38
  • Bonewerkz
    de ettol meg nem a dohanyosokat/fajlcsereloket/stb... (hozzateszem,en nem dohanyzom..) kellene sittre vagni, hanem azt, aki megerdemli... mellesleg az osztrak teletext irt ilyet, (termeszetesen amcsi forrasbol) hogy az un. illegalis zeneterjesztes veszelyezteti a biztonsagot, mert a terroristak kezere jatszik kis ido kellett, mire felfogtam, ami nem a nemet tudasom hianyara volt foghato...
    aztan mar nem tudtam, hogy sirjak-e vagy nevessek...
  • Inquisitor
    Kamu.
    A szemetesektől 2-3 méterre a dohányosok 90-95%-a szemrebbenés nélkül eldobálja a csikket. :(
    És nem mellékesen minden lelkifurdalás nélkül fujják más pofájába a füstöt, legkivált felzsállásnál egy járműre.
  • redanger
    hi mindenkinek

kedves Demon Eyes Kyo én is dohányzom és az utcán szoktam a legtöbbet és nekem sem tetszik, hogy el van dobálva a csikk szana szét, de sajnos nincs olyan lehetőség, hogy miden sarkon lenne szemetes ahová el lehetne nyomni a csikket sajnos ezen islehetne változtatni és jobb lenne a köztiztaság is.

bye
  • SirBubu
    cigi: napokban láttam TVben, hogy Japánban (vagy csak valameik nagyvárosában) egészen 1szerűen tilos az utcán cigizni. ha cigizel, erre a feladatra alkalmazott emberek (ha meglátják), megbüntetnek. sőt, ők maguk alkalmaznak dohányosokat csaliként, hogy ha a példán felbuzdulva netán más is kedvet kap, és rárobbant, megbüntetik. ez a lol...
  • Bonewerkz
    igaz... en mar most se mennek az usaba...
    ugyis jon majd az usa ide, ahogy elnezem a magyar torvenyek mar igy is sokmindenben szigorubbak, mint az euban...
    menyjunk talan kinaba?
  • Bonewerkz
    hm...
    a pedofil pap meg szabadlabon vedekezik...
    hujek ezek az amcsik, bazz...
    a legkozelebb mar a becsuletes polgarok fognak a sitten ulni (mondjuk gyorshajtasert, zenecserelesert, vagy etterebmen valo dohanyzasert??)??
  • Profeta 
    "Ez egy megbizhato nevtelen feljelentes volt" - A tanu
    :-)
  • HappyBoy
    De jó. Amiket én szeretek hallgatni, már régen megvannak, mert legalább 10-20 éve jelentek meg. A mostani szarok kellenek a halál f*szának!. Ria hazamehet.
  • Gabest
    Ha majd mindenkit leültetnek, akkor megalakulhat a világméretű dutyinet.
  • mireez
    LOL!!! Bazi nagy börtön lesz!!! Börtönre fog elmenni a sok pénz.. megéri majd?
  • papabear
    Amerikában elég kemény diktatorikus berendezkedés kezd kialakulni. Jól elkezdték a wtc-bumm után (ami sztem leginkább önkéz volt, de hagyjuk), most már itt tartanak. Holnap jön a feljelentgetés, hogyha meghallod, h vaki szídja a rendszert, nagy fekete autó, miegymás. Saját alkotmányukat és szabadságukat tiporják földbe.
    Ez ránk csak azért igern veszélyes, mert ha a világ legerősebb katonai hatalma diktatúrává alakul, nagyon szomorú évek következnek mindenkire. :o( Van egy írás az indexen, nagyon
    érdekes, olvassátok el
    )
    A történelem csak önmagát ismétli.
  • redanger
    hi mindnekinek

nem szeretnék itt is olyan vitát elindítani mint a warezolással kapcsolatos fórumon van, de ott valaki felvetette, hogy manapság a játék luxus kategóriába tartozik mert drága és a fizetésekhez mérten csak nagyon finoman fogalmazva is csak mondjuk 1-t tudsz megvenni. sajnos most is eljutottunk oda, hogy a zenehallgatás is lassan a luxuscikkek közé fog tartozni, mert a kedvenc zenekarom cd-je (kazettáról már nem beszélek, mert kiad érte az ember 2.500,- forintot és otthon a magnó begyűri, akkor felvágom az ereimet) 5.400,- forint. igaz külföldi meg minden. de ne csak a kedvencekről beszéljünk. ha egy játéknál van demó akkor nagyjából látja az ember, hogy milyen stílus a játék, a grafika milyen, a hang, stb., de míg egy zenekarnál hall az ember egy számot, az még messze nem azt jelenti, hogy az album többi dala is olyan lenne, mint az hallott dal. valjuk be őszintén, hogy nagyon sok zenekar a legjobb számából csinál videóklippet és a többi dal, nem feltétlenül üti meg a színvonalat. elnézést, ha hosszú voltam, de ezt már régen meg akartam írni.

bye
  • Inquisitor
    Az előző hozzászólás az én művem volt.
    Fogalmam sincs ki az a Rasta, de elnézést kérek tőle.
    Ezen a héten másodsyor fordul elő, hogy bejelentkezés után valaki más nevében lépek be.
    Ez szerintem elég brutál hiba ...
  • Rasta_ptr
    "... amely a lemezkiadók szerint éves szinten dollármilliárdos bevételkiesést okoz számukra."
    Mint azt már oly soxor kitárgyaltuk ITT és MÁSHOL:
    NINCS szükség a lemezkiadókra. Ez itt a XXI. század, elavultak, az evolúció kivetette őket, kihalásra ítáltettek. :)
    Ha egy zeneszámon 4X a haszon, akkor abból nem kéne a zenei kiadóknak adni 3X-et, és akkor a vevő és a zenész IS jobban jár.
    Másrészt az internetten lehetősége van olyan tehetséges zenészeknek is, akik nem tartoznak bele az aktuális RÁGÓGUMI stílusba, futószalagon gyártott fiú-lánycsapatokba, de talán 100x tehetségesebbek, még se adják ki őket.
    Lehet vergődni, törvényeket hozni, de a kiadóknak fűrészeltek ...
  • Sub
    Arra nem gondolnak has mindenkit le akarnának csukni kéne pár ezer börtönt építeni még???
  • Bergen
    Mindezt az időt és enegiát nem inkább a társadalomra valós veszélyt jelentő drogkereskedők, "védelmi" pénzeket szedő maffiák és hasonlók felkutatására és bíróság elé állítására kéne fordítani?

Lassan elérünk oda, mint a középkorban, mikor lopásért kézlevágás járt. P2P használatért mi lesz a következő lépés? Aki mp3-mat tölt le, az kap egy kis forró ólmot a fülébe? Aki filmeket oszt meg az tüzes vasat a szemébe? Miközben a drogbárók napi milliókat keresnek vidáman és gondtalanul gyakran ártatlan emberek kárára.
  • gz8
    Szabad országban az ember szabad akaratából azt mond és azt gondol, amit szabad.
  • Kandurex
    Szabad világ.
  • gz8
    Szép, új világ. :(((