13279
  • Daffit
    A speut én a mai napig szeretem, sőt! Max bácsi Soulfly bandáját is hallgataom és két éve kint voltam a szigeten csak miattuk :D
  • agaras
    az egészben az a érdekes hogy én kb 15 évig kőkemény zenét hallgattam,pl tankcs... sepult.....,1 éve le szoktam a kurva piáról,és rá zizzentem a zé-re,azóta csak reggae jöhet szóba,mást meg sem birok hallgatni,hát ez van,a pia totál leépített majd hogy nem megölt.100%-ban megváltoztatta az életemet, már mint pozitív irányba,ezért sokszor nem értem az ilyen Szomórú Katalin féléket mint drogszakértő,szerintem ő is pirgyel renndesen, csak legál biznisz ugyebár.
  • agaras
    még ami a SOJA-tól nekem nagyon tetszik
    http://www.youtube.com/watch?v=_W8tIOE7N4E
  • gfreak
    nem vagyok nagy ska rajongó, persze van pár előadó akiket szeretek...ha magyar ska, akkor CsizmáSKAndúr, PASO na meg a cimborák: TIZENHÉT!!!!
  • agaras
    Hát ehhez a műfajhoz mit szóltok?
    http://www.youtube.com/watch?v=K0kOpeCzi4g
  • gfreak
    bár az egész Phantom War albumot is belinkelhetnénk :DDD
  • gfreak
    nekem a kedvenc tőle:

• agaras
    Lutan Fyah-tól a kedvencem
    http://www.youtube.com/watch?v=NlGR7-RK-7c&feature=related
  • agaras
    Fanta Mojah, hmmm,pont a kedvenc számom jeee
    http://www.youtube.com/watch?v=6s6DCT10ygo&feature=player_e mbedded
  • gfreak
    big tuuuune :DDDD nekem még mindig nem jön be a sapkás arc, megtöri a zenét valahogy..meg kicsit erőltetett...de ha már ekkora kalsszikusok kerülnek elő:

Fisherman riddim - a zseniális eredeti:

• Fbn Lx
    ehh... nálam pont a sapkás faszi hangja ütött nagyot. g*cire feldobja a zenét :D

lehet ismeritek sokan, de nagyon bírom
  • agaras
    ami igazán pofán vert az Anthony b
    http://www.youtube.com/watch?v=xwsnD9bzw80
  • gfreak

bocsi :D
  • gfreak
    hmm...egész finom :D reggeli induláshoz remek :DDD mondjuk a sapkás csávó hangja nekem annyira nem jön be, de ettől függetlenül egészen príma kis zene :D

dobok egy klasszikust is akkor, így meló előtt :

• agaras
    Ezek a biztonsági okok.
  • agaras
    http://www.youtube.com/watch?v=pE5XuF_CB90&feature=related
    Neked is legyen jó napod.peace
  • gfreak

