664
suxx
  • Punker
    #664
    na mivel a kultúrált vitára képtelenek vagytok a topic-ot bezárom!
  • kevingarnett
    #663
    ez a független duma nagyon gáz, jobb ha már most leteszel róla.

    milyen randalirozás ember? voltál a kossuth téren? akkor ugyanugy szidd az 56osokat, ők is oda mentek ki, és nyilván maradt némi nyoma, de ez semmi ahhoz képest ami miatt kimentek az emberek. ok és okozati összefüggéseket kellene összerakni, de nem nagyon megy.

    a hirtv milliokat fizet a felvételért cimü elméleteden pedig már csak nevetni lehet:)
    téged mikor zavartak a tüntetők? semmi nem lett volna ha nem kezdik el a rendörök.
  • kevingarnett
    #662
    hogy jön ide OV? ki a miniszterelnök? ki baszta el a gazdaságot? ki miatt tüntet már lassan az egész ország?

    rendöráram ismérvei: megtiltják hogy kimenjenek az emberek az utcára, elfojtják a véleménynyilvánítás szabadságát, ha mégis kimennek az emberek, akkor durva eszközökkel megverik a tömeget, közéjük lőnek. pont mint akkor, és pont mint most.

    miért fejezem be? nem én kezdtem a "te fajtád" szöveget.

    Miért ne lehetne következtetni? a történelem megismétli önmagát.
  • Airbus A380
    #661
    Hagyd rájuk.....


  • Airbus A380
    #660
    1 nem szavaztam se tavasszal se most őszel.

    2. fügetlennek vallom magam.

    3, szerintem ez minden jóérzésű BP-I állampolgárt feldűhít amit eggyes jobbosok megenfednek maguknak.... (randalírozás , kossuth tér lerombolása stb stb ) a tetejébe még ócsárolják is a rendőröket akik a normális épeszű állampolgárok nyugalmát (jé! alkotmányos jogom nyugottan élni ) és vagyonát.
  • DJ BP
    #659
    nagyon tanulságos és LOL:

    Állok a „Wittner Mária és barátai készpénzzel fizetnek a Magyar Televízió büféjében” című nagyméretű olajfestmény előtt. Lenyűgöz a profizmus, magával ragad a hozzáértés, s csodálattal bámulom az alkotó bravúros ecsetkezelését, melynek nyomán egyre markánsabban domborodik ki az erkölcsi mondanivaló: a rendőrállam brutális barbarizmussal verte ki a szabadságharcosok kezéből a mackósajtokat, és lábbal tiporta a gyümölcsjoghurthoz való jogaikat. S miközben zavartan a kijárat felé araszolok, még vetek egy pillantást a „Békésen demonstrálók kommunista kirakatokat számolnak fel a Belvárosban” című alkotásra. Fél perc elteltével csöndben, nehogy magamra haragítsam a rendőrállam viperáit, behúzom magam mögött a kijárati ajtót.

    Kilépek a szabadba, ahol szabad szemmel is jól kivehető, miként ölt soha nem látott méreteket a rendőri brutalitás. A felfegyverzett egyenruhások mindenkire rátámadnak: Orbán pártelnök, épp egy félreérthető, szövegösszefüggéséből kiragadott, hazaárulónak látszó mondattal birkózik. Pokorni helyettes úr egy rendőrök által megvert mentőst támogat, Révész Máriusz pedig – aki nem tudja, hogy hol van, és arra sem emlékszik, hogy miként került oda, - puszta kézzel száll szembe egy elszabadult tankkal.

    Megáll az ész, a valóság elszabadul, térdig taposunk a nemzeti érzelműnek nevezett handabandában. Hírnök jő, s lihegve szól: az Astoriánál a rendőrök atombombát dobtak a Jégbüfére, Ádert is körülvették, de még tartja magát, Deutsch-Für Tamás pedig belépett a Gój Motorosok Egyesületébe.

