5849
* A magyarítás készítőjének (IMYke)honlapja *
* A magyarítás letölthetősége *
* Dungeon Siege 2 MOD-ok *
* Dungeon Siege 2 WIKI *
* Dungeon Siege 2 Multiplayer program (Működik!) *
* Dungeon Siege 2 Patch 2.1 *
* Dungeon Siege 2 Patch 2.2 *
* Dungeon Siege 2 Angol FAQ *
-
#72 Új képek -
#71 Egyetértek.
Addig marad a D2 és az Assasin tápolás... -
Chaos Mad #70 bekaphatják :( -
#69 Az hogy eltolták őszre :( -
Chaos Mad #68 ezzel mi van már? -
#67 Jöhetne már... -
s.0liver #66 Öméltósága mikor jelenik meg? -
#65 Új képek a gamestaron. -
#64 Szééép. Várom már ezerrel! -
#63 Na szóval van hozzá és nagyon jó lett. -
#62 Néhány új varázslat, concept és kép a játékból.
#61 a LOA-hoz magyarositás. -
#61 LOA-ra gondoltam !!!!!!!!!!!!! -
steweee #60 :D -
#59 Erre a game-re??Még ki sem adták. -
#58 Van a DS2-re magyarítás ??? -
#57 Warlock Armor -
#56 Hi , énis kedvelem a DS-t és sokat játszom / játszottam vele mind az 1 el meg a LOA-val is. Várom a DS2-t ez eleg idegesítő dolog hogy megint eltolják a kiadásí idöt.. Megcsináltam a Ds2 -nek a magyar fan honlapom http://dungeonsiege2.uw.hu lehet hogy nem túl jó a szinvonala de, probálkoztam lehet hogy, fölösleges volt de, remélem hogy azért el lehet böngészgetni rajta. -
#55 Takarodjanak a picsába a faszért tologatják!!! :(
Na mindegy addig is tolom az 1-el :) -
#54 "A hivatalos oldal szerint a Microsoft eltolta a Dungeon Siege 2 megjelenését és így az akció-szerepjáték csak 2005 tavaszán lát napvilágot az eddigi 2004 ősze helyett. Semmi információt nem közöltek, csak a megjelenési dátum lett módosítva az oldalon"
by Pc Dome -
#53 év végén, úgy december tájban.. -
#52 miko' ?
miko' jön már ? -
antijedi #51 reklám rulz... -
#50 /OFF/
nezzetek meg, es olvassatok el az elso uzenetet pls.
Conquer
/OFF/ -
#49 Azok kavicsok... :)
Kis kövek... :)) -
#48 de csak kis kövekkel ér :)) -
harczos #47 megkövezünk :P -
#46 Ha azt mondom hogy én nem akkor mit csináltok :))
komolyra fordítva énis várom :)) -
#45 Szerintem itt mindenki.
Amikor kész lész... :) -
#44 Én is nagyon várom -
#43 mikorra várható a 2-ő? -
#42 íjj, ezt jól el b***tam:)
ténleg íj -
#41 Íj és nem Íjj :-) -
#40 Mindjárt a játék elején feltűnik majd a részletesebb karakterkészítés. Több képesség fejlődési ágon haladhatunk tovább. A hősünk csodaerejét korlátozottan használhatjuk, de ha sikerül aktiválni, iszonyatos pusztítást visz végbe az ellenség soraiban. DirectX9 grafikus effektek kápráztatnak el: például hó tetején megcsillanó fény és a teljesen újraírt mágikus tűzijáték rendszer. Sűrűbb aljnövényzet és több fa integet majd. Tűzelementállal összebarátkozhatunk és követőnkké tehetjük. Ha erős mágikus tulajdonságú tárgyat etetünk meg vele, akkor sokkal erősebb lesz. A teherhordó szamarat - kinek neve: SZKORPION - elküldték a Shaolin templomba továbbképzésre. Mikor visszatér, bámulatos harci technikákkal járul majd hozzá küldetésünk sikeréhez (Erőteljes, mély basszus dörren ránk a sötétből: "SZKORPION WINSZ!"). Az ellenfelek új agyat kaptak. Most már csapattaktikáznak és legveszélyesebb kalandozónkat akarják majd először kiirtani.
A készítők rájöttek, hogy az Armed & Dangerous kreativitásban megelőzte korát, így ők is szeretnék a terep átalakítását kezünkbe adni. Képesek leszünk épületeket romba dönteni és kisebb területeket elárasztani, valamint a terep kihasználásával kiirtani nagyobb szörnyseregek jó részét. Az új pályakészítő lehetővé teszi azt a jelenetet például, mikor két egymásnak ugró sereg közé szorulunk és nézhetjük, ahogy ellenfeleink egymást mészárolják körülöttünk. A sztori ezúttal káoszban fuldokló, széjjelszaggatott Arannáról mesél, ahol a nagyravágyó Valdis Hadúr tör hatalomra és igájába tereli a szabad népeket. Meg kell állítanod a fickót rengeteg érdekes küldetésen keresztül.
Hardwired Power -
#39 www.progressquest.com -
#38 ??? -
#37 Hiába próbálják "fejleszteni" a játékmenetet a Progress Quest nevű játékot már előbb megcsinálták mások :)
-
#36 Szerintem tökugyanolyan. -
#35 talán egy picit szebb... de már nemtom, nagyon régen gámoltam vele... lehet hogy majd ma v a háten megérkezik a CéíJDéíJ -
#34 Grafika terén nem sok változást érzékelek!
-
#33 2. nem én kezdeményeztem a D2-ről szóló szöveget. ezt akartam írni