664
suxx
  • Vlala #101
    mocskos rendszámért megállítottak? Biztos nem Audival mentetek :)

Ja, nem magyar rendőrök voltak? Nem szóltam. :)
  • Vlala #100
    Ne is haragudj, de ha a rendőrök szemszögéből nézed, tényleg olyan, mintha lopáson kaptak volna két suhancot. Ha mindenkinek elhinnék azt, hogy már ki volt törve, ilyeneket lehetne kapni a kínai piacon... Viszont ha a rendőr megütötte, akkor el kell kérni a nevét és rangját, és szépen jelenteni a rendőrségen, mert ez már túlkapás...

Az ilyen esetek ellenére is azt mondom, hogy a rendőr nem ellenség, és ötből csak kettő ilyen bunkó.
  • static
    Amúgy a kezdő storyn hatalmasat röhögtünk. Az lehetett a legjobb amikor kísértek titeket vissza elemlámpával.
  • atlagember

Én olvastam, szerintem tök jó poén.
    Eléggé kicikizi a rendőröket, meg a bűnüldözést, és büntetésvégrehajtást.

Kezdő bűnözők kézikönyve
  • static
    Osztrák rendőrök megállították ismerősömet és közli vele a csávó, hogy mocskos a rendszámtábla (havas, sáros idő volt) erre csávó fogja és nekiállja hóval letisztítani, mire osztrák rendőr dühbe gurul és megkérdezi havertól, hogy mégis hogyan merészeli az osztrák hóval a magyar rendszámot tisztítani, csinálja nyállal....
  • static
    Arról a jelenségről amit a múltkor a Fábri emlegetett meg már ne is beszéljünk. Állandóan csak a csórókat baszogatják meg aki dolgozik. Régen amikor fuvaroztam nem tudtam úgy menni ötszáz kilómétert, hogy meg ne állitsanak. Most, hogy jobb gépem van minimálisra csökkent a megállítások száma, viszont skodákat ladákat furgonokat rendszeresen látok útszélén rendőrök társaságában. Látom itt vannak rendőrfősulisok is. Legyenek szivesek válaszoljanak már arra, hogy miért nem azokat állítják meg a rendőrök akiknek látatlanba életfogytiglant lehet osztani és 600-as mergával vagy bömössel küldik? Amúgy sejtem a választ de érdekelne egy hozzáértő véeleménye is.
  • static
    Továbbá az egyik ismerősömnek betámadták a kocsmáját védelmipénzért és még ő ült 2 évet mert hülyére lettek verve az illetők, ugyanis a Farkas Helga apjának valami rokonai voltak. Sory ha ez a topic nem erről szól..
  • static
    Vettem már részt olyan buliba, hogy 3 járőrautó jött ki és negyed óráig amíg ment a verekedés ki se mert szállni egyik sem. Továbbá akkor sem segítettek amikor focimeccsen tévedésből rámzúdult vagy 200 ember, ott állt a rendőr vagy 2-3 méterre tőlem 2db. és még szerintem tettszett is nekik ahogy félholtra vernek. Nembaj azért szeretem őket! :)
  • Sekler
    áhh amugy kajakra nekem nagyon tetszik ez az új style!
    legalábbis jobban néz ki mint ez:
  • Braveheart
    hát ha minden jól megy akkor hadnagy :)
  • Lynx_TWL
    fősuli után bűnőző leszel?:D
  • Punker
    reménykedj hogy addigra szétesnek :)
  • Braveheart
    Láttam az új rendőrautót... egész pofásan néz ki. Épp üldöztek vele vkit :) Remélem ha elvégzem a fősulit nem vmi régibe raknak bele hanem egy olyanba.
  • Mike at home
    angolosra vettek a figurat
  • Dichter
    Inkább pályázatot kellett volna kiírni.
  • Cat #86
    Új felfestés a járőrautókon

A látható rendőrség jegyében elkészült a járőrautók új, az eddiginél feltűnőbb látványterve.

