5849
* A magyarítás készítőjének (IMYke)honlapja *
* A magyarítás letölthetősége *
* Dungeon Siege 2 MOD-ok *
* Dungeon Siege 2 WIKI *
* Dungeon Siege 2 Multiplayer program (Működik!) *
* Dungeon Siege 2 Patch 2.1 *
* Dungeon Siege 2 Patch 2.2 *
* Dungeon Siege 2 Angol FAQ *
-
PSY28 #952 Snake f es g betuvel lehet beallitani hogy azt csinaljak amit te nyomsz vagy tamadjanak amit meglatnak. Eros szorny nincs csak te lehetsz gyenge :) -
PSY28 #951 mindenki felrakta a krekkelt exe-t ?? vagy akinek megy az nem ? -
Bladez #950 őő nálam jó tehát valamit félreértettek:D -
#949 tévedsz....nekem tűzfal nélkül, modem kihúzva is fekete képernyő....
De abban igazad van hogy a problémánk azonos lehet, a kérdés az hogy mi is az.. -
Dant0r #948 Zsolo007, Bladez: sztem ugyanaz a problémátok, próbáljatok alttabolni amikor jön a setétség, mert sztem a tűzfal kérdi meg hogy kiengedje-e a cuccot. -
#947 Kérdés az hogy most milyen géped van? -
#946 Dettó! -
Bandeeka #945 Az a poén hogy a single tökéletesen megy -
#944 Neked is sötét képernyő semmi töltés? Akkor már ketten vagyunk :) -
Bladez #943 Háh egyesek:D:DNekem még két év mire new gép van:D -
Bandeeka #942 Nektek megy a multi? Ha hostolok sötétség fogad
Tegnap tettem fel a winfost
Vki vmi ötlet? -
#941 Nem mondod? Már egy ideje tudom hogy valami nagyon nem jó...de a rendszert újra nem rakome gy gémért....amúgy is jövőhéten kapok új gépet :D -
Bladez #940 Zsoles valami nem jó nálad haverrel most probáltuk is routere van és így is jü:P -
#939 Hi!!!!!!Valaki nem tudja miért van az hogyha kicsit izmosabb ellenfelek jönnek akkor pillanat alatt kinyírnak a geci-ek!!!!!hogyha kikerülném őket a másik emberem meg akármit csinálok a hülye oda rohan azt készen is van!!!!!!valaki valamit?? -
Braveheart #938 Supported Video Cards
ATI Radeon® series (7000 or better)
• Radeon 7000/VE series (requires 2.0 GHz equivalent or higher processor required)
• 7200, 7500
• 8500, All-In-Wonder 8500
• 9000, 9200, 9500, 9600, 9700, 9800
• X300, X600, X800
Nvidia® Quadro™ series
• Quadro, Quadro2, Quadro4
Nvidia® Geforce series
• GeForce 256
• GeForce2
• GeForce3, 3 Ti
• GeForce4, 4Ti, MX 420, 440
• GeForce FX 5200, 5600, 5700, 5800, 5900, 5950
• GeForce 6600, 6800
S3
• Delta Chrome
Intel® Extreme Graphics (requires 2.0 GHz equivalent or higher processor required)
• 82845, 82865, 82915
-
#937 Hát én ferladtam, hostolásnál fekete képernyő...
Joinolásnál meg még annyi se csak ottmarad a lobbyban.....ez egy nagy fos, maradok singlenél.. -
foxxi #936 Hehe :D VIckes...csak ugy érdeklődöm hogy egyáltalán megfoge moccanni ill. mennyire is tenné... -
#935 Carlos, pls, írj már pár sort a játékról az 1-es fényében
HTX -
#934 Ilyen karakterosztály nincs is...
