5849
* A magyarítás készítőjének (IMYke)honlapja *
* A magyarítás letölthetősége *
* Dungeon Siege 2 MOD-ok *
* Dungeon Siege 2 WIKI *
* Dungeon Siege 2 Multiplayer program (Működik!) *
* Dungeon Siege 2 Patch 2.1 *
* Dungeon Siege 2 Patch 2.2 *
* Dungeon Siege 2 Angol FAQ *
-
GrimReaper78 #192 Jajaja, a powerekkel én is szívok; és az is zavaró, hogy most már nem lehet íjat berakni második fegyvernek, hanem egy fegyver van, a többi slotba meg varázslatot lehet pakolni.
Amúgy vagy kiQrt nehéz ez a demo, vagy én vagyok béna, de már vagy 5x gyakták le a partimat. És ami még feltűnt, hogy lényegesen gyorsabban fejlődnek a karakterek (nem tudom, ez vajon csak a demo kedvéért van-e így) az arany kevés, és brutál nagyokat sebeznek az ellenfelek, illetve a gyógyitalok mire hatnak, sokszor már levernek. Mindezek ellenére gyerebe kategória. -
Dns5000 #191 a skillekel viszont nem vagyok megelegedve szeritem nagyon egyertemu, hogy mi a tapos a tobbi fele meg egyaltalan nem erdemes fejlodni -
Dns5000 #190 aa 3-4 ora az egesz -
Thanatos #189 szerintem az átlag demokhoz kéepst kruvahosszú... :) én lehet ki se prögetem telejse3n me minyá itt a full és ako kezdhetem ugyis előről :P -
Dns5000 #188 kar hogy ilyen rovid a demo, azert jo volt a vegere tok tapos lettem :P -
Thanatos #187 amugy énis multit várom nagyon mert nekem anyira nem juön be ez a egyedül iráyngatok 70. embert a csoda táktics gombokkal :) -
Thanatos #186 amugy nekem is bejön az új skillrendszer meg spec powerek meg haosnlok, egyedül az zavar hogy régiben a fegyverek varázslatok etc között maik be votlak készitve a fenti slotokba emlékeim szerint a számokkal lehetett váltogatni itt meg a számok a powereket aktiválják, ezt mindig beszivom :D -
Thanatos #185 -
GrimReaper78 #184 Na, ahhoz képest, hogy már délben leszedtem a demot, csak 7 körül estem neki, most ugrottam ki egy kicsit, hogy leírjam a véleményemet. Nekem nagyon tetszik a játék! Jó pont, hogy összetettebb, mint az első rész volt, de mégsem lett túlbonyolítva. Persze engem az sem zavarna igazán, de akkor sokan fanyalognának. Grafika ha lehet még szebb lett, egyedül a zene csalódás; azért írhattak volna vmi újat. Ezen kívül még azt vettem észre, hogy a harcok mintha pörgősebbek lennének, mint azelőtt. Várom már, hogy multiban toljuk a cimborákkal. -
Thanatos #183 erre mondják hogy egyéni soc problem ;) -
Thanatos #182 1el nekünk ment warezal, itt nemtom foge -
MacrosTheBlack #181 Mondjuk kapják be, 15.én már vége a szabinak, eddig kellett volna kiadni. :) -
MacrosTheBlack #180 Nem 19.? -
Alblink #179 Thx,az jo lenne ha masoltal mukodne,hogy akar egyszerre tobben vigyuk vegig a gamet. -
Thanatos #178 jaja nekem is bejön, multy-t nemtom de 1be mi anno ip-ip-vel nyomtuk asszem, bár már nem nagyon emléxem -
Alblink #177 Kiprobaltam a demot,ami a legfobb szamomra az iszonyat jo hangulat,kellemes grafika tenyleg nincs nagy gepigenye,remelem a full sokaig fog tartani.a multi egyebkenet hogyan fog mukodni? -
Thanatos #176 nem hibás ott csak nagy a file és könyen lesz crc-s, én elszedtem újra és jó lett -
Dns5000 #175 bazze nekem is hibas lett, hadwiredrol szedted? lehet hogy mar ott is hibas? -
Thanatos #174 nah azóta már énis újraraktam és tényleg egész jópofa game :) -
abonyitomz #173 Kipróbáltam a demot , hihetetlen hangulatos a játék!! A gépigénye kicsi és hihetetlen szép a grafikája! Mindenki aki tudja, szedje le! Megéri! -
abonyitomz #172 én is szedem -
Thanatos #171 nincs meg valakinek a Objects.ds2res file? nem tudom mekkora de ezt nem tudja kcisomizni magábol ez a fos és semmi ekdvem újra leszedni... -
Thanatos #170 na ez fasza leszedme 1.5 gigát hát eprsze hogy hibás a file, hogy dögölne meg az a fasz aki kitalálta azt hogy ezt egy fileba lehessen leszedni, barmok... -
Thanatos #169 én szedem, türelmetlen vok kivárni a 2 hetet :D -
#168 Szép méretes de nincs helyem ahova szedjem :(
-
Gyusz #167 Kijött a demó, de 1,5 GB a mérete! -
GrimReaper78 #166 Majd hó közepén. 2 hét, bírd ki :P -
#165 Ne demot adjanak ki hanem FULL-t. -
GrimReaper78 #164 Fileplanet-en jobb oldali részen egy külön rubrikában van, ha jól emlékszem Single Player Madness címszó alatt. -
Dns5000 #163 hmm a fileplanetetn nem talatam semmi infot de a 3dgamers szerint ma jon -
GrimReaper78 #162 A FilePlanet jelentése szerint holnap jön az egyjátékos demo. -
#161 Dungeon Siege II. ARANYLEMEZ!
Augusztus 16.-án jön. -
#160 Hát én azt kivánom legyen mind a 2 nagyon jó a Titan Quest-ben nem tetszik 2 dolog,de ezt a topicjában leirtam. -
MacrosTheBlack #159 Ha esetleg ez katasztrófa lesz is (remélem nem), már lohol a sarkában a Titan Quest, a trailer alapján az tuti nyerő lesz. -
MacrosTheBlack #158 Miért, milyennek kéne lennie egy hack'n'slashnek? A quake4-ből se lesz autóverseny. -
MacrosTheBlack #157 Akkor 18.-án már lesz crackelt is. :D -
#156 Pontjó...
A szülinapomon... :) -
#155 Hivatalosan Augusztus 19.-én jön :) -
Héjas #154 Köszi! Akkor már nem is kell annyira "sokat" várni! -
FLeK0 #153 Elvileg augusztus elejen.