Dungeon Siege 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nwn-hez nem kell semmi extra crack csak simán kitiltani auth szerver itt viszont az nem megy mert akkor nem jutsz be game keresõbe se szerintem...
amugy ez sajnos nem jelenti azt hogy lehet egyszerüen anyit jelent hogy nem fognak berágni ha valaki hazsnálja emiatt a crakcjük, tod crackeréknél ilyesmi fontos 😛, de ez se több se kevesebb ettõl mgé akármi is lehet :/

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

j0nNyKa
joh igazad van, de gondolom ez azt jelenti, hogy valami modja van a multi peccsnek, el tudok kepzelni pl. 1 nwn-szeru authellenorzes-kilovos modszert, vagy ilyesmit

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

attól még BOSZORKÁÁÁÁNY!!! <#buck>

microsoft eddig gamek terén eddig csak minõséget adott ki..., semmi köze az oprencerükhez... 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

nem azt emlitik hogy lesz hanem csak azt hogy ha valaki multi cracket akar csinálni megadják az engedélyt hogy hazsnálják az õ crackjüket alapnak..., az hogy lesz vagy nem az már nem az õ dolguk..., ne értsük már ennyire félre a dolgokat 😉

Az egy dolog hogy megéri... de ne pont a mircosoftot támogassuk már 😉

j0nNyKa
Hat akkor varakozni kell sajnos, egyebkent az nfoban emlitik, hogy lesz, kerdes, hogy mikor. Addig marad a single+lan.

Nyekem még csk most csorog😉

Zsolo007
Igazából nemcsak a multi miatt...ez egy olyan gém ami azt hiszem megéri a pénzét...

Lesz itt mûködõ multis törés hamarosan, nem kell aggódni. Addig is végigviszem egymagam 😛

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Zsolo007
kezdetek olyannyira elszomorítani hogy megveszem a gémet amint megjelenik 😛

A gitt-el meg csak lobbyban se jelenik meg a többi szemely, azert se emlitettem meg. 😞

Sajnos nem sikerult, ha jol sejtem a crackkel van vmi problema, ugyanis 423-as hozzaszollasban felvetett lehetõséggel is csak max. lobbyban latjuk egymast server mar nem jelenik meg, illetve egy kis hasznos progival is ( Battlelan) ugyanez az eredmeny. Remelem vki meg tud cafolni es vmi jo megoldassal szolgalni.

Még nem.

GIT-et próbálta valaki?

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

j0nNyKa
#423ban leirt VPN modszerrel sikerult mar valakinek neten jatszania ?

Találtam infót a smartE védelemrõl, hátha érdekel valakit <#vigyor>

"A 1:1 backup will seem to be working, until the program reaches a point determined by the software publisher. Then the application or game will halt and present the user with an invitation to purchase a legal, fully functional version of the software. For example.: Dungeon Siege: LoA (Microsoft)"

Azért kíváncsi lennék arra a szövegre, valaki elkezdhetné crack nélkül. <#idiota> <#nyes>

www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere

j0nNyKa
Majd akkor mondd, ha lattad a szamarat tamadni. Geciaranyos 😄

EmThor
gém full olyan mintha minden rajongói levelet elolvastak volna és minden jó cuccot beleraktak volna, jó nagy diabloid beütéssel, mondom ezt az 1. act-ban a wolf pet beszerzés után 😉

Sephi
Szia! <#integet2>

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Ha jó a game, simán. Dióban is lvl 90-ig. 😊
😊 multiba akár mgé végig is vinném többször, singlebe má nem vok róla meggyõzõdve... 😛

Az jó. <#eljen> Ez hiányzott az 1. részbõl.
dio2 módra...

Ezt már diablo módra újra lehet játszani a végigtolt karakterrel, vagy még mindig új game = új karakter?
erre válasz valaki? logika szerint nem befolyásolják egymást a petek uyge de hát ez csak egy game szal? 😛

FRenkie
Mert az a gond, hogyha a kliens csatlakozik a szevrerhez, akkor a netkapcsolata meg lebomlik.

