5849
* A magyarítás készítőjének (IMYke)honlapja *
* A magyarítás letölthetősége *
* Dungeon Siege 2 MOD-ok *
* Dungeon Siege 2 WIKI *
* Dungeon Siege 2 Multiplayer program (Működik!) *
* Dungeon Siege 2 Patch 2.1 *
* Dungeon Siege 2 Patch 2.2 *
* Dungeon Siege 2 Angol FAQ *
-
#352 Énis szedem ezerrel... -
#351 Na most értem haza melóból már szedem is minél előbb tolhassam. -
Thanatos #350 jaja, kicsit magassagra tul nagy de azé jó :D -
Gabrielle #349 Jó lett a fórum logója. :) -
Thanatos #348 láccik gőződ sincs róla mi az a mechwarrior, gratulálok, akár abba is fejezhetnéd az offtopicot iq light barátom... -
abonyitomz #347 neked se nagy az értelmi szinted , logodban benen hogy mechwarrior -
#346 De figyelitek az aláírását, igen nagy értelemről tanúskodik :D -
Thanatos #345 csodás, éjjen éjjen..., byez :) -
#344 hehe nekem is meglesz naon ász:DDDD -
abonyitomz #343 mert most fejeztem be te nagyon okos -
#342 ha mindenkinek lentlesz akkor itt egyeztetünk szerintem, az az igazság, hogy nekem úgy néz ki hogy csak estére lesz lent, szal holnapi nap nekem jólenne arra a partira..... -
Thanatos #341 akkor minek böfögted bf az nfo-t? -
Dns5000 #340 hmmm nekem max 150k val ment eddig a torrente, honnan szeded a torrent filet? -
GrimReaper78 #339 Multiban csak a szingli kampányt lehet végigvinni, vagy van egy külön multis sztori is (mint ahogy az 1-ben volt)? -
GrimReaper78 #338 Szerintem ha LAN-on ment, akkor direct IP csatlakozással működni fog. -
Gabrielle #337 Benne lennék!
Szóljatok!
:)))))))))))))))))) -
GrimReaper78 #336 Oké, benne vagyok! :D -
abonyitomz #335 az lehet hogy ti beszéltek róla de én órák óta nyomom
----------------
más... nyomhatnánk egy netpartit -
#334 Ha mindenkinek meglesz rendezhetnénk egy kisebb netpartit, mindenki új karival :P -
#333 Na, kiprobaltuk lanon. Kurvajo a game, minden frankon muxik, semmi fagyas, stb. Elso benyomas isten, remeljuk nem fog romlani. Tolteni ezerrel :P Neten nem probaltuk, nem tudom, ott muxik-e. -
#332 Ja én is angolul szeretem ezeket, de pont az általad említett ok miatt tettem fel a kérdést......a moderátor topicban hivatalos oldalt adtam meg lnknek, ha nem tetszik majd szólok hogy változtassanak.... -
GrimReaper78 #331 Nekem mindegy :P
Faxa vélemény, mi? :D
Egyébként én az angol oldalakat szívesebben olvasgatom, de feltételezem, hogy a többség inkább magyarul teszi mindezt. -
#330 #324-re vélemény fiúk?? -
GrimReaper78 #329 Oks, kösz a felvilágosítást. Lehet, hogy egyszer megpróbálkozok vele... -
GrimReaper78 #328 Kb. jó reggelt. Órák óta erről beszélünk.... -
#327 torrenttel a sávszéled maximumán tudsz tölteni, mindig (ha elég a seeder, de új cuccoknál mindig rengeteg). A donkey- emule- shareaza dolgok se rosszak, de nagyon hektikus - tudnak tetűlassúak lenni, és főleg nem konzisztens a sebesség. Messze a legszarabb a DC++, az totál használhatatlan! (régen jó volt, de ma már döglött)
Ja, és rosszul tudod: egyáltalán nem nagyobb a "beférkőzés" kockázata torrentnél, sőt.
DB -
Dns5000 #326 jo lesz :) -
abonyitomz #325 08/2005 :..... RELEASE.DATE .. PROTECTION .......: smartE
4 :.......... DISC(S) .. GAME.TYPE ........: RPG
Dungeon Siege II is the sequel to Dungeon Siege, an action fantasy role-
playing game featuring an immersive fully 3-D environment. The original
Dungeon Siege plunges players into a 3-D fantasy world where players can
build up a party and move seamlessly from one over-the-top battle to the
next.
NOTE:
People are allowed to use our crack for creating a multiplayer/lan patch
ß ÜßßÜ Üß ²ÜÜ ÜßßÜ ² ² ÜßßÜ ÜßßÜ ²ÜÜ Üßß Üß
ßßßßßßßßßß Ű Ű ² ßßßŰ Ű Ü Űßß² Ű Ű Ű ² Ű ² Ű Ü ²ß Ü ßßßŰ ßßßßßßßßßß
ß ß ßß ßßß ß ßßß ßßß ß ßß ßßß ßßßß ßß
1. Unrar.
2. Burn or mount with daemon tools.
3. Install the game, when prompted
for a serial enter the following:
JF282-YTKJM-H76H8-XQP96-8PTBQ
4. Copy over the cracked content located in the /Crack directory on CD1
to your installation directory.
5. Play the game.
-
#324 Nah szóltam, a képre kattintva a hivatalos oldal fog bejönni.....
Vagy esetleg a nemhivatalos magyar oldalt szeretnétek? -
GrimReaper78 #323 Teljesen korrekt, mehet! :D -
#322 Nah buheráltam egy sort, és megszületett! :)
A régi:
Az új:
Úgy néztem, hogy csak akkor szúr szemet a buher ha nagyítva nagyon keresi az ember, de azért várom a véleményket továbbra is, ha erre is rábólintotok akkor ballagok moderátorhoz :) -
GrimReaper78 #321 @Gabrielle: Köszi, én is visszaírtam.
@Zsolo007: Oké, az a banner tök jó lesz.
A p2p hálózatokkal az a bajom, hogy lassak. Hiába van 300K-s kapcsolatom, megőrülök, ha 20-30K-val jön csak az adat. Ráadásul tudtommal sokkal nagyobb az esélye, hogy egy illetéktelen külsős beférkőzzön rajta keresztül a rendszerembe (trójai, spyware, stb.) -
#320 maradjunk annyiban hogy jobb mint az első rész -
#319 Még szórakázok egy sort hátha el tudom tüntetni, akár sikerül akér nem, hamarost szólok a moderátoroknak hogy állítsák be a bannert... -
#318 Csak egy P2P fileshare van, és az a torrent. Aki még nem váltott, ne maradjon le :) Milyen a játék amúgy?
DB -
Gabrielle #317 Köszönöm!
El ment a privi. -
Thanatos #316 egyrészt én nem mdonom mindig ezt esetek 99%-ban bannerhoz hozzá sem szolok másrészt meg én igy gondolom, ennyi, ettől tölem még lehet akármelyik is :) -
GrimReaper78 #315 Ja, a harmadik a legjobb, nyilak ide vagy oda.
@ Gabrielle: WD-n most már fent van mind a 4 CD, de nekem megint nem működik a kód. Mellesleg negyed óra múlva le is jár. Ha esetleg tudsz olyat, ami jó, priviben küldd el, légy szíves. -
#314 Nem ismered??? -
Gabrielle #313 Torrent??????