664
suxx
  • TheZsenyka
    Egyébként tavaly volt, mert már a fehér Omegám megvolt. Ipolytölgyestől nem messze. Az egyik fickónak nem volt sapkája a másiknak meg tök úgy nézett ki mint a reptéren levő őrök akik az épület mellett állnak, még olyan köpenye is volt meg olyan hülye francia divatú sapkája.
  • TheZsenyka
    Pedig ennél az volt, akármit mondasz.
  • Jóska Kapitány
    1998-óta a határőr járőrök nem hordanak magzknál se gépkarabély se gépfegyvert csak maroklőfegyvert.
  • bdf
    Az osztrák rendörnél, bunkóbb, müveletlenebb, szarrágóbb, hazugabb, sunyibb embert nem találsz a Földön. Ezt így hidd el nekem!
  • Bandew
    színvovalas
  • TheZsenyka
    Egyébként egy esetben a volt iskolatársam kapott egy "mit nézel te szemüveges köcsög" beszólást egy egyenruhás rendőrtől, mert figyelte egy intézkedést a metróban.
  • Bandew
    Na most aztán totál másnapos vagyok!
    Mondanom sem kell, hogy kijöttek a zsaruk a buli zaja miatt.
  • TheZsenyka
    Most megfogtál, nem emléxem. Vagy tavaly nyáron vagy két éve nyáron. Majd megkérdem édesanyám, hátha emléxik.
  • Jóska Kapitány
    Mikor volt ez?
  • TheZsenyka
    Anyámat vittem az éjszaka az északi határhoz és visszafelé jövet, közel még a határhoz mellém szegődött egy fehér dzsipszerű valami. Kiabáltak belőle erősen hogy álljak meg. Néztem ki a tököm lehet, gondoltam jobb ha nem állok meg, mert még kirabolnak, megölnek vagy egyéb kellemetlen módon kihatnak a fizikai állapotomra. Visszakiabáltam hogy nem állok meg, majd ha hülye leszek. Elkezdtek vadul integetni valami zseblámpa szerű kütyüvel és közben tovább óbégattak. Gondoltam lelépek. Elhúztam szépen. Megint előbukkantak, elém vágtak és fékeztek elöttem agresszív módon. Na lelassítottam és amikor megálltak gyorsan kikanyarodtam mögülük és elrepesztettem egyenesen előre. Nyílván zokon vehették mert egy idő után felbukkant a fényszórópárjuk a visszapillantóban. Kacskaringó erdőben húzódó útpályán haladtam így nem mertem kétszázakkal szálguldozni, szóval kb. 100-al sepertem az avart. Persze megelőztek. Lehagytak és eltüntek elől. Kiértem egy egyenes, erdőtlen részre és látom hogy a kocsi keresztbe áll az úton. Ez még nem lett volna olyan nagy gáz, de a kocsi mellett két sötét figura állt és NAGYON határozottan láttam, ahogy az egyik árnyék egy szigorú kinézetű gépfegyvert tart a kezében ami nyílván a tevékenységemmel kapcsolatosan került oda. Miután kétszer belerettyintettem a gatyámba szépen megálltam tőlük vagy 30-50 méterre. Az egyik óvakodva odaficcent hozzám. Kb. 5 méterre lehetett amikor észrevettem hogy egyenruhában van. Határőr volt. Csak nézett aztán nem szólt semmit. Gondoltam jobban teszem ha igen fürgén elmagyarázom mi a pálya. Elmondtam hogy nem láttam megkülönböztető jelzést és ők sem mondtak semmit amikor kiabáltak, azt hittem valami részeg társaság akar kirabolni. Elkérték az irataimat (stukkerek maradtak kéznél), áthesszelték aztán elengedtek. Még a kocsit sem nézték át. Ennyi volt :D De azért a gépstukker elég szigorúnak látszott.
  • TheZsenyka
    " Aztán mehettem sopronba tanuskodni, amit mondjuk élveztem, mert fizették a benzinpénzt, meg meglátogattuk az ottani rokonokat továbba iskolába nem mentem :D Ja meg egy jót zabáltam egy étteremben. :)"

