Fű, joint, marihuana, zöldike...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Daffit
A kezdetekben volt elég 1G egy hétre. Most 1G már csak egy napra elég és ezt csak én szívom, szal' haverok számával kell ezt szorozni ha többen vagyunk...

Igazság szerint én jobban szeretem az 1G-t elszívni 4-5 cigiben úgy fél-, egy óránként, fenntartva a színvonalat.

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

24G 60k? Én 25-öt vettem akciósan! 45k-ért, na és ez tényleg nem szar! Csak megkóstolom már az egyik kolega mutatványát, mivel õ is indított 2 Super Lemon Haze-t, emlékeim szerint az enyém jobban ütött<#wow1>
gfreak
kannibálok vagytok <#nevetes1>

felén egy paketta elég vagy két filmnézéshez, vagy egy estéhez, pedig már jó ideje smokkázunk...nyálcsorgatósra meg nem szívjuk magunkat, mert annak semmi értelme <#ravasz1>

Racism is a weapon of mass destruction!

solo
Multkor elhozta a csigát amit használnak: |
A5 ös kamény elõ-hátlapos jegyzettömbbõl volt: D
Am jah, egy hétvége alatt van, hgoy 20-30 at keres..Pl multkor egy szombat alatt 25 öt keresett.

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

figy én szerintem egy honap alatt simán elmegy 20g bár az baromság hogy valaki 24 g eltolt egys nap alatt mivel abbol jó pár cigi ki fér még sima cigit se szivok annyit ja hát és nem tom de elég gazdag lehet mivel nálunk 24 g kera 60000 ft 😄 bár 3g kerát egy este allat el lehet tolni ketten fõleg ha már az ember rá van szokva én mondjuk már kb 1 honapja nem tok betépni már rendesen mert egyszerüen annyira hozzá sazokkott a szervezetem hozzá hogy szinte már alig érzem 😄

Most mit vitatkoztok ezen?😄 Minden napra egy zsák...én simán elvagyok így😄 (na jó az egy zsák az saját, de mindig összeakadunk valakivel, akinél szintén va egy zsák...stb...stb....) 😄

\"Ha az észlelés kapui tiszták lennének, az ember mindent olyannak látna amilyen valójában: határtalannak.\"

Lacee
bizonyára puhányak vagyunk 😊

jó, persze van olyan (buli, stb) mikor 2 elmegy egy este, de amúgy simán tart addig ameddig írtam.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

solo
1 hónapig?!!!!! :||||||||||||||||Mivan veletek?:C

Áltban 30/70 arányban hergelem össze a cigit egy öklöm hoszánál kicsit rövidebb...Az az kb csigávalegyütt 8,5 cm hosszú. Ebbe egy fél cigi megy, meg az ahoz mért mennyiségû zöld.
És ebbõl Így 4-5 cigi alatt meg van a 3 g.

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Lacee
hát a fene tudja, korábban nálunk 3-4 gramm három embernek ki szokott tartani közel egy hónapig, úgy hogy majdnem minden este toltunk valamennyit... és én sem vagyok kis darab 😊
egy embernek tizensok gramm, az minek? ha egyedül eltolsz mondjuk egyet, már az is bõven sok.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

solo
Helo, mint lentebb is Írtam, itt a környéken a 3 g az nem 3 g.
Talán 2. De viszont mondhatni azt, hogy elég jóféle.
4 elég jó cigi kifért belõle.

És ugyebár thc nem egyformán hat mindenkire..És azért egy 192 magas embernek 98 kilóval kell anyag, hogy hasson.

