Fű, joint, marihuana, zöldike...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igazság szerint én jobban szeretem az 1G-t elszívni 4-5 cigiben úgy fél-, egy óránként, fenntartva a színvonalat.
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
felén egy paketta elég vagy két filmnézéshez, vagy egy estéhez, pedig már jó ideje smokkázunk...nyálcsorgatósra meg nem szívjuk magunkat, mert annak semmi értelme <#ravasz1>#ravasz1>
Racism is a weapon of mass destruction!
A5 ös kamény elõ-hátlapos jegyzettömbbõl volt: D
Am jah, egy hétvége alatt van, hgoy 20-30 at keres..Pl multkor egy szombat alatt 25 öt keresett.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
\"Ha az észlelés kapui tiszták lennének, az ember mindent olyannak látna amilyen valójában: határtalannak.\"
jó, persze van olyan (buli, stb) mikor 2 elmegy egy este, de amúgy simán tart addig ameddig írtam.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Áltban 30/70 arányban hergelem össze a cigit egy öklöm hoszánál kicsit rövidebb...Az az kb csigávalegyütt 8,5 cm hosszú. Ebbe egy fél cigi megy, meg az ahoz mért mennyiségû zöld.
És ebbõl Így 4-5 cigi alatt meg van a 3 g.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
egy embernek tizensok gramm, az minek? ha egyedül eltolsz mondjuk egyet, már az is bõven sok.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Talán 2. De viszont mondhatni azt, hogy elég jóféle.
4 elég jó cigi kifért belõle.
És ugyebár thc nem egyformán hat mindenkire..És azért egy 192 magas embernek 98 kilóval kell anyag, hogy hasson.
De, ha nemteccik valami, jöhecc, meghivlak egy körre: DDDD (Te számládra xDDDDDDDD)
Amúgymeg 3 g abban a viszonylaban nem sok, hogy akivel én szÍvok az nemkezdõ, mint én az 1 évemmel, és neki Jóval 15 g felett volt az egy nap alatt eltolt "rekordja"
Azért Írok 15 öt, mert nem akarok hülyeséget mondani, de majd holnap úgy is lesz pöff, szal megkérdezem pontosan.Én 24 re emlékszem, de nem mernék megesküdni.
ReaL MaDRid x siempre
ennek örömére hajtok is egyet😄😄
\"Ha az észlelés kapui tiszták lennének, az ember mindent olyannak látna amilyen valójában: határtalannak.\"
Mens Agitat Molem
Ugye amikor beindult ez a nagy betiltós kampány ('37-ben talán?), nagyon gonosz, alattomos cuccnak akarták beállítani. A gyógyszerészek meg a feltörekvõ gazdag papírgyárosok (azok, akik kender helyett fát kezdtek el használni) indították ezt a kampányt, és átvettek egy mexikói szlengszót, a marijuana-t, hogy ezzel a kender pejoratív jelentést kapjon. Külön érdekesség, hogy a civil ember még évekig nem tudta, hogy a plakátokon ez a leépítõ, alattomos, agresszivitást okozó marijuana nevû drog valójában nem más, mint az addig mindenki által termesztett haszonnövény, amirõl egyik évrõl a másikra hirtelen tragikus eredményeket hozó kutatások kezdtek születni.
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Mens Agitat Molem
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Az építõ jellegû hozzászólásokat köszönöm!
Mens Agitat Molem
Tényleg, pont megéri a kockázatot...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
persze az is igaz hogy minek kockáztatni, de a reális esélye a lebukásnak minimális. Mondjuk az átvilágításnál nem tudom, mennyire látszik, hogy pontosan mi lehet a táskában... 😊
(visszatérve a kissé lentebb magányoskodó kérdésemre)
Mens Agitat Molem
én is komolyan vettem a 25g s.l.h-es mondatot, de nem értek hozzá, viszont én is kijavítottam volna ha tudom hogy téves. szerintem ez amugy egyértelmû, és csak segíteni probált a srác neked hogy tudd mirõl beszélsz. ezen nem kéne kiakadni