Nagyon egyedi szemszögből fogod fel a dolgokat
  • I.C.ram
    "mondjuk az határőr volt és keresztbe álltak az úton miután üldöztek" ifjabb Pándi Györgyhöz van szerencsénk vagy mi az Isten, hogy már üldöznek és te nem álltál meg? :D
  • I.C.ram
    Na akkor leírom az én sztorimat is! :)

Tehát illegális CD másolás stb sztori. :) Faszfej gyerek, benthagyott a vevőlistában a gépében, így engem is magával rántott. Telefonáltak, hogy tanúként be kell majd mennem rendőrőrsre. De elötte jöhetnek kutakodni cdk után. Egyik nap csengetnek anyám volt csak otthon. Csngetek, hogy jöttek házkutatni, anyám nem bízott bennük is kérdezte, hogy mi lesz, ha nem engedi be őket (persze nem ilyen provokálosan :D) erre a faszfej iqhuszár rendőr aztmondta, hogy ha nem engedi be őket, akkor kommandósokkal fognak betörni. na erre benegdtük őket, de a kutyától meg befostak, és mondták, hogy zárjuk el, vagy lelövik... no comment faszfejek... De még nincs vége... bementem tanuskodni, ekkor derült ki, hogy zsír originál programokat is elnyúltak. na tehát bementem tanuskodni, behívtak egy kis szobába egy ocska 486 gép meg 2 faszfej rendőr társaságában kikérdeztek. A falon olyanok voltak, hogy hullák lfetózva és kiírva felé, hogy a hamis tanuzást a törvény bünteti. Meg szétlött céltábla (olyan mitn a filmekben tehát embert ábrázól) telelőve szintén fölé írva, hogy a hamis tanuzást a törvény bünteti. Aztán mehettem sopronba tanuskodni, amit mondjuk élveztem, mert fizették a benzinpénzt, meg meglátogattuk az ottani rokonokat továbba iskolába nem mentem :D Ja meg egy jót zabáltam egy étteremben. :) Mondjuk az ügyész szopatott rendesen. A vicc az egészben az, hogy én rendeltem 2 cd-t azért behívtak, közben ismerkedtem a többi tanuval kérdeztük egymást, hogy mennyit miért és mikor stb. Erre a legkevesebbett rendelőnek is valami 5OOOO forintos ügyei voltak a vádlottal. Normális ez??? Kurva anyjukat kapják be!
  • I.C.ram
    Mocskos szlovákok de utálom őket!! Legszívesebben elküldeném őket a transzszibérián...
  • Cat #47
    tul sokat olvasgattad a BTK t a sitten :D
  • Cat #46
    harmadrészt ha nem is történik semmi, de ha már több bejelentés érkezik az adott rendőr ellen, ha nem is tudják bizonyítani akkoris erősen gyanús hogy tényleg nagyon bunko a rendőr, és egynél mindenképpen megszivatják
  • Lazarus
    Azért ez elég szánalmas a rendőrök részéről :D
  • TheZsenyka
    Heh, a fogdán meg úgy mászkált az egyik rendőr (este) hogy felül semmit sem viselt, egyszóval félmeztelenül. Nagyon lol stílusban nyomták. Jó, jó, Én sem ok nélkül voltam ott, de ez is megmutatja milyen omlatag az egész. Mondjuk egy rakat rendőrt ismerek (Ők is csak emberek és érdekli őket a számítástechnika) és hát elég fura fickók. Nem is a megjelenésükre gondolok, mert nem mondanám meg róluk hogy rendőrök (lehet hogy rossz emberismerő vagyok) hanem valahogy a stílusuk eltér másokétól. Azt hiszem túlságosan haverkodóak. Lehet hogy így próbálnak elérni dolgokat, nem tudom, lehet hogy csak magányosak de tény hogy nagyon haverkodóak. Talán szakmai ártalom. Egyébként azóta rettegek a rendőröktől mióta fegyvert fogtak rám. Kényelmetlenül érzem magam, ha rendőr van a közelemben (egyenruhás).

