5849
* A magyarítás készítőjének (IMYke)honlapja *
* A magyarítás letölthetősége *
* Dungeon Siege 2 MOD-ok *
* Dungeon Siege 2 WIKI *
* Dungeon Siege 2 Multiplayer program (Működik!) *
* Dungeon Siege 2 Patch 2.1 *
* Dungeon Siege 2 Patch 2.2 *
* Dungeon Siege 2 Angol FAQ *
-
#632 kezdetek olyannyira elszomorítani hogy megveszem a gémet amint megjelenik :P -
fucko #631 A gitt-el meg csak lobbyban se jelenik meg a többi szemely, azert se emlitettem meg. :( -
fucko #630 Sajnos nem sikerult, ha jol sejtem a crackkel van vmi problema, ugyanis 423-as hozzaszollasban felvetett lehetőséggel is csak max. lobbyban latjuk egymast server mar nem jelenik meg, illetve egy kis hasznos progival is ( Battlelan) ugyanez az eredmeny. Remelem vki meg tud cafolni es vmi jo megoldassal szolgalni. -
GrimReaper78 #629 Még nem.
GIT-et próbálta valaki? -
#628 #423ban leirt VPN modszerrel sikerult mar valakinek neten jatszania ? -
Curtis #627 Találtam infót a smartE védelemről, hátha érdekel valakit
"A 1:1 backup will seem to be working, until the program reaches a point determined by the software publisher. Then the application or game will halt and present the user with an invitation to purchase a legal, fully functional version of the software. For example.: Dungeon Siege: LoA (Microsoft)"
Azért kíváncsi lennék arra a szövegre, valaki elkezdhetné crack nélkül.
-
#626 Majd akkor mondd, ha lattad a szamarat tamadni. Geciaranyos :D -
#625 gém full olyan mintha minden rajongói levelet elolvastak volna és minden jó cuccot beleraktak volna, jó nagy diabloid beütéssel, mondom ezt az 1. act-ban a wolf pet beszerzés után ;) -
#624 Szia! -
jihad #623 Ha jó a game, simán. Dióban is lvl 90-ig. :) -
Thanatos #622 :) multiba akár mgé végig is vinném többször, singlebe má nem vok róla meggyőződve... :P -
jihad #621 Az jó. Ez hiányzott az 1. részből. -
Thanatos #620 dio2 módra... -
jihad #619 Ezt már diablo módra újra lehet játszani a végigtolt karakterrel, vagy még mindig új game = új karakter? -
Thanatos #618 erre válasz valaki? logika szerint nem befolyásolják egymást a petek uyge de hát ez csak egy game szal? :P -
#617 Mert az a gond, hogyha a kliens csatlakozik a szevrerhez, akkor a netkapcsolata meg lebomlik. -
#616 nekem sem, léci segítsetek nekünk! -
fucko #615 Hello!
Sikerult mar vkinek multiba tolni vele? Ha igen milyen modszerrel, mert a 427#-ben leirtak szerint probalkoztunk es nem mukodott sajna:( -
Thanatos #614 engem akkor is idegesit :) -
Thanatos #613 lehet de engem idegesit akkor is hogy kismillio emberel kell foglalkoznom..., nekem az dieális tulképp az nwn-ben emgismert 1kar +max1 henchman... -
GrimReaper78 #612 Na, azért nem olyan nagy ez a parti a maga max. 6 fős korlátjával... -
GrimReaper78 #611 Valóban jobb, és én is rákattantam :P Már azon gondolkozok, hogy az esti sörözés helyett is tolni kéne... Pedig az marha nagy szó nálam :DDD
-
#610 függő vagyok, isten ez a gém, sokkal jobb mint első rész volt :D -
Dant0r #609 Nekem tetszik hogy néha dumálgatnak velem, vagy a másik harcosom csapja a szelet az íjásznak =D úgyhogy nálam marad a nagyparti. -
#608 Sziasztok!
a 427es hozzászólásban említett windózos kapcsolattal müxik valakinek a multiplayer? Miután felkapcsolódik hozzám a másik gép,a ztán mi a teendő? Vagy van valami más egyszerűbb megoldás? -
Thanatos #607 más: valaki probáltam mrá ugy végignyomni hogy nem 50 emberel megyeget? mert én nem nagyon csipem a 20millio embert tehát ha nem muszály én megprobálkoznék 2-3 emberel max :D -
Thanatos #606 ez engem is érdekelne hogy érdemes e első pet-be egyből belenyomni az spec uniqe páncélokat meg egyebeket vagy nem :P -
Thanatos #605 még szerencse hogy a perpill fentlévő crackek a sima reloaded-es crackek és égvilágon semmi közük multihoz :PPP bár nézelődni tényleg érdemes hogy hátha lesz valami majd pár hónap mulva :P -
GrimReaper78 #604 Akkor petekkel kapcsolatban egy kérdés: ha az ember lecseréli az egyiket egy másikra (újat vesz helyette), akkor az az előd fejlettségi szintjén lesz, vagy bébi szinten? -
#603 vagy esetleg itt -
GrimReaper78 #602 Aki esetleg nem tudná, multis crackkel kapcsolatban itt érdemes nézelődni. -
GrimReaper78 #601 Na, ez így azért elég sarkos, hogy semmi értelmük. A védettségi szintet (armor) megnövelő chant pl. jó. Vagy az is, amelyik folyamatosan feltölti a power-eket. Csak tudni kell a megfelelő időben használni őket. -
Dant0r #600 Meg tudná mondani nekem valaki, hogy az itt lévő liftet (amelyiken állok) hogyan lehet működésbe hozni? -
Thanatos #599 de ez nem battlefield és nem fog menni msot mondom..., bf kicsit más, de nem inkább nagyon más...
inkább vedd alapul diablo2-t battlenet-en, nicns key nincs multi, ennyi... -
#598 Ezt nálam nVidiánál csinálta. -
#597 Attól még ,hogy nem eredeti a játék ,lehet ,hogy felenged... pl battlefield2 dedkált szervereken ,ha jól váltogatod a kulcsot...
Elötte jó pár hónapos ati driverem volt fent. tök sötét képernyő volt a menünél ,azért kellett letöltenem a legujjabbat. Amúgy még csak 1 órát játszottam vele. -
Thanatos #596 és elötte mással is nyomtad vagy csak ezzel porábltad mgé ezt a gamet? jah és meddig jutottál ugy hogy nem fagyott? nekem egyszer fagyott a vizesésnél még elején most meg amikor bementem great hallba és kerestem a kovácsnak a receptet amit változatlanul nem találok :/ -
Thanatos #595 ugy hogy hiába más a ekyetek attól mgé nem fog felengedni ha nem eredeti... -
#594 A legujjabb drivet használom, ma töltöttem le.
Nekem nem fagyott még le... -
#593 Hogy-hogy nem mennék vele semmire?