-
foxxi #933 Radeon 7500ös karival megy? -
PSY28 #932 Wanted a file felment -
Thanatos #931 minek tiitlogatsz le midnen szir szart, nem kell semmitse letiltani nem? :D -
Braveheart #930 Hol vannak a városok? Már vagy 1 egész napja játszom, de csak a kezdő dryad városban voltam. Nincs vhol egy jó térkép? -
#929 Nemigaz a tököm tele van a gémmel, újraraktam letiltottam minden szir-szart mégis baszik elindulni a multi...arra gyanakszom, hogy a videót nem indítja be, de nem értem miért nem hiszen singleben simán lejátssza....
-
PSY28 #928 Ja meg a skillek , ha jol melexem az nemvolt az 1-ben. -
PSY28 #927 Mike haaat tulsokban nem fejlodott szentem, talan spellbol is kevesebb van, viszont jobbak a cuccok, sok mellekkuldetesvan, nem csak mesz es hent (najo csak mesz es hent) de, soxor kell az egesz mappon visszamenni. Nehol meg gondolkozni is kell kulonfele kapcsolokat jo sorrendben nyomogatni n stuff. -
Orgi #926 Act I vége felé járnék a hidránál és nemtom leölni:) Lvl22-esek a karijaim, gondolom az elég hozzá. Van vmi trükkje a dolognak? Az egyik fej mindig gyógyít, de ha azt akarom leverni a másik 2 kinyír. -
PSY28 #925 kb 15 perc mulva fent lesz a http://psy28.uw.hu/rld-ds2b.r03 a file -
Harrey #924 Sziasztok! Haverral neten próbáljuk kenni, azzal a hamachival, és nálunk is az a gáz, hogy ahogy kreál egyikönk eltűnik a lobbiból de nem jelenik meg a játék. Igaz, mindketten router mögött vagyunk, viszont mindkettőnknél aktivizálva van a dmz a saját gépeinkre, így gyakorlatilag mindenhol aktívak avgyunk. Lehet hogy így is ez a baj? (minden más játék megy simán neten) -
#923 üdv!
vki aki játszott már az 1-vel is, foglalja össze röviden mik a különbségek, miben fejlődött a játék, mert screenshotok alapjána graf nem igazán -
GrimReaper78 #922 Okés, eddig minden titkos szoba megvolt, a ka pcsolókat is egész hamar kiszúrom, de ezt a bizonyos liftet nem tudtam aktiválni... a fene gondolta, hogy a lépcsőn van a kapcsolója :D -
#921 Sasolj a kis kék pöttyökre, mert azok álltalában rejtett kapcsolól a titkos szobákhoz. Ott szoktak lenni jó cuccok.
Bár nem mindig. Random persze. -
GrimReaper78 #920 Hmm, jó tudni, ezt eddig nem vettem észre... bár a tájolót én nem is nagyon használom, csak a főküldik irányát figyelem rajta. -
#919 Én mindig szétnézek ha látok kék pöttyöt a kis térképen.
Álltalában azok rejtik a jóságokat! -
GrimReaper78 #918 Nekem sajna már csak az .iso-k vannak meg, a .rar-ok nem.
Próbáld meg DC-n vagy torrenten. -
#917 © tetris13 tegnap 21:00 | Privát | Válasz | #780
Sikerult interneten osszejonnunk 3an jatszani.
http://files.hamachi.cc/HamachiSetup-0.9.9.9-en.exe
Ezt mindenki rakja fel, valaki hostol hamachiban, a tobbiek racsatlakoznak.
Aki a dungeon sieget hostolja az ne legyen router mogott, illetve mindenki minden tuzfalat kapcsoljon ki, aki router mogott van az 1-20000ig a portokat forwardolja a gepere. Kb ennyi.
Jo jatekot \:) -
#916 Senki sem tud segíteni a rld-ds2b.r03 file-al kapcsolatban?
-
#915 Hogyan és hol lehet multizni?
-
#914 Igen? akkor valaki akinek rendesen megy kreáljn má' szervert mert nálam gáz van.. -
Bladez #913 háh érdekes nekünk tegnap ment:)