Dungeon Siege 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SNAKE01
a szúnyogokat én is el viselem csak kicsit unalamasak,csak a Snowbrook-i barlangokat rühellem nagyon,amiatt hogy 30 fele tucc menni és a végén azt se tudod hol vagy!!pl. ma is bementem egybe és már kezdtem azt hinni hogy az életbe nem jutok ki!!!!<#idiota>

Hi,

Van valakinek tapasztalata azzal kapcsolatban, hogy a boltosok milyen szisztéma szerint cserélik a készletet? Aman'lu-ban a fegyveres csaj állandóan ugyan azokat a cuccokat nyomja az orrom alá immáron 2 napja.

www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere

Carlos
#2066 ?
Vagy nem ezt kérdezed most?

Þór vígi þessi rúnar

Zotya123
de nem számít, megyek tovább

Zotya123
úgy, hogy azért írtam, mert nem találom :\

Carlos
A barlanggal énis így voltam.
Én szerettem a szúnyogokat.
Ijjászom shockwave-je lefelezett 4-5 állatkát, a többi elintézte a harcos.

Þór vígi þessi rúnar

SNAKE01
hi all!!!csak szerintem nagyon utálatos a Snowbrook az a havas hegyes helyszín vagy mások is utálják???Annyi ge*i szúnyog van vagy mi a fa**om meg rengeteg mindenkit kell lemészárolni hogy már kezdem unni, na meg azok a barlangok végeláthatatlanok!!Mások is vannak vele így??

BlackShadow
szerintetek boldogulni fogok hosszutávon ezzel a felállással:

warrior (dual wield - fõhõsöm) - warrior (two-handed) - ranged - nature magic (heal - ice)

vagy inkább a twohandedeset cseréljem shieldesre hogy legyen tank, vagy alapból váltsam le? én mindenképp maradnék a 2fegyós hõsömnél

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

McFrost
Tudja valaki hol ér véget a demo???

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Mondjuk azt jó lenne tudni hogy ha bevállalok pár fájter szintet, vagy nécsört, akkor cm-ben annyival kevesebb lehetek-e vagy sem.
Valahol olvastam ilyet. Ha kipróbáltam volna, nem 30-nál járnék. 😊
Ezt komyolyan kérded?<#confused>
biztos ?? kiprobaltad ? mert az 1-ben nem volt limit szentem
100 a max.
Carlos
Konfig?

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Már válaszoltak rá!
Hogy olvasol?

Þór vígi þessi rúnar

Falabu
Szép napot!

1. Szerintem méltó lett régi nagy híréhez ez a játék, nagyon klafa!
2. Néha csinál olyat, hogy kiírja játék közben, hogy Geathering Exeptions(bocs ha nem helyes az írás) akkor vár 2-3 percet és hibával kilép! Miért? Van erre megoldás?

&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;&#8226;(-&#8226;Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!&#8226;-)&#8226;&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;

Zotya123
ha vki ebben tudna segíteni, azt megköszönném, hogy hol találom azt a cuccost, amivel meg kell ütni.. thx, ha leírná nekem 😊

Részben itt is be lehet fegyver-spell kmbókat beállítani: a ctrl+F7..F10 gombokkal elmented a spelleket, és F7...F10 gombokkal elõhívod ( de a hotkeyeknél átkonfigolhatod).

Az act 2-ben kell felfogadnod Fianat (vagy mi a neve). Az õ speciális küldetése a Morden tornyok felégetése II, ha õvele mész oda, akkor tudod csak kinyitni . (ez is olyan küldi, mint pl az elf ijász ürge gombás küldije, scak ö vele lehet a helyet aktiválni).

Akkor MOST menj vissza 😊
Én lehet, h találtam egy megoldást, de még nem ellenõriztem:
Nos, már a vége fele, az ork táborban lehet kapni egy mellékküldit, amit egy kultúrált ork ad, akinek 3 lovasjószága is van..nos, ha teljesíted a küldit, akkor azt mutatja, h áttörik a falat ott, ahol álltak...elötte még elmondja, h a Gweylin dzsungelba mennek.......sztem, ha ezek után visszamennél oda, akkor lehet, h õk arra vannak, és már kitörték a falat...de ez csak tipp..

Valahogy ugy mukodik a dolog hogy a szorny hp-ja egyenlo az erte jaro xp-vel. Mivel eleinte 10 hp-ja van 1 szornynek lassan jon az xp. Ha lvl 70-en bemos a CM 1 szornynek sebez rajta 100-at az olyan mintha a legelejen 10 szornyet leutne 1 utessel, szal jon a szint mint atom.
Max szint 90 vagy 100 ha jol sejtem ezen belul lehetsz 90 fajter/90ranger/90cm/90nm csak sok ido osszehozni(legalabbis enb igy kepzelem)
Max szint az osszesen gyujtott xp-bol all ossze, vagy itt miben merik a dolgot.
És a max szint mibõl áll össze, a fent kiírt lvl akárhány mágusból, vagy a cm + nm + ranged + fighter összegébõl?

A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.

Zotya erre szentem meg senki sem jott ra (vagy csak en nem ) mert ezt mar sokan kerdeztek.
Marcos itt nem ugyanaz a fighter skill es a lvl. Ha magas szinten beleutsz 4-et 1 szornybe es addig lvl 0 fighter volt mint pl az en NM-em akkor kb 10 szintet lep rogton.
steweeee nekem a harcosom meg eleteben nem volt komaban, szal valamit rosszul csinalhatsz 😊 azert vana harcos hogy elore menjen es ot kezdjek el utni es ne akarjanak kozel jonni a magusokhoz mert azok kb 3 utest birnak ki. NM azert van hogy gyogyitson. Kesobb szart sem er 100-200 hp gyogyitas, es a hp potion sem, mert baromi lassan megy fel a hp. Sokat pedig CSAK a NM tud. Igy multiclass lesz a csavoidbol es a harcos nem lesz annyira jo harcos (oke nem szamit sokat az a par nyilazas de kesobb szarlesz) egyszerubb ha mindenki azt csinalja mihez ert!
Zotya123
és itt hogy jutok át, amúgy nem értem merre mondod, sajnos :\ sarok

Felesleges mindenkit másodállású gyógyítónak nevelni, elég 1 NM.

Hak'u dagger kell hozzá- a northern teleporttól ha mész, akkor egy hídon kell átmenni északra, és ott lesz asszem. Na azt felrakod, beleütsz egyet, aztán már lehet is ölni 😊

Az hogy van hogy egy lvl 12 csóka 12 cm + 3 fájter + 4 naturál? Nem lvl 19 kéne lennie?

Carlos
Ilyet én még nem láttam.

Þór vígi þessi rúnar

Zotya123
hejhó, az a kérdésem, hogy leöltem hak-u vagy mi fõmuftit 😊 és van egy szellem szerû szörny 1 barlangban, amit spec fegyverrel lehet megölni, én cm vagyok, meg tudom, vagy mivel tudom leölni azt? legyozhetetlen

harcos nyilazik míg odaérnek hozzá aztán üt.nature mage támadóvarázszsal sebez míg odaérnek aztán gyógyít.battle mage alapból sebez de ha az ütõs karit ájultra verik átmegy gyógyításba majd vissza.a nyilas nyilazik, igazad van, de ált a rangereimnek mind van egy alapszintõ)lvl5) nature magic skillje is ha vki ájult akkor õ is gyógyít

összefoglalva, amíg nem érnek közel a szörnyek mindenki távolsági fegyverrel/varázzsal sebzi õket, mikor közel értek mindenki a kasztjának megfelelõ cselekedetet végzi, ha meg vkit lecsapnak akkor mehet az összgyógyítás hogy talpra álljon és be tudjon nyomni egy heal potiont

hát csak ennyi a bajom vele, ne feledkezz meg róla hogy én (is) végigvittem az egyet és a kiegészítõket párszor,és ott így mûködött a dolog

Carlos
köszönöm.
csekkelem majd!

Þór vígi þessi rúnar

Legelejen eleg vilagosan elmondtak a gyengebb idegzetuek kedveert hogy NE CSINALJ MULTICLASST MERT AZ SZAR !!!!
Hmuda
Jelenleg lesser heal néven fut nálam, mivel csak elsõ szintû a tekercs, szóval gondolom a kettes a síma heal. Árusoknál nagyon valószinû, hogy lesz (a jele egy kis fekete szív, amibõl négy fekete vonal vezet lefelé).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

steweee alapbol nwn-ben is szar volt csak hekkel lehetet jol latni, majd ehez is kijon valami es akkor orulhetsz 😊 Azt sem ertem mit akartok valtogatni fegyvert meg spellt. Harcos ut nyilas lo, cm sebez, nm sebez+neha gyogyit mindezt automatikusan. Nemertem mit akarok allitgatni ????? Harcos ne kezdjen el nyilazni mert nemtud, a nyilas se usson, mert nemtud. Mi itt a gond ??? Mar csak azt kellene beallitani hogy ne kelljen kijelolni embert hanem ugymond az egesz party-t iranyitod es akkor tenyleg csak 1 egergombot kellene nyomogatni semmi mast ....
Carlos
Thx, bro!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Valaki egy shotot legalább az instant heal spell-rõl!!!
Lécci...

Þór vígi þessi rúnar

Hmuda
Jah, pár pill, pont most indítottam el.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

böröczk
na, én is felvettem Taart, bevállt nagyon ^^

Kumiho #2179

tigeroo
szép a szukám? 😄 (staff teccik a legjobban)
Carlos
ok. majd megnéznéd nekem, ha a játékban jársz?

Þór vígi þessi rúnar

Hmuda
Nemtom, asszem símán Heal. Bele van írva a leírásban, hogy instan vagy csak egy idõ alatt gyógyít.

Carlos
Mi a neve az instant heal spell-nek?????
Nekem csak ilyen lesser heal vackom van.

Þór vígi þessi rúnar

Divine intervention és kész. 😉

a nézõpontokban leginkább az zavar hogy nem lehet eléggé "mélyre" menni. a nwn-ben a camera hack-el fsp nézetben is lehetett nyomulni, állati volt

Ha azelõtt levágod hogy megszólalna, nem kell gyógyítani. 😊 Nálam egy boss úgy néz ki hogy brutalizálja a harcos, majd ráüvölt a vérfarkas, és lehet takarítani az aprónépet.

Hmuda
Érdekes, nekem Taar minden zokszó nélkül olyan szinten nyomja a gyógyítást, hogy nincs idõm meghalni (csak az extrém helyzetekben á la Mimic vagy sárkány). Beraktam egy síma healt (instant heal, felskillezve elég szépen nyomja) és valami speckót is ami szintén instant, csak még emellett ugrál is a partitagok között, szóval nagyjából mindenki felgyógyul tõle. Ha ilyen lámulós "overtime" gyógyításokkal bénázol akkor ne várj tõle túl sokat.