5849
* A magyarítás készítőjének (IMYke)honlapja *
* A magyarítás letölthetősége *
* Dungeon Siege 2 MOD-ok *
* Dungeon Siege 2 WIKI *
* Dungeon Siege 2 Multiplayer program (Működik!) *
* Dungeon Siege 2 Patch 2.1 *
* Dungeon Siege 2 Patch 2.2 *
* Dungeon Siege 2 Angol FAQ *
-
Jhon Balu #112 sziasztok!
légyszi segitsen nekem valaki hogy hogyan lehet letölteni a gamét.
valamit biztosan rosszul töltöttem ki de nemtudom hogy mit jelent a zip,strike,meg azt nem tudom hogy a végén melyik kis kockát kell bejelölnöm.elöre is köszönöm a segitséget -
#111 hát nekem 1024x768-on megy 15 fps, nemnagyon élvezhető, eddig hát nemtudom, nem szeretném megitélni a béta alapján, de valahogy az 1. rész jobban bejött..... :D -
#110 A rossz hír az hogy amikor végigtolja az ember kiírja hogy megjelenés 2005 ősz ... :( -
#109 Na, kitöltöttem 3-ra is.
Megkaptam a kódot, de az a gáz, hogy nem fogadta el a 98-as rencert.
Szóval csak xp alatt megy a vas? -
#108 Na, kitöltöttem az első DS2-s ivet, de nem kaptam semmi id-t!
Honnan tudom letölteni a beta-t????? -
#107 lehet, csak ugye van tobb act, meg tobb chapter is, szoval a jatek kb 1/10ede, vagy meg annyi se lenne benne a beta verzioban ? mer nemtom akkor oszig kesz lesznek-e vele -
#106 Szerintem csak 1 van mivel béta és nem demó. -
#105 valaki jusson mar el act1 vegere, es mondja meg hogy en vagyok fogyatekos, vagy nincs act2 ? Elvileg ez akkor fog bekovetkezni, amikor isztok valami kutbol, es vege lesz a pleague-nek. -
Mozes #104 Kipróbáltam. Egészen jó lett. Kicsit több benne a beszélgetési lehetőség és kevesebb az action mint az első résznben volt. Grafika korrekt, de a felbontást nem tudom 800*600 fölé állítani és nem értem miért.
-
Chaos Mad #103 zsir, képeket szurjatok majd be a karikról! :) -
#102 Töltöm én is ezerrel! :) kíváncsi vagyok!!! -
Chaos Mad #101 nekem olyan fél 1-re ér le, ki probálta már ki? nagyon kiváncsi vagyok! -
#100 Nem játszottam vele majd csak holnap mert ma már nem ér le nekem. -
#99 te jaccottal vele ? jol latom hogy csak 1 act van ? szal southern gatebol a gyogyulas utan sem lehetseges kijutni ?! -
Chaos Mad #98 nah megint kitöltöttem de most nem adott be egy uj ivet, most jo lett. -
Chaos Mad #97 ami be van linkelve kitöltöttem, azt adott még 1 ivet, azt is kitöltöttem azt most valami IGN es gamespyos szart kaptam... -
Chaos Mad #96 hát én nem kaptam serialt.. :(
melyik ivet? -
#95 Nem kell fizetni csak a megadott linken kitöltöd az ivet és kész kapsz serialt is azt szeded.Tökmindegy mit irsz be az ivbe. -
Chaos Mad #94 hogy lehet ezt leszedni? fizetnem kell érte? -
G_ArchAngel #93 nektek is csak max 88k-val jön?
5 óra töltés 1,5 óra játékért? -
#92 Csak ez az 1 act van benne ? Mer ez eleg rovidke, kb 1,5 ora jatekido -
#91 Dt3zuKWlNon3QC5bSbO1unZUzk8WpCBbMmiEdRwQCZC3rcj4hl2KlaWyh3UXHT61kl9LuPKWwDfANATiSWFK0i4pbU9cQYtHyu02flFCffmLbDa0QT8RuAqUZoZMv7b[HzXd[bhnFUyPqPvqRjHeJye6gpm5842dyG0NAMoWCMxYoPIJ5zBSXrrTfPy2LbvIIz2uOplWV5Xgpw3FjItofAposVIVr76M_]Publikus béta -
#90 Egész jó bár én ingame jelenetet nem véltem. -
#89 Új tréler!
katt -
#88 Új varázslat -
#87 Hmmm...hol van az még...
Bár addig elleszek a San Andreas-sal. -
#86 Csak annyit tudok hogy elvileg ősz. -
#85 Zsír...Megjelenés? -
#84 Új képek -
#83 ja oks. thx -
#82 Ezt csak mondtam ,de demó szerintem lesz és a többi eshetőség sem kizárt. -
#81 ez azt jelenti, hogy varhato publicus verzio, vagy hogy kozeleg a demo, vagy hogy feltorik ? :P -
#80 Egyenlőre igen. -
#79 Csak ilyen subscriber accal lehetseges a prog beszerzese ? Mer akkor az buko :( -
#78 ah, a dragonshardnál feltűnt de ennél nem :c -
FLeK0 #77 igen, de ott van a fooldalon.
Microsoft Games, Gas Powered Games, and FilePlanet are pleased to present the subscriber-only multiplayer beta of Dungeon Siege II!
-
#76 ez csak neten megy? ezt fileplaneten nem írták. nekem a single player szürke :c -
#75 lol :)) -
FLeK0 #74 Beta fileplaneten. Elso benyomasra nagyon hasonlit az elso reszre, csak joval osszetettebb a menurendszer meg az egesz, de kellemes. -
#73 fileplaneten van accom még, elkezdtem tölteni a betát cca 1.7 giga. majd írok pár sort róla :)