5849
* A magyarítás készítőjének (IMYke)honlapja *
* A magyarítás letölthetősége *
* Dungeon Siege 2 MOD-ok *
* Dungeon Siege 2 WIKI *
* Dungeon Siege 2 Multiplayer program (Működik!) *
* Dungeon Siege 2 Patch 2.1 *
* Dungeon Siege 2 Patch 2.2 *
* Dungeon Siege 2 Angol FAQ *
-
jihad #1676 Lapát mint fegyver? Ez a game ennyire komolytalan? :) -
#1675 -
#1674 [IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG] -
#1673 [IMG][/IMG] -
Steven1985 #1672 Szóval 1 kérdés! leszedtem énis netről mondom kipróbálom mit tud! Feltettem a peccset miután ügyesen elfelejtettem crackelni és láss csodát úgy is megy! most akkor minek hozzá crack? Mert van hozzá de akkor minek? -
HRaVeN1 #1671 -
PSY28 #1670 O jeah baby !!
-
PSY28 #1669 Tul sok volt a potionom :)
-
Thanatos #1668 arra (azok is reagentek amugy csak ha azok kellenek ugye questként a csajnak...) -
#1667 ööö...nekem egyébként nem reagentek kellenek, hanem 4 db nettle cluster...erre gondoltál? -
Thanatos #1666 nm -
#1665 kösz -
PSY28 #1664 Elit fokozat egyenlore nem tunik neheznek hogy lvl 70-et irtak en meg csak 64 voltam. -
Thanatos #1663 késöbb lesz mód,a bigyokat is majd kséöbb fogod ezrével találni -
#1662 még az eleje felé, mikor a nyakamon a pórázzal rohangálok, a kovács küldene könyvet olvasni, de nem tudok bejutni a great hall-ba, erre később lesz mód?
a másik (ugyan így secondary quest) az enchanternek kéne 4 bigyót szereznem, csak nem tudom honnan...a kovács ha vissza,egyek elmondja hová kell mennem, de az enchanter nem, ő csak enchantolni akar -
#1661 és ebben valaki #1643 -
troc #1660 ja, én is nehezen vettem észre, ott a kapcsoló a peremén. -
#1659 előttem valahol? -
Gelli #1658 benyomizod a gombot, ami a képen balra van -
#1657 itt hogy jutok le a ládához?
-
Lyan Kyj #1656 Nem kötelező beszélni senkivel, csak érj el Kitrathia városába (act 3), és ott lesz a kocsmában a fószer. Én sem kérdeztem meg senkit Eurilanban -vagy hol-. -
#1655 A save könyvtárban van egy .bak nevezd át,
hátha jó... -
#1654 Esetleg az #1560-ra valaki? -
#1653 a save file-t 1-2 naponta másold át valahova, s ha bexarik csak visszamásolod... -
ceas #1652 Hát ez szopás. A tököm aki ezt a k...a mentési rendszert kitalálta, ekkora egy tré munkát. Egy hétnyi játék után file corrupt-al tönkre tette az egész mentést, most ilyenkor mi a szart lehet csinálni, a játék újrakezdésén kívül? Ha már nem bízzák a játékosra, hogy hány helyre mentse az adott állást, legalább úgy oldanák meg, hogy automatikusan több helyre ment, ha az egyik megdöglik, akkor legyen egy korábbi pont és ne a start new game:(((((( -
#1651 amúgy nem tudom mi okból, de nekem mindig a mentéstől folytatódik a játék, nem kerülök vissza a citybe, mint diablonál : - o -
#1650 Valaki segítene?#1643! -
Thanatos #1649 már látom csak én alulrol szopktam ovlasni az üziket :) -
#1648 oké, mert mostmár mindegy, ugyanis nem lesz vele gond -
Thanatos #1647 elég sok van -
hát nem tudom, mit csináltam, de miután viszatettem mindkét movie fájlt, újraindítottam a gamet, megy minden : - D
nem ragadtam a templomban, ment tovább átvezető animációval
már előre imádom ezt a játékot, egyedül a kattintgatás zavar(diabloban ez jóval egyszerűbb, csak húzom a kurzort, de végülis elhanyagolható), és nem tudom egyesek mit problémáznak a grafikával, én örülök, hogy nem szaggat, fut tökéletesen, jó, hogy nem rendelkezik brutális gépigénnyel a játék.
-
mondjuk nem értem, miért nem hajlandó átvinni mozi nélkül a következő "pályára".
ezek szerint továbbra is foglalkozhatok azzal a binkw32.dll hibával, csak már állatira unom inkább játszanék...
-
#1644 Nekem úgyemléxem akkor rángattak a muvik, amikor túl volt húzva a VGA ill. nagyon melegedett a gép. Esetleg egy fastwrite off a biosban....
Már régen volt.... -
#1643 Lehet hogy már sokszor volt , de a játék elején(még a demot tesztelem), a fák tetején lévő faluban a néni ül a széken, kérdő jel van felette, beszédbe elegyedek vele, megnyílik nála is egy inventori ablak , be kellene oda raknom valamit, de mit? S utána? -
#1642 sok mozi van a játékban?
mert lehet, hogy végső megoldásként le kellene szednem valami mentés szerkesztőt, ami kétlem, hogy már lenne DS2-höz. -
#1641 már ezzel is próbálkoztam, nem is egyszer.
sőt, már külföldi fórumokon is utánanéztem. új ötletem pedig nekem sincs : - S -
#1640 Próbáld meg ezt feltelepíteni...
The RAD Video Tools -
#1639 de volt fent, azokat leszedtem, semmit nem változtatott, sőt rákerestem binkw-re ami volt , töröltem. -
#1638 Mind a kettő elég nagy,
ugyhogy ezek szerint kellenek a játékhoz.
Nincs fenn valamilyen codec pack?
-
#1637 rakjam vissza a movies 2-őt? gondolom az elsőt azt a játék indításakor játsza le, de a kettőt még visszatehetem.