Eddig összesen egyszer fenyegettek meg pisztollyal, egyszer kicsatolt pisztolytáskával és egyszer gépfegyverrel (mondjuk az határőr volt és keresztbe álltak az úton miután üldöztek). De akkor is.
  • TheZsenyka
    1994-ben (szóval már tíz éve volt, gyerek voltam etc) belekeveredtem egy rablási ügybe. Magamtól bementem a rendőrségre (mondjuk már kerestek , de akkor is magamtól mentem be) és jelentkeztem. Az mondták várjak az előtérben. Nos vártam 45 percet. Jött egy rendőr, elkérte az irataimat. Elment. Eltelt vagy másfél óra(!) és egyszercsak kikapcsolt pisztolytáskával, kéz a pisztolyon stílusbun odarombolt 3 vagy 4 rendőr (nem emléxem hogy három vagy négy volt-e de nem is számít végül is) és rámordítottak hogy álljak fel meg forduljak meg és megbilincseltek. Jó, rendben, rablásért kerestek. Ráadásul úgy állították be később (még szerencse hogy anyám ott volt velem) mintha elfogtak volna és csaknem kimaradt a jegyzőkönyvből hogy magam mentem be. Jó, végül is nem volt nagy ügy a dologból, de vicces volt a reakció. Mintha egyik nem tudná mit csinál a másik. Vagy tényleg csak elfogásnak akarták beállítani. :D
  • TheZsenyka
    Számomra pozitív élmény volt amit elmondtam. (Már hajól emléxem )
  • Takigabi
    a focibotrányért ne őket okold hanem a "szurkolókat"
  • Jóska Kapitány
    Szerinted nem szoktak óvodába betörni????????
    És ha 12 éves vagy, a munkahelyemre mikor pincér voltam egy 13 éves gyerek mászott be a szellöző ablakon.
    Nyugodtan jelentsd fel a rendőrt aki szájbavágott. Értelme nincs az biztos, viszont ha téged jelentett volna fel ő akkor, neked lett volna egy-két kellemetlen napod. Még ha nem is a büntetés miatt, hanem az kihalgatás, jegyzőkönyv stb. A munkahelyeden se nézték volna jó szemmel szerintem ha eljárás van ellened, még ha csak vétség miatt is.
    A focibotránnyal kapcsolatban meg csak annyit, hogy a rendezők nem tudták biztosítani se a nézők se a játékosok testi épségét. Őket miért nem kérdezik meg. Egyszerűen bszurd, hogy azzal védekeznek, remdőröknek ott kellet volna lenniük ingyen egész nap a focipályánál. Ezen az alapon én is meg mindenki követelheti, hogy esténként kisérje haza két rendőr, mert veszélyben érzi magát. Most a afkabátokat okolják, de amikor kb. másfél-két éve kivonultak és elpicsázták azokat a rohadék semmirekellő, faszkalap focihuligánokat akik kirakatokat meg autoablakokat törtek be, akkor meg az volt a gond a zsarukkal, hogy rendőrállam meg szadisták. Érdekes módon akkor nem kérdezték meg azt az embert akinek a kocsija tetejéről szedték le a buzigyereket, Őt nem kérdezték meg mi a véleménye az intézkedésről. A rohadt szemét mocskos kereskedelmi televiziók mást nem tudnak mutatni mint amikor hibáznak a zsaruk vagy éppen geciznek.
    A korrupt rendőrökről meg annyit, hogy én még nem találkoztam olyan rendőrrel aki nem nézi le az ilyen geciket. Sajnos tény, hogy vannak ilyenek én is talákoztam már ilyennel. Csak az ember hajlamos a negatív emlékekre visszaemlékezni és nem a pozitív dolgokra.
  • Lazarus
    :P
    Én annak idején plus tetejére másztam fel haverommal, de mentünk be idegen sulba is nyáron gyufát lopni :P. Papírgyár kerítését is szétvágtuk és elvittünk egy poroltót. Focipályán is volt egy villanykapcsolós bódé oda is bementünk viszont reflektorfényben focizni már nem volt merszünk. Jó gyerekek voltunk
  • Taranov
    hehe, ez jópofa. Nagyon komolyak a rendőrök, hogy a 12 éves gyereket lebilincselik, ahelyett, hogy visszavinnék a szüleinek.
  • Taranov
    én ezt nem tudtam, de elhiszem. Ez Ausztriában volt, Bécstől 3 km-re, és a leállósávban, "autobahn"-t ordítozva bírságolt meg :))
  • Taranov
    1., mi az, hogy előveszi a pisztolyát gyorshajtás miatt? Az csak szabálysértés
    2., mi az, hogy megpofozza az embert.

