5849
* A magyarítás készítőjének (IMYke)honlapja *
* A magyarítás letölthetősége *
* Dungeon Siege 2 MOD-ok *
* Dungeon Siege 2 WIKI *
* Dungeon Siege 2 Multiplayer program (Működik!) *
* Dungeon Siege 2 Patch 2.1 *
* Dungeon Siege 2 Patch 2.2 *
* Dungeon Siege 2 Angol FAQ *
-
HRaVeN1 #992 Amúgy nem lehet vhonnan letölteni a játék zenéjét? :) -
Dns5000 #991 milyen kepessegei vannak a felnott petnek? -
D4v3 #990 ezegy remek cucc, 29es lvl-el... :)
Továbbra sem tudja senki, hogy a spell ablak miért üres a fullos petnél?
Egyébként azt találtam ki, hogy felveszek 1 szamarat is, nekiadom a szükséges cuccaimat (set itemek meg a sok enchant cucc) és elküldöm, és ilyenkor ha felveszem újra, akkor nála lesz minden cuccom? -
GrimReaper78 #989 oops....
-
GrimReaper78 #988 Dire wolf, nem? -
HRaVeN1 #987 dire wolf -
#986 Hypersnap.. -
#985 MIlyen peted van? Nem ismerem fel... -
PSY28 #984 nekem is volt ilyen sapim :) lvl 52-re a boltban igen sok jo cucc van, bar ott nekem 800k-m volt de 300-at el is vertem eleg gyorsan, mind lvl 52-re. Kilepek belepek es ugyanazokat a cuccokat megint meglehet venni. nyilpuska 83-143 dmg +30 agility. Valamiert nem tudok normail printscreent nyomni, mert az inventory fele hianyzik a keprol.Ti mivel csinaljatok a kepeket ? -
HRaVeN1 #983 act2 vége fele vagyok. csak egy pár mellékküldetést nem találtam meg :( -
#982 régóta nyomod sokáig jutottál?? -
#981 honnan van annyi aranyad??
-
HRaVeN1 #980 hehe :) -
#979 Új sisak POWA :)
#970: Engem nemérdekel a kétkezesség, én a hagyományos kard-pajzs elrendezés híve vagyok, én így szeretem....a harcosomnál nem a sebzés a fontos (bár lényeges) hanem az armor meg a hp pont azért mert én tanknak használom....mellette van 1 nyilas, 1 nature mage, meg a fagyi pet, szal nálam, nem a sebzés számít, ha egyszer menni fog multiban 2kezessel fogom tolni....
#974: Ez azért van mert én nagyon sokáig nem adtam el semmilyen cuccot! Tulajdonképp Act1 azzal telt el hogy etettem a petet :) ami nem kellett a kariknak megette a pet :), pénznek amúgy sem voltam szűkében, szal igenis jó az a pénz amim van 2 portál között összejön 20-30ezer....(mostmár mindent eladok ami nem kell, a pet felnőtt)
UI.: Már 24-es vok :) -
#978 Melyikőtök nyomja az Elf-ekkel??? -
PSY28 #977 Azt nemvagom hogy a harcosnak magusnak kb 210 nel van az elsodleges kepessege, mig a nyilasnak 350 meg 2 szint es 400 lesz. Elegge egyenlotlenek a cucc elosztasok. -
PSY28 #976
Ez a randomizalas netovabbja:) -
PSY28 #975 Akiknek megy multiban azok is felraktak a krekkelt exet ??? -
Dant0r #974 és maradt... TIZENNYOLC aranyad?! OMG nekem itt már 50k-t súrolta :) -
Dns5000 #973 Az a rohely hogy a ketkezes fegyverek eppen csak icipicivel sebeznek tobbet egy egykezesnek igy semmi ertelmuk nincs tok feleslegesen vannak a jatekban. Az egykezes fegyveres skillek meg adnak meg 100% sebzest szoval egyaltalan nem alternativa a ketkezesseg, ezt elegge elbasztak -
D4v3 #972 Nem tudja valaki, hogy a fullon lévő jég és tűzelementálomnak miért van a SPELL ablak üresen? Esetleg be lehet taníttatni velük valamit? -
D4v3 #971 Csak az enchantable cuccokba lehet beletenni -
Dns5000 #970 Jo ez a pajzs de igy fele annyit sebzel mint sebezhetnel sott ha nem nyomod fel a ketkezes fegyver hasznalatot akko harmad annyit. A cm meg ugyis leszedi rorral a szornyeket mert sokkal tobbet sebez szoval hiaba nagyon a pancelzatod. -
#969 Nah pár kép az lvl22-es harcosomról, és az új felszereléséről..
fohos1
fohos2
pajzs
kard -
tsilli #968 Na még egy dolog...
Vannak ezek a reagensek ugyebár....
Ezeket milyen cuccba és hogy tom betenni(tudom a muffnál...)
Thx
-
fucko #967 Hali! köszi szepen a segitseget mindenkitol, foleg tetristol, megy rendesen. -
#966 Igen. -
tsilli #965 Hali All!
Elakadtam, helpöt kérnék....
Rokhart Rift's site az uccso küldetésem, a sárga nyíl mutat egy helyre, de akár merre is megyek nem tudom hova mutat. Elven Shrine ajtót sem tom kilőni, de nem is erre mutat.
Kérdés, a nyíl mindig a primary qest-et mutatja? -
#964 Sztorik, helyszínek, videó bejátszások szépek! :) -
#963 Nekem nem jött be...
Szerintem tök béna a karik/nézet irányítása -amúgy jó kis játék lenne! -
BladeW #962 set item -
#961 Akkor mégegyszer!
Lelani kér egy kis emléket (Memory) Aman'lu-ból! Azt hol találom, mert naggyából átkutattam a falut, de nem volt neki semmi. -
BladeW #960 -
Bladez #959 ááá ez mekkora multiban 3an játszunk de atom jó
aki akar még szerint3em egy ember jöhet:D
tehát jelentkezni:D -
BladeW #958 őőő ez most nem jott ossze... -
BladeW #957 Sziasztok! Sikerult kigyujtenem az elso set-emet. Kezdo kariknak idealis valasztas:)
-
#956 köszi!!hát az igaz hogy még eléggé az elején járok úgyhogy nem vagyok valami nagyon erős!!!!! -
user123 #955 hehehe Tetris :D:D:D:D:D
Kollega tessek belehuzni. Nem akarok addig feloled hallani amig 50 es nem leszel :DDDDDD -
#954 Egy kérdésem lenne!
Lelani kér egy kis emléket (Memory) Aman'lu-ból! Azt hol találom, mert naggyából átkutattam a falut, de nem volt neki semmi.
Aki az Act 1 főszörnyénél akadt el:
A középső fejet kell kinyirni először, mert az heal-eli a többit. Utánna már mindegy a sorrend! -
user123 #953 Az aki krealja a szervert, annak nem szabad router mogott lenni. Mi 2 napja toljuk "virtualis lanon" es tokeletesen mukodik.