5849
* A magyarítás készítőjének (IMYke)honlapja *
* A magyarítás letölthetősége *
* Dungeon Siege 2 MOD-ok *
* Dungeon Siege 2 WIKI *
* Dungeon Siege 2 Multiplayer program (Működik!) *
* Dungeon Siege 2 Patch 2.1 *
* Dungeon Siege 2 Patch 2.2 *
* Dungeon Siege 2 Angol FAQ *
-
Curtis #872 Hi,
Még egy kérdés: Hol van a Kithraya Hive? Valami skorpiót kéne elintézni, de nem találom. Kösz! -
Lyan Kyj #871 Csak akkor jelenik meg a szörny és a kard, ha felveszed a küldetést, asszem..addig csak egy üres oltár meg egy üres barlang fogad.... -
#870 És nem kötelező kinyirni, de én megöltem.
Amúgy a tűzlabdát nem szerette nagyon... -
Lyan Kyj #869 Igen, nincs is ott, amíg nem beszélsz Taar barátnőjével a Great Hallnál, a jobb oldali sátorban...ő mondja, h létezik egy legenda egy hatalmas, szörnyű, nagy fogú szörnyről meg egy mágikus tőrről..a poén az benne, h a félelmetes szörny egy picike kis mitugrász lény, akinek csomó élete van... -
Curtis #868 Ez nem óriásgyík, hanem egy kicsi és kék köd van körülötte :) -
GrimReaper78 #867 Hümm, érdekes, nekem nem volt se óriásgyík, se speckó tőr a rituális táborban (már amennyire az utóbbira emlékszem). -
Curtis #866 Köszi! -
#865 na, kiprobaltuk, megy neten, remelem holnap osszejon valami ertelmes party, es tudunk jatszani 1et -
Lyan Kyj #864 Van a jungle legészakibb részén egy rituális tábor...ott van egy speckó tőr, azt kell lenyúlni....csak azzal lehet ütni...addig a másik karivál gyógyíts, ha tud... -
#863 Visszavehetnél magadból! -
#862 Köszönöm, bro! -
Curtis #861 Hi,
Bementem valami csontokkal borított barlangba és szembe jött egy Garganturax (valami gyíkféle). Majdnem 4000 HP-je volt és nem tudtam megsebezni. Hogy kell lenyomni? Thx. -
Lyan Kyj #860 Eastern G. Jungle -
#859 hát beteg vagy...menj aludni fazsláma: nem zs hanem sz.te mindent fordítva írsz? -
Thanatos #858 inkább mongyuk azt hogy az a fazsláma aki értlemetlen kérdést tesz fel, pl te, de hagylak inkább látom magas ezt neked felfogni, jo8... -
Thanatos #857 összes varázslkatot megnézted? lehet nem vettél emg oylat amit ők hazsnáltak? vagy lehet tényleg skilpontokat pl specifikusan a tüzmágiához igazgatták -
#856 mmi az az nc? -
#855 olvass viszz azt megtudod mert itt nem válasolnak egyes f@szlámák -
Thanatos #854 nc.... -
#853 Egy kérdés!
Én vagyok nyomi, vagy télleg elcsesztem valamit. A Combat Mage-em, 20 körül csak 150-200 körül sebez.
Itt lent azt írtátok, hogy 300 körül is lehet. Ez egy tűzmágus lesz, a első kettőn 8-8 poont van, és a manakapacitáson kilenc asszem.
NAGYON FONTOS KÉRDÉS!
Melyik portálon kell lemenni ahhoz a kovácshoz, akinek a barlangban kell visszaszerezni a cuccait? (amit korán kap meg a játékos) -
#852 na jóvan ne huzzá fel Tééé,látom normálisan nem lehet kérdezni semmit tőled.Na mindegy azé kösz a választ! -
fucko #851 Tetris13: Pls, ird le h a progi segitsegevel pontosan hogyan is ertetek el h servert lattatok es tudtatok is ra csatlakozni, köszi. -
Thanatos #850 nem kell 300at viszaolvasni hanem kb 5-t és kb 2es iq-val rájön az ember hogy mi a ehylzet..., de ugytünik ez tulhaladja a képességeid te szegény elfoglalt.. :/ -
Bladez #849 de emberek mi a server:?P
-
#848 háát.:)
de most mit akdsz ki ezen...Én csak nem akarok visszaolvasni 300 hozászólást...így megtudtam egyből.De ha meg nem írom ide hogy nem akarok visszaolvasni,hanem csak azt hogy kiadták-e?akkor egyől lehurogják az embert!
hát köszönöm szépen! -
Thanatos #847 ha nem votl reboot azért pont a nickek-be kötött bele ez a csoda? jesszus..., ezt sose fogom emgérteni hogy siekrült összehozni :DDDD -
Thanatos #846 aham, és forumba irni van időd? nc... -
#845 istenem nyomjad mar a rebootot, ugyanarra a szerverre visszadob. -
Bladez #844 ok mingyá cska felrakom newra
de mi a server meg a code:?
-
#843 most rebootoltam, es most mentem fel, es beengedett, miert ertetlenkedsz ? -
Bladez #842 de ez biztos hogy reboot:? -
#841 rebootolj, es megjavul
aztan gyere hamachira, kiprobaljuk
amd : ofkorsz nem, poen volt. -
#840 ok,de ne puszilkodjál itten!
vagy meleg vagy? -
Bladez #839 mer nálunk nick alredy volt:P amit nem értek:D -
Bladez #838 tetris nektek megy a game:? multiban:? -
#837 na sracok, beke -
tetris13 #836 Telepites utan kell egy reboot a gepnek.
-
#835 mert esetleg meg akarom szerezni ezt a játékot és majd ha klesz egy fél órám, akkor majd játszok! -
Thanatos #834 ha nincs időd játszani se lessz időd nem? akkor meg minek kérded? -
#833 uristen szept 20 ? kemeny