A mellékelt – szándékosan márka- és típusfüggetlen – illusztráción látszik, hogy az új felfestés elsősorban a gépjármű oldalán található fényvisszaverő csíkokban tér el elődjétől. A tervezéskor elsődleges szempont volt, hogy különböző fényviszonyokban a gépjármű jól látható legyen és a megkülönböztető jelzések egyértelművé tegyék a rendőrségi gépjármű beazonosíthatóságát.

A látványtervvel kapcsolatosan kíváncsiak vagyunk a lakosság véleményére is. Kérünk mindenkit, aki ezt a tájékoztatót olvassa, hogy észrevételét - amelyet a végső döntésnél figyelembe veszünk - írja meg a [email protected] e-mail címre. Az elfogadott felfestést az ősszel beszerzésre kerülő és rendszerbe álló gépjárműveken fogja a rendőrség alkalmazni.

• magus
    hehh, tegnap ucsorgunk hajnali 3 kor az ut szelen, rendor elmegy mellettunk, bekanyarodik egy kis utcaba. 10 mp mulva vki 70el gyorsult lefele az uton, rendor meg szirena be es utana vegigkergette gondolom lent a budafokin:)
  • dieselG
    ÁÁÁÁ :DDDD

neekm szerencsére eddig nem volt semmi bajom a rendőrökkel.. mondjuk némelyikük se azt csinálják amit kéne [bűnüldözés]
  • Jhon Balu
    látod még nincsenek is tisztába a rangjukkal-se.
  • fifi
    talán OFF:
    egyszer jöttem hazafelé éjszaka Martfű felől a 44-es út fele/aki ismerős arra tudja milyen elhegyatott hely/ kb. hajnali óra volt és egyszercsak a fényszorómezőmbe került egy rendőregyenruhás baseballsapkás/!/ faszi akinek a biciklije/!!/a kilométerkőhöz volt támasztva és akkor húzkodta elő a zseblámpát-gondolom a fénykörzéshez. No én gondolkodtam, és arra jutottam, nem érdekel ki ez a csávó én nem állok meg... És kikerültem a francba... :DDD
  • bazza
    arany, de már utánanéztem: százados (a poén, hogy nekem ezredesként mutatkozott be)
  • ffxi
    Az nem semmi! Én úgy jártam, h 1 rendőr szolgálatiautó+sapka+társ nélkül megállított közuton. Először azt hittem, h segély kérő, milyen vicces mi van ha nem álltam volna meg? Mert 1átalán nem látszott rendőrnek. Végül is nem volt próbléma(nagyon határozott voltam és sztem berezelt), de feljelethettem volna, mert tutira álrendőr volt! Hát ez volt!!! Elégszomorú, h a kormány nem tesz ez ellen semmit.

• Jhon Balu
    én nemtudom de itt győr-sopron megyébe siralmassak a rendőrök.
    vagy legalább is annak nevezik őket..
    valamikor még kikötésekkel lehetett rendőr valakiböl pl:magasság 180 cm-alatt nemvolt jó.mostmeg 150cm-res rendört is láttam a cirka 40kg-jával még jó,hogy a fegyver rajtavolt mert elfujta volna szél.
    nameg a rendőr csajok azokis nagyon furák kikent kifent dámáként mászkának a városba vagy feszítenek a kocsiba este egy sötét utcába rákiálltaná össze vizelné magát ott a helyszinen..szóval szerintem ijenek a mai rendörök.

szolgálunk és félünk!
  • Jhon Balu
    ezüst vagy arany szinü volt a csillag?
  • CLINT EASTWOOD9
    Jövök ki a kreszről megyek át az útesten a rendőrök meg pont ott mennek el a kocsival hát egy büdös szót nem szóltak!
    Aki hiszi hiszi aki nem nem!
    Ez van.
  • magus
    marmint gyalog
  • magus
    vmi szokasos 4 altalanos vegzo rendor multkor azert akart megbirsagolni mert atmentem az ures uton a piros lampanal
  • CLINT EASTWOOD9
    Rohadékok néha utálom ezeket a szarevő beköpő kis segnyalókat!
  • bazza
    Hi!
    Ma láttam egy rendőrt, legalábbis rendőr egyenruhában volt, a vállapján 3 csillag volt. A kocsián pedig egy IPA(International Police Association) matrica. Azt szeretném megtudni, hogy kb milyen rangó lehetett a muki?!
  • mikike
    csak ott van gond, amikor nem piás söfőrre akarják ráverni a balhét, azért, mert nekik eredményt kell produkálni és aki meg mást állít az elhallgattatják
  • Punkerwork
    azzal hogy 1 piás sofőrt megfognak nincs gond, mondjuk elég egyértelmű hogy csak megakarják mutatni hogy ők dolgoznak, közben meg mindneki tudja hogy nem, illetve nem azzal amivel kellene.
  • mikike
    mit szóltok az udvaros dorottya sztorihoz?

hihetetlen, hogy a rendőrök mindent megtehetnek ebben az országban
  • Madmaxx
    a tó közepén voltatok vagy mi??
  • TheZsenyka
    Kiábrándító.
  • mikike
    én is hozzászólnék a témához
    elvileg a rendőrök foglalkoznak a vizi mentéssel is
    múlt héten fulladt a balatonba az unokatesóm.
    hiába hívogattuk a rend őreit először "még nem vagyunk szolgálatban", aztán a "hagyjanak már minket békén" kedves mondatokkal biztosítottak minket arról, hogy ők jól végzik a munkájukat
    a testet vasárnap sikerült megtalálniuk, de ezt már nem merték személyesen megmondani az apának (szét is szedte volna őket), hanem a szomszédon keresztül üzenték meg

ezek után azt hiszem, teljesen felesleges tiszteletet pazarólni az ilyen emberekre, sőt amikor lehet fel kell jelenteni őket
    sajnos annak azonban nem sok eredménye van, ugyanúgy mint az orvosoknál, bármit megtehetnek, a társaik megvédik őket, hazudnak, csalnak ha kell
  • The Garrett
    Írok ide is.

Asszem összetehetjük a 2 kezünket e rendőreinkkel egyött, mióta láttam mi folyik kicsit délebbre innen.
    a Köv ért büntettek meg minket Bulgáriában
    1. Szór a lámpa (ez kb azt jelentette hogy nekünk sötétedés után fel lett kapcsolva...)
    2. Semmi közepén kitéve a 40!!!!!!!! es tábla mi meg persze csak 60 ig lassítottunk.

Nos a 200 km es szakaszon amit Burkusországban megtettünk 17 közúti ellenőrzés volt ebből 4 be szaladtunk bele összesen.
    Szal ezekhez képet itthon még jó is. :)
    CSak ennyi
  • TheZsenyka
    Jóska Kapitány a határőr járőrökről beszél egyébként, de akárki akármit mond, ezeknél az embereknél (egyiknél) volt gépfegyver. Mondom, pont olyan volt a pofa (az egyik) mint a reptéren azok a köpenyes fickók akik a nyílt területen állnak.
  • TheZsenyka
    Tényleg, Hegyeshalomnál is szokott lenni, meg vagy két éve a reptéren is láttam!!!!
  • Gladiator
    dehogyis nincsen gépfegyverük. én akármikor megyek ülföldre, mindig van 1-2 embernél gépfegyver. nem mindenkinél, pl. aki igaazoltat, annál nincs, de vannak ot sima "őrök", azoknál az van
  • Gladiator
    dehogyis nincsen gépfegyverük. én akármikor megyek ülföldre, mindig van 1-2 embernél gépfegyver. nem mindenkinél, pl. aki igaazoltat, annál nincs, de vannak ot sima "őrök", azoknál az van