    Érzem, hogy nem lehet tovább teszetoszázni: nem kívánnék magam alá rendőrállamozni, ezért rögtönzött vizsgálóbizottságot követelek az esetek kivizsgálására. Kiderül, ez kevés, ezért dokumentációs központot hozok létre. Tehetem, minden erkölcsi alapom megvan hozzá: én is azok közé a milliók közé tartozom, akiket október 23-án nem bántalmaztak a rendőrök!

    Elmondanám, hogy engem hogyan nem bántottak! Október 23-án, a forradalom ünnepén, kis családommal otthon ültünk, és néztük a televíziót. (A Hír-tévé természetesen nem adta az állami ünnepséget, számukra nem volt hír, hogy ötvenhat állam főembere álldogált a Kossuth téren.) Ekkor drámai esemény történt: ha jól emlékszem, éppen a számhoz emeltem a kávéspoharat, amikor arra lettem figyelmes, hogy nincs a kezemben utcakő, nem köpködök a rendőrök felé, mire ők nem jöttek be a mi lakásunkba, hogy könnygázzal terítsék be a nagyszobát.

    Félelmetes volt, még mindig borzongok, ha eszembe jut. Különösen, ha arra gondolok, hogy másoknak még ennél is szörnyűbb élményeik voltak: egy középkorú tanárnő két gyermekével nem ment ki a Kossuth térre. Legalább félóráig nem voltak ott, majd nem indultak el a Bajcsy-Zsilinszky út felé. Mindezek után az Arany János utca környékén nem emeltek barikádokat. Délután a budai hegyekben kirándultak, élvezték a gyönyörű időt, a napsütést, csak azt nem értették, hogy a rendőrök miért nem szorítják őket az Astoria felé. Estefelé, ahelyett, hogy kimentek volna a Ferenciek terére, inkább hazamentek, ahol nem szidták a rendőrök anyukáját, ezért azután nem is kaptak a gumilövedékekből.

    Ha lehet, még a fentieknél is megdöbbentőbb az a történet, amelyről egy fiatal pár, Ibi és Zoli tájékoztatta a Nemzeti Dokumentációs Központot. A fiatalok, mindketten pályakezdő diplomások, úgy tervezték, hogy az ünnepet otthon töltik, édes kettesben, egy igen kellemesnek ígérkező, kétszemélyes elfoglaltsággal adózva az ötven évvel ezelőtti hősök emlékének. Egy pillanatra felvetődött bennük, hogy két együttlét közben esetleg mocskoszsidózzanak, netán ÁVH és rendőrállam kiáltásokkal hívják fel magukra a figyelmet, ám végül másként döntöttek. Mint utóbb kiderült, helyesen tették: a brutális rendőrök nem kérték őket, hogy oszoljanak – ezt egyébként nem is szívesen tették volna, éppen ellenkező okból maradtak odahaza. Így történt, hogy senki sem törte rájuk az ajtót – egyszer szólalt meg a telefon, de épp mással voltak elfoglalva, ezért nem vették fel. Valószínűleg így úszták meg, hogy nem lőttek ki rájuk gumilövedékeket, és még számos más módon sem vegzálták őket.

    Az első néhány napon mintegy kilencmillió hétszázezer bejelentés érkezett a központba. A legtöbben arról számoltak be, hogy miközben nem vonultak Árpád-sávos zászlók alatt, nem üvöltöztek mindenféle mocskos jelszavakat, nem támadtak rájuk a rendőrök. Sokan jelezték, hogy miközben nem dobáltak Molotov koktélokat az egyenruhásokra, azok, válaszként, nem vetettek be ellenük könnygázt. Sőt, akadt olyan bejelentő is, aki azt állította: nemcsak aznap, de még másnap, sőt, két nap elteltével sem érezte a könnygáz szagát.

    További három millióan voltak olyanok, akik nem ÁVH-ztak, ehelyett a kiskertjükben dolgoztak, vagy a gyerekeikkel beszélgettek, filmet néztek, zenét hallgattak, könyvet olvastak, aludtak.

    Még ki kell vizsgálnom, miként lehetséges, hogy a rendőrség mintegy négyszázezer nappaliban elmulasztotta szemmagasságban kilőtt gumilövedékkel hatástalanítani a plazmatévék képernyőjét.


  • DJ BP
    #658
    semmiféle érvet nem mondtál.

    a te fajtád (csőlátásu mszp szavazó)


    Ezt sürgősen fejezd be. Sztem az sem tiszta teljesen, ha valaki 50 éves eseményekből a jelenre következtet. OVI meg 90-ven szidta a papokat, most meg mindegyik őt élteti. Ez nem elvakult?
  • DJ BP
    #657
    endőrállam van mint 50 éve, vedd észre a párhuzamokat

    röhög a vakbelem :), istenem, ti ezt komolyan veszitek? mik a Rendőrállam ismérvei? (felsorolást kérek!) Nem tudom melyik rendőrállamban van 1000 sérült rendőr. ennyi erővel OVI meg nyilas... ugyanilyen marhaság ez is
  • Vlala #656
    Ha kérhetem (de úgyse), ne fajtázzuk már le egymást... plíz, písz.
  • kevingarnett
    #655
    semmiféle érvet nem mondtál.

    a te fajtád (csőlátásu mszp szavazó) tól pedig nem is várom el hogy érveljen. én tényeket mondtam, te pedig azt hogy elvakult vagy, ez nem érv nagyon jol tudod.
  • Airbus A380
    #654
    Már érveltem.


    Amnúgy a fajtádnak felesleges úgyís azt fujjátok amit mesteretek a viktorka mond.....
  • Airbus A380
    #653
    Elég gyanús a videód (de ezt már mondtam és kifejeztem hogy elméletem szerint a hírtv milliókat adott neked érte)


    DE HOL A MELLÉNYED????!!!!!!!! Azt is elhagytad? húúúúú de érdekes te mindened elhagyod ami sajtói mivoltodat igazolja..... Akkor meg ne csodálkozz ha bevisznek.
  • kevingarnett
    #652
    persze hogy törvényellenes volt, annak kellett volna lennie, de mivel azonosito nélkül voltak, igy soha nem fognak büntetést kapni.
  • kevingarnett
    #651
    én meg azt hiszem hogy nincsenek érveid, de csak beirsz valamit hogy válaszolni tudj:)
  • Punker
    #650
    pont az hogy az is törvény ellenes volt, mondhatnánk úgy is hogy jópár egyenruhás lesüllyedt a garázdák szintjére néha még az alá is.
  • Airbus A380
    #649
    Asszem elvakult vagy....
  • kevingarnett
    #648
    annyiból igazad van, hogy a cigányok is azonosito nélkül szokták verni a magyarokat. De az törvényellenes elméletileg. Ez amit a rendörök csinálnak nem volt az.
  • Airbus A380
    #647
    a táncolós befejezésed mindent elmond rólad-....
  • Airbus A380
    #646
    "Kérdem én az a Rendőr mit tegyen, akinek le kellett vágni a lábát, a sérülései miatt.?" hol sérült meg? A tv-nél?
  • sza23
    #645
    Hogy lenne már Rendőrállam?A legutolsó c.gánynak több joga van mint egy Rendőrnek!
  • kevingarnett
    #644
    mert azok bántották azokat akik ünnepelni jöttek ugye? nevetséges.
    Horn Gyula 56ban a tömegre lőtt, és most exminiszter egy olyan pártban aminek te az ünnepségéről beszélsz. milyen ünnepség ez? ugyanolyan rendőrállam van mint 50 éve, vedd észre a párhuzamokat
  • sza23
    #643
    :) ok!Csak azt hittem,hogy nem értesz egyet velem.
  • Punker
    #642
    ha a yard elkapja őket
  • sza23
    #641
    mármint mi a jogos?
  • Punker
    #640
    ráadásul jogosan.
  • sza23
    #639
    Egyesek szerint igen....... amúgy a könygázt a szél mozgatja
  • sza23
    #638
    Gratulálok!
    ".....minap felemeltem haverokkal egy szennyvízcsövet hogy hülyüljünk vele, nah a rendőr kocsi pont arra járt, ledobom futunk.. , hát 15 perc futás után a kocsi elénkvág nagyon brutál volt mint a gtaban :D..." - a jövő nemzedéke:(
    Csak azt tudnám, hogy miért kellett 15 percig futni.
    ".....félúton haver aláakasztott és esett egy nagyot majd röhögve elfutottunk, a szerencse az volt hogy sántított!...."-ez bizony Hivatalos személy elleni erőszak, ami bűncselekménynek minősül.Kicsit kamu szagú a történet, de ha igaz, akkor én nem igazán büszkélkednék vele.Remélem a kollega tényleg kitapossa a beled!!!!
  • a.carkey
    #637
    "Mindegyik aki kapott...megérdemelte a gázt az arcába, a gumilövedéket a fejébe."

    Rendőrt is támogattak ki hányásingerrel a társai. Ő is kapott gázt. Ezek szerint ő is megérdemelte.
  • CodeRed
    #636
    "1) Nemzeti ünnep kerek évfordulója volt."

    1. Én nem így szoktam ünnepelni....

    "2) Magyarország kormánya meghívta az embereket. A város rengeteg pontján programokat rendezett nekik, és kérte őket, hogy jöjjenek el azokra."

    2. Én "rengeteg"-ről nem tudok, említhetnél pár konkrétumot. Amúgy ezzel a felvetéssel rögtön ellentmondassz az első kijelentésednek. De ez már politika és ez meg nem az a fórum ahol érdemes lenne ebbe belefolyni.

    "Aki nem érzi saját ünnepének a nemzet ünnepét, sőt, hülyének nevezi azokat, akik annak érzik, azt nehéz a nemzet részének tekinteni. "

    Ettől függetlenül a csőcselék elvárja (akik ugye hónapokig ott tüntetgetnek-ők vajon hol dolgozta addig? Jaaa, hogy nincs munkájuk? Mégis Harley-ken megy egy részük az igazi nemzeti ünnepet meggyalázni a világ szeme előtt.ha ekkora magyarok miért nem Pannonián járnak?), hogy kapjon ingyenes orvosi ellátást a betört fejére, persze az én adómból.

    A többi hsz-re. Én a videón nem láttam, hogy igazolnád magad, hogy Te újságíró vagy TV-s vagy. Ha jól tudom a stábtagok, meg akik úgy egyedül mászkáltak, mind megkülönböztető színű rikító mellényt hordtak. (kivéve a riporterek egy részét, de ők a stábbal szorosan együtt voltak. Érdekes őket nem ütötte meg senki. Mégegyzser mondom...aki a tűzzel játszik az megégeti magát...és ez nem nemzeti identitás kérdése...ez tény.

    Mindegyik aki kapott...megérdemelte a gázt az arcába, a gumilövedéket a fejébe.

    Egyébként, mint az első hsz-ben is megjegyeztem pártállástól független a véleményem. Itt én csakis a csőcselékről, és a "hogyhogyneméppenabalhéközepénjárokfényképezőgéppelésszélesvigyorral" emberekről beszéltem...ugyanis csak az ilyenek kaptak az arcukba.. ij

    De tényleg nem akarok vitába bonyolódni, és én sem kérem, hogy magyarságom megkérdőjelezd, mert aztán könnyen személyeskedéssé fajulhat és én azt nem akarom. OK?

    OFF...bejefejztem...kérem kapcsolja ki...