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

FRenkie
nekem sem, léci segítsetek nekünk!

Hello!
Sikerult mar vkinek multiba tolni vele? Ha igen milyen modszerrel, mert a 427#-ben leirtak szerint probalkoztunk es nem mukodott sajna😞

engem akkor is idegesit 😊

lehet de engem idegesit akkor is hogy kismillio emberel kell foglalkoznom..., nekem az dieális tulképp az nwn-ben emgismert 1kar +max1 henchman...

Na, azért nem olyan nagy ez a parti a maga max. 6 fõs korlátjával...

Valóban jobb, és én is rákattantam 😛 Már azon gondolkozok, hogy az esti sörözés helyett is tolni kéne... Pedig az marha nagy szó nálam 😄DD

EmThor
függõ vagyok, isten ez a gém, sokkal jobb mint elsõ rész volt 😄

Nekem tetszik hogy néha dumálgatnak velem, vagy a másik harcosom csapja a szelet az íjásznak =D úgyhogy nálam marad a nagyparti.

FRenkie
Sziasztok!

a 427es hozzászólásban említett windózos kapcsolattal müxik valakinek a multiplayer? Miután felkapcsolódik hozzám a másik gép,a ztán mi a teendõ? Vagy van valami más egyszerûbb megoldás?

más: valaki probáltam mrá ugy végignyomni hogy nem 50 emberel megyeget? mert én nem nagyon csipem a 20millio embert tehát ha nem muszály én megprobálkoznék 2-3 emberel max 😄

ez engem is érdekelne hogy érdemes e elsõ pet-be egybõl belenyomni az spec uniqe páncélokat meg egyebeket vagy nem 😛

még szerencse hogy a perpill fentlévõ crackek a sima reloaded-es crackek és égvilágon semmi közük multihoz 😛PP bár nézelõdni tényleg érdemes hogy hátha lesz valami majd pár hónap mulva 😛

Akkor petekkel kapcsolatban egy kérdés: ha az ember lecseréli az egyiket egy másikra (újat vesz helyette), akkor az az elõd fejlettségi szintjén lesz, vagy bébi szinten?

Eisenhower
vagy esetleg itt <#vigyor1><#wave><#nyes><#email>

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Aki esetleg nem tudná, multis crackkel kapcsolatban itt érdemes nézelõdni.

Na, ez így azért elég sarkos, hogy semmi értelmük. A védettségi szintet (armor) megnövelõ chant pl. jó. Vagy az is, amelyik folyamatosan feltölti a power-eket. Csak tudni kell a megfelelõ idõben használni õket.

Meg tudná mondani nekem valaki, hogy az itt lévõ liftet (amelyiken állok) hogyan lehet mûködésbe hozni?

de ez nem battlefield és nem fog menni msot mondom..., bf kicsit más, de nem inkább nagyon más...
inkább vedd alapul diablo2-t battlenet-en, nicns key nincs multi, ennyi...

Beton Fej
Ezt nálam nVidiánál csinálta.

Arthas
Attól még ,hogy nem eredeti a játék ,lehet ,hogy felenged... pl battlefield2 dedkált szervereken ,ha jól váltogatod a kulcsot...
Elötte jó pár hónapos ati driverem volt fent. tök sötét képernyõ volt a menünél ,azért kellett letöltenem a legujjabbat. Amúgy még csak 1 órát játszottam vele.

és elötte mással is nyomtad vagy csak ezzel porábltad mgé ezt a gamet? jah és meddig jutottál ugy hogy nem fagyott? nekem egyszer fagyott a vizesésnél még elején most meg amikor bementem great hallba és kerestem a kovácsnak a receptet amit változatlanul nem találok :/

ugy hogy hiába más a ekyetek attól mgé nem fog felengedni ha nem eredeti...

Arthas
A legujjabb drivet használom, ma töltöttem le.
Nekem nem fagyott még le...

Arthas
Hogy-hogy nem mennék vele semmire?