéne írni.
Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetődőnek.)
Téged miért nem sorolnak fel a napi nyertesek közé? Ma 2. lettél és AtomHeart a második a táblázatban. Nem értem..
A világ leghosszabb bõvitett mondata:
"Persze beleköthetsz a Petõfi versbe is, de nem zavar, mivel én amit mondani akartam azt vagy megérted belõle, vagy nem, de ha nem akkor kár is magyarázzam, mert nem lehet valakinek a meggyõzõdését se kintrõl piszkálni, saját felfogásod, mindig mindenkit szubiektív szemszögbõl lát az ember, fõleg a nagy szavakkal dobálozó idézetek, külömbözõ lelki állapotokban keletkezõ versek taroznak ezen kategóriában, amiket végtelen viták tárgyává lehet tenni, senki nem fog mást hinni, maximum mást mond mind hisz, hogy a másik boldog legyen, ezt jó megtanulni írányítani, mert ez a kompromisszum, ami nélkül nincs normális társalgás sem, nem hogy több."
lol!
"Persze beleköthetsz a Petõfi versbe is, de nem zavar, mivel én amit mondani akartam azt vagy megérted belõle, vagy nem, de ha nem akkor kár is magyarázzam, mert nem lehet valakinek a meggyõzõdését se kintrõl piszkálni, saját felfogásod, mindig mindenkit szubiektív szemszögbõl lát az ember, fõleg a nagy szavakkal dobálozó idézetek, külömbözõ lelki állapotokban keletkezõ versek taroznak ezen kategóriában, amiket végtelen viták tárgyává lehet tenni, senki nem fog mást hinni, maximum mást mond mind hisz, hogy a másik boldog legyen, ezt jó megtanulni írányítani, mert ez a kompromisszum, ami nélkül nincs normális társalgás sem, nem hogy több."
lol!
Darkon volt a leggyengébb láncszem.
4 kvalifikáció 1 ki fog esni vajon ki lesz? Ki a leggyengébb láncszem?
Egye fene, huzok aludni. <#lama>#lama><#levele>#levele> Majd legkozelebb!<#vigyor5>#vigyor5>
YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos
nm
Ááá szevasztok
figy bracsek kösz a tanácsot né a logóm. 😄
figy bracsek kösz a tanácsot né a logóm. 😄
grat dogfish
bracsekot meg most inkább nem kommentálnám...
bracsekot meg most inkább nem kommentálnám...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Van egy ezüstcsillagom 😛
Nem írjátok be, de kit érdekel 😊 (3x voltam második)
Nem írjátok be, de kit érdekel 😊 (3x voltam második)#62528
jó 8
grat legyõzted magad... 😊
nem rajtad kivül...