  • homeless
    #635
    Mielőtt messzemenő következtetéseket vonnál le, elmondanám, hogy NEM vagyok Fideszes, soha nem is voltam és valószínüleg nem is leszek egy pár évig biztos!!!
  • DJ BP
    #634
    tessék, ez lett belőle... Tudta a rendőrség az MTV székháznál, hogy nem avatkozhat be túlságosan, mert egyből felhasználják hatalmi harcokra, de az is baj volt, ugye. Aztán rákövetkező szombaton nem engedték a Fidesznek a szokásos gyűlésüket, mert tartottak a balhétól. De ott is kikezdték a baloldalt, hogy nem akar megvédeni minket stb. stb.. 23-án megjött a baj, a gyűlésbe keveredett a balhés tömeg. Ki volt a hibás? Találjuk ki, a baloldal... Szóval el kéne már gondolkodni, hogy milyen furcsa dolog ez, hogy bármi van, azért mindig a másik oldal a hibás. Most mondhatnám azt, hogy egy kisember mahinációja, de én nem teszek ilyen elvakult kijelentést. Ő csak mondja a szokásos rizsáját a hatalom megszerzése érdekében. Ez a politika, amit mond, a szimpatizánsok ugyanazt fütyülik. Ezért teljesen felesleges itt vitázni. Az egyik oldal szid mindent, ami történik, mert ki más hibás lenne, a másik oldal meg továbbra is védi. Ezt úgyse lehet megváltoztatni, mert ne legyünk álszentek, szinte mindenki a politikai pártállása miatt szidja a rendőröket...
  • DJ BP
    #633
    sztem könnygázból rájöhetnél, hogy el kéne tűnni onnan
  • Gladiator
    #632
    "Magyarország kormánya meghívta az embereket. A város rengeteg pontján programokat rendezett nekik, és kérte őket, hogy jöjjenek el azokra."

    Ettől függetlenül hülye volt az a békés polgár aki nem vágta le, hogy 23.-án balhé lesz Pesten. Fúúú... meghívta őt a kormány, hirtelen aranyspanunk lett Feritől kezdve mindenki.
    Ez olyan kb. hogy én meghívlak a szülinapi bulimra, de ott lesz még pár haverom akik utálnak téged. Ha van eszed nem jössz el, ha nincs, akkor meg ne sírjál, hogy megvernek.
  • DJ BP
    #631
    Csintalan egy tapló... Ő annak a példája, hogy ő olyan régi komcsi, aki ,,megváltozott", míg a többi komcsi mocskos szemét, ugye
  • Gladiator
    #630
    és persze a rendőr volt a hibás. grat. gondolom olyan 13 éves lehetsz...
  • gordon 24
    #629
    Biztoshogy van ilyen rendőr is.. Nincs ezzel baj de akik október 23-án itt voltak azok nem ezek közé tartoznak. Ugyanakkora büncselekményt követtek el mint az aki dobálta őket. És igazából nem magával a rendőrrel van a baj. Hiszen ők is emberből vannak egy ilyen szituba elborulhat az agya. Valószinüleg ez történt. Viszont az aki erre parancsot ad azt le kell ültetni jó hosszu időre. És ebbe nem csak a Gergényi tartozik bele hanem az a fő gonosz is akinek a nevét nem irom ide mert az már politika!!!