induljon nektek is jól a napotok! :D
  • Lacee
    jaja, például ha rendőrségi gyanú alapján végeztetik el, és az eredmény mégis negatív lesz, akkor az illető rendőrrel fizettetik ki az árát... így aztán csak egyértelmű esetben használják.
  • gfreak
    szerintem ott sem, mivel az egy elég költséges vizsgálat, és nem szűrik boldog-boldogtalannál, csak ha megalapozott okuk van feltételezni, vagy a körülmények erre utalnak
  • dronkZero
    Mondjuk az nem mindegy, hogy milyen alkalomból, milyen helyre, milyen melóhoz csinálják a vérvizsgálatot... Jellemzően irodai munkánál éves üzemorvosi vizsgálaton nem fogják ezt nézni, hivatásos katonaságba felvételinél már esélyes (de az sem biztos)...
  • kids
    Ha már itt szóba jött a lámpa téma..
    Van valakinek tapasztalata, véleménye a mostanság megjelent hatalmas kompakt lámpákról? úgy tudnám a legkönnyebben lefesteni hogy olyan mint kb 20 darab energia takarékos izzó egybe. Múltkor Mgtsz-be nagyon dicsérték jótékony hatását a veg. szakaszba.
  • Lacee
    csak röviden: nem.
    esetleg a májjal kapcsolatos értékeid kicsit magasabbak lesznek, de az nem hiszem, hogy gond lenne :)
  • weed006
    csőőőő all!
    vérvételen nézik a füvet?
    meló miatt kell vmi vérvétel aztán...
    kezdek aggódni ez miatt.....
    nem akarok bajt belőle:D
  • gfreak
    elvileg (ha lehet hinni nekik) 100% tiszta termeszetes cellulóz...
  • Olcsóvér
    ez az átlátszó szar ez miből van? életembenemláttamilyet
  • agaras
    A reggae,az életemet totál átalakította.
    Lassan folyik az élet és igazán én se sietek már.
    Telnek a napok az évek,
    és élvezem azt ami nekem jár.
  • gfreak
    OCB Crystalba már igen, de rühellem..olyan műanyag fless, én meg inkább a atermészetes dolgok híve vagyok :D szóval csak a fekete OCB :DDD
  • MuthaFucka
    Hi all.
    Ti tekertetek már Aleda átlátszó cp -be?
    MIre megtekeri az ember egy rémálom, de nagyon flash ahogy kinéz: D
  • gfreak
    EZ egy remek aratás, és egy fantasztikusan jó zene (ráadásul idei!)
  • felegyi
    Hááát, a legjobb a CMH - Kerámiaizzó, ami kicsit drága, de jobb mint a HPS és az MH, mivel mindkét szakaszban büszkélkedhet, és jobb cuccot is porszívóz ki a kicsikből :) ! Amúgy meg kenderforum.info itt van minden okosság!
  • Daffit
    A novenynek vegetativ szakaszban inkabb kekes spektrum (MH) a jobb es a viragzasi idoszakban meg inkabb a voroses spektum (HPS).

HPS - Natrium izo. Legjobb viragzasi szakaszban.
    MH - Legjobb vegetativ szakaszban.
  • solo
    Tényleg, hát ezt benéztem, sry: S

Nemértek én a termesztéshez xD
  • Lacee
    ha kevés pénzből kell, akkor a kompakt fénycső is megteszi (olvastam már termsztési naplót ami csak CFL lámpákkal ment), ha elég sokat használsz: kis szekrénybe, PC-házba jó pl 4-5-6 izzó, vegetatív (növekedő) szakaszban "cool white", virágzási szakaszban "warm white" fényű). Amúgy a legideálisabb a nátriumgőzös (HPS) lámpa, csak ez marha drága és sok hőt is termel.

bővebben a lentebbi linken.
  • agaras
    Üdv mindenkinek.végre egy nekem való oldal
  • masoma
    köszi mindenkinek. a cikk hasznos volt bár zolderdőben eléggé horribilis összegért árulják a lámpákat. hol tudok olcsóbban hozzájutni hasonlókhoz?
  • Hangman576
    Infra lámpa tuti, hogy nem lesz jó.
    egykalapalatton nézz szét!
  • dronkZero
    Ja, de a növények leginkább a piros tartományt szeretik megenni, a zöldet leginkább visszaverik (azé' látjuk ződnek).

Másik fele, hogy tökmindegy, hogy természetes, vagy mesterséges, a fotonra nincs ráírva, hogy méd in csájna... Ha adott növénynek megfelelő intenzitású fény jön megfelelő hullámhosszon, és a növénynek kellemes ciklusokban, akkor mindegy, hogy honnan jön.

És egyébként meg nem kéne arról sem megfeledkezni, hogy a legjobb cuccok mind beltériek, az összes nevesített tenyésztett hibrid durvulat hiropóniás beltéri.
  • solo
    Igen, arra.
    Dehogy is, neon fénytől neked a világ életbe nem fog kisvirágzani a növény: D

Ami fontos, az egy infra, meg egy UV lámpa.De inkább az infra.
  • Candi
    A napfény "tartalmaz" UV, infra, meg sok más hullámhosszú elektromágneses sugárzást is a látható fényen kívül, így a mesterséges fényforrás valószínűleg sosem fogja helyettesíteni 100%-osan a napfényt.
  • masoma
    arra a piros melegre gondolsz, amit a fejem fölés rakok ha takony van a fejemben? ööö jah télleg egy kérdés minden mesterséges fényforrást, "napfény"nek érzékel a növény?