Mikor a focibotrány volt, akkor miért nem intézkedtek?

Hát mert a mocskos gyorshajtókra vadásztak, ugye?
  • Ch_Slater
    az ellenőrök után...
  • ThePartyFace
    Vagy most ezzel ellentmondok sajat magamnak?:)
    Mindegy, a lenyeg, hogy alapvetoen nincs bajom a rendorokkel:P
  • ThePartyFace
    Persze, de nem kedvelhetjuk altalanosan a kozuti rendoroket csak mert vannak koztuk kivetelek.
    Sokan altalanositanak.
    Amugy ejszaka a fovarosban egyre tobb rendorauto koroz es meg kell mondjam, hogy en szemely szerint nagyon orulok neki... nem tudom, ti hogy vagytok vele?
  • Madmaxx
    mindig vannak kivételek...
  • ThePartyFace
    Te nem tudod, hogy egy sima kozuti rendor meg ma is milyen jol meg tudja szedni magat! Okosan kell csinalniuk es faszan megelnek belole.
  • Madmaxx
    Nekem csak azzal van gondom hogy valaki teljesen alpból lebunkózza a rendőrőket amikor nem épp egy jólkereső veszélytelen foglakozás.
  • TheZsenyka
    Egyébként zsarukkal kapcsolatban:

LEHET hogy egyszer elfelejtettem átiratni az autót amit vásároltam és már három hónapja lejárt a határidő az átírásra és LEHET hogy megállított egy rendőr közúti ellenőrzés gyanánt és LEHET hogy adtam neki zsebbe 2000 forintot...

LEHET hogy egyszer belementem a piros lámpába a nagykörút és az Üllői út sarán és LEHET hogy lezúztam egy Renault Megan-t és még az is LEHET hogy adtam 40.000 forintot a 6 intézkedő rendőrnek hogy ne jelentsenek fel mivel nem volt személyi sérülés és LEHET hogy elfogadták és nekem azóta is van jogsim. :D

De LEHET hogy már nem jól emléxem... :D
  • TheZsenyka
    Meglehet, de tudni kéne mennyi idősek az elkövetők. Ha fiatalkorúak korlátlanul enyhíthető a büntetés. Ráadásul leselejtezett (gondatlanságból ottfelejtett) cuccokat vittek el ami tovább enyhíti az esetet. Természetesen vállalni kell a következményeket ebben igazad van és én is így gondolom.
  • TheZsenyka
    Tudod mit?

Én a helyednen beombolnék az illetékes kapitányságra az ügyeletes tiszthez. Valszeg előkerülnek a pofák. Nyílván megfenyegetnek majd (ketten menjetek), ami szintén súlyosbítja a helyzetüket. Utána irány az ügyészség.
  • Madmaxx
    hehe Zsenyka nézd át a Btk. 184.§-át. :)) Ez bizony büntett és 3 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő :))
  • TheZsenyka
    Áááá, hát ez egyre rosszabb... (apránként jönnek elő a dolgok)

Az alábbiakon túl még egy csomó hibát elkövettek a zsaruk. A lent említetteken túl még felróható nekik:

-nem jelentették az esetet
    -nem készült jegyzőkönyv
    -megfenyegettek titeket(levél a szülőknek, abszurd)

vazz, ezeket az embereket 100% kirúgják ha rájuk lépsz

Meg még ki tudja mi mindere kötelezi őket a rendőrségi törvény... :D
  • TheZsenyka
    korlátozását is ... kihozná belőle.
  • TheZsenyka
    Ja! Majdnem elfelejtettem!

Csak hogy tisztában legyél vele:

Nem csak megütötte a barátodat, hanem kényszerítette Őt és Téged arra hogy azt csináld amit Ő mond. Ez viszont már nem csak rendőri erőszak hanem sokkal súlyosabb. A rendőrnek nem áll jogában sem mérlegelni a cselekmény súlyát sem pedig megtorolni azt. Ez kimeríti az önbíráskodást és az indokolatlan erőszakot, sőt egy jó ügyvéd talán (meg kell vizsgálni a történteket erősen) még a személyi szabadság korlátozásátt is (kényszerítettek titeket arra hogy visszavigyétek a táblát). Erős fingatás lehetne belőle.
  • Gladiator
    hüje:-)