    Táncolj Feri Bucsubuli!!!!
  • sza23
    #628
    Nem unjátok még ezt a témát?Mindenki csak addig szídja a rendőröket, amig nincsen szüksége rájuk, mert ha baj van, akkor mindenki Rendőrért kiált.Én fent voltam a gazdatüntetésen Bp.-n.Ahol a gazdák egész végig csak vedeltek, meg bográcsoztak.Minket meg felrendeltek Bp.re, hogy kisérjük haza őket.Ennek az lett a vége, hogy a gazdák nagy része hulla részegen ünnepelt, amíg mi hajnalig sz.ptuk a f.szt a téren.Másnap délre értem haza, pedig viszonylag nem lakom messze Bp.től.Hogy mi ennek a lényege?Az, hogy érdekes módon akkor az összes Bp.-i fel volt háborodva, a gazdák ellen, most meg kézen fogva mennének a parlamatbe.
    Tegnap a RémHírTV-n a nagyeszű Csintalan Úr mondta, hogy reméli, hogy az a személy, aki fél szemére megvakult(aminek tényleg nem lett volna szabad megtőrténnie) megteszi a jogi lépéseket az erkőlcsi és anyagi kártérítése érdekében.Kérdem én az a Rendőr mit tegyen, akinek le kellett vágni a lábát, a sérülései miatt.?
    Mind a két oldal megsínylette a történteket.Sztem most már itt lenne az ideje, hogy az eredményes jövő legyen a cél.A politikai életből meg el kell távolítani mindenkit, aki eddig közszereplő volt!
    U.i.:Egyébbként én is Rendőr vok.Nem voltam Bp.-n de nyílván ettől függetlenül, már én is el vok ítélve.Pedig igen is vannak olyan Rendőrök is, akik nem zsebre bírságolnak, nem verik az embereket és képesek kúlturáltan intézkedni.Remélem mindenki találkozni fog egyszer ilyen Rendőrrel is!
  • csabiks
    #627
    Szerintem a rendőrök legalábbis nálunk mindig balf*szok, a minap felemeltem haverokkal egy szennyvízcsövet hogy hülyüljünk vele, nah a rendőr kocsi pont arra járt, ledobom futunk.. , hát 15 perc futás után a kocsi elénkvág nagyon brutál volt mint a gtaban :D, ott megfenyegetett hogy kitapossa a belünket stb, mi 4en voltunk , a csávó mondta mutassuk meg hol a szennyvízcső, félúton haver aláakasztott és esett egy nagyot majd röhögve elfutottunk, a szerencse az volt hogy sántított!

  • NFP
    #626
    Az is köztudott, hogy minden egyes oszlatás előtt a tömeg legalább HÁROMSZOR fel van szólítva, hogy hagyja el a területet és arra is, hogy melyik irányba.

    Látod, újabb bűncselekmény. Sok helyen ugyanis (felvételek bizonyítják) nem volt semmi féle felszólítás.
    Reméljük, ez a sok bűnöző mind elnyeri méltó büntetését.

    ha a rendőrök megkezdik az oszlatást, szerintem MESSZIRŐL látszik, és messziről HALLATSZIK.

    Kivéve, ha hirtelen egy szűk mellétutcában találod magad velük szemben.

    Számomra elfogathatatlan az a fajta magyarázat, hogy csak arra sétáltam, vagy csak a kutyám sétáltattam, mert szerintem az esély arra, hogy onnan mindenki elmenjen, megvolt.

    Kellene, hogy esélyt adjanak.
    Ha törvénytisztelő lenne a rendőrség, adott is volna esélyt.
    De nem volt törvénytisztelő, hanem a második számú tomboló horda volt.
    Budapesten ugyanis két bünöző csoport csatározott egymással: egy pest külvárosi lumpen banda, és egy egyenruhás tanyasi lumpen csőcselék.

    Mivel a rendőrök mindent parancsra és csapatszinten tesznek. És aki tanult bármit kis pszichológiát, akkor hallott arról, hogy TÖMEGPSZICHÓZIS!

    Ja kérem.
    Ennyi erővel a tüntetők se csináltak semmi rosszat.
    Csak a nyáj ügye.
  • NFP
    #625
    Parancsot teljesít, dolgozik.

    Ha a parancs bűncselekményről szól, meg kell tagadnia.
    Ha nem ezt teszi, ugyanúgy büntethető, mintha saját megfontolásból cselekedett volna.
    A rendőrségi törvény előírja az azonosító viselését.
    Aki bármilyen parancsnoki utasításra leveszi, mulasztásos bűncselekményt követ el.