De, ha nemteccik valami, jöhecc, meghivlak egy körre: DDDD (Te számládra xDDDDDDDD)

Amúgymeg 3 g abban a viszonylaban nem sok, hogy akivel én szÍvok az nemkezdõ, mint én az 1 évemmel, és neki Jóval 15 g felett volt az egy nap alatt eltolt "rekordja"
Azért Írok 15 öt, mert nem akarok hülyeséget mondani, de majd holnap úgy is lesz pöff, szal megkérdezem pontosan.Én 24 re emlékszem, de nem mernék megesküdni.

hunbasser
solo: olvasgatom itt,hogy így 3 g úgy 3 g,hogy elszívtatok spannal 3 g-t. na most azt tudni kell,hogy ha rendes 1 g-d van és nem szart veszel (és ez még nem is a jó),akkor kb 1 g-bõl 4 db kétszemélyes cigi kijön,amitõl azért már rendesen besztondulsz.szóval kiváncsi lennék,hogy az mennyire 3 g meg hogy milyen a minõsége... :d mert ha tényleg 3g-t szívtok és nem szart,akkor neked kb jamaicában kéne laknod.

ReaL MaDRid x siempre

nem baj, attól még jó😄
ennek örömére hajtok is egyet😄😄

\"Ha az észlelés kapui tiszták lennének, az ember mindent olyannak látna amilyen valójában: határtalannak.\"

solo
Én nem annyira szeretem:/

Szia XD szép neved van😄

N1ggA
és ki ne hagyjuk az "okosságot" is

Spread De Love!

Gus85
dudva, gyom, gyep, csár (ezt gyakorlatilag kevesen ismerik, cigány nyelven a "fû". maga a kerelni szó is cigányul "csinálni") a jointra a jól ismert rakéta, trombita, tüske, vicces cigi.

Mens Agitat Molem

solo
Nahm, úgynézki holnap lesz egy kis kera:]2-3 g...haverral eltoljuk:]

solo
Szija, én vagoyk az xDDDDDDDDDDD

Egyszerûen csak Zoli...vagy Zoltán 😄😄

az érdekesebb, hogy miért hívják marihuánának.

Ugye amikor beindult ez a nagy betiltós kampány ('37-ben talán?), nagyon gonosz, alattomos cuccnak akarták beállítani. A gyógyszerészek meg a feltörekvõ gazdag papírgyárosok (azok, akik kender helyett fát kezdtek el használni) indították ezt a kampányt, és átvettek egy mexikói szlengszót, a marijuana-t, hogy ezzel a kender pejoratív jelentést kapjon. Külön érdekesség, hogy a civil ember még évekig nem tudta, hogy a plakátokon ez a leépítõ, alattomos, agresszivitást okozó marijuana nevû drog valójában nem más, mint az addig mindenki által termesztett haszonnövény, amirõl egyik évrõl a másikra hirtelen tragikus eredményeket hozó kutatások kezdtek születni.
Lacee
😄😄

N1ggA
ha csak 1g, akkor dugd a popódba, és ezt most komolyan mondom
csak szarj elõtte

Spread De Love!

Daffit
Ha jól emlékszem, akkor a Félelem és reszketésben mondják, hogy a drogosok azért hívják fûnek a marihuanát, mert hasonlít a tetûhöz! 😄

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

én valamikor vérnyomás csökkentõnek hívom 😄 vagy a cigit jánosnak 😄

Gus85
igazság szerint nem élet halál kérdés, de tudom hogy az otthoni cimboráknak különösen nagy örömet okoznék. 😊

Mens Agitat Molem

ennyire fontos neked hogy 1g-t hordozz összevissza? nem értelek.. de te tudod, ennyi miatt parázni az úton...

Miért hívják fûnek <#phone>? Hááát, ezen ellehet filozni... hívják még komló-nak is, zöld közi henger, ránctalanító, kera, ördög salátája... ki miket tud még <#confused>?
De ha biztatnák és késõbb az utadon elkapnának, mégis mit mondanál nekünk? Leszidnál mint az állat, kígyót békát <#dumcsi> ... mondjuk nem is kell szerencsésnek lenni hogy ne motozzanak meg, elég ha okosan játszol és nem parázol! Különben meg rakd majd bele alufóliába, húzz fel egy zoknit és rakd bele (lehetõleg a talpad alá<#vigyor>, ott tuti nem keresik)!
gfreak
mert hasonlóan igénytelen talán? minden tájegységen van megfelelõje 😉

N1ggA
mer zöld? :o

Spread De Love!

Srácok... tudja valaki, hogy a marijuanát mi a heréért hívják FÛnek???
dronkZero
Nem értem, hogy a kockázatok mérlegelése miért nem építõ jellegû? A beszólós hangnem csak bónusz, hogy ne unatkozzatok. 😄 😛

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Gus85
Mivel ismerõseimtõl én is inkább pozitív tapasztalatokat hallottam errõl a dologról, azért volt bátorságom itt is megkérdezni, felesleges a beszólós hangnem. Ráadásul nem éppen kilókban gondolkodom, hanem kb 1G holland szuvenírben, amiért itt a német rendõrök nem fognak lecsukni a büdös életbe se. Viszont a reptéri törvényekkel nem vagyok annyira tisztában, eddigi repülési tapasztalataim alapján simán vihetném, némi véleményre voltam kíváncsi.
Az építõ jellegû hozzászólásokat köszönöm!

Mens Agitat Molem

dronkZero
Ja, valóban hatalmas nagy ötlet repülõre felvinni...Kevés helyen figyelnek jobban, talán egy atomerõmûben, vagy katonai bázison fektetnek csak nagyobb hangsúlyt az átvizsgálásra. És ráadásul nem csak egy, hanem rögtön két ország hatóságaival lehet kezdeni a tangót. Fõleg akkor király, ha az ottaniak kapnak el, aztán lehet még szórakozni a konzulátussal, kiadatással, egyebek. Ja, és persze nem szimpla birtoklás, hanem csempészés, ami sejtésem szerint egy fokkal nagyobb büntetési tétel, meg benne van a kockázat, hogy ráfogják az emberre az üzleti céllal kitételt, és akkor rögtön letöltendõ.
Tényleg, pont megéri a kockázatot...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Lacee
nem hiszem, hogy a reptéren áttúrnák a ruháidat rutinellenõrzéskor, nekem az USA-ba belépve sem volt több, mint hogy kinyitották, belenéztek, aztán becsukták, pedig ott komolyabb az ellenõrzés mint az EU-tagállamok között.
persze az is igaz hogy minek kockáztatni, de a reális esélye a lebukásnak minimális. Mondjuk az átvilágításnál nem tudom, mennyire látszik, hogy pontosan mi lehet a táskában... 😊

gfreak
haver angliából zokniba gyûrve hozott már haza repcsivel cuccot (igaz, õ sármellékre érkezett), nem túl sokat, épphogy csak pár grammot ebbõl-abból, ami finomságot talált...mondjuk mondta hogy folyamatosan folyt a víz a tökein mert parázott, de az égvilágon nem történt semmi...szóval ha nem kilószámra akarod becipelni, akkor ügyesben megoldható..különben tényleg nem a legbölcsebb dolog..

Hááát cinkes... csak ne találkozz sok Német õrrel, mert azok a szart is ki szedik belõled! A lényeg hogy én nem ajánlom! ha füvet akarsz hozni akkor helyette hozz magokat, vegyél egy fasza lámpát, tápszereket, és termessz otthon mondjuk szekrényben! Ha nem tudod mit hogyan akkor látogass el ide; kenderforum.weed.si www.-nélkül írd be!
Gus85
és ha már itt tartunk, mit gondolsz a szuvenírek hazavitelérõl repülõvel?
(visszatérve a kissé lentebb magányoskodó kérdésemre)

Mens Agitat Molem

"én is komolyan vettem a 25g s.l.h-es mondatot, de nem értek hozzá" - ha értenél hozzá, értenéd 😊 ... na de jó, ne vitatkozzunk ezen!
gfreak
hagyd csak, max mások is retardáltnak tartják (Jamaica ipszilonnal már röhejes volt)...mosom kezeimet

na csak hogy beleszóljak én is:

én is komolyan vettem a 25g s.l.h-es mondatot, de nem értek hozzá, viszont én is kijavítottam volna ha tudom hogy téves. szerintem ez amugy egyértelmû, és csak segíteni probált a srác neked hogy tudd mirõl beszélsz. ezen nem kéne kiakadni

Épp ez az, hogy nem volt mit kijavítani, mivel a szlogen sem volt "komoly"! <#falbav>
gfreak
nem tartom magam rátartinak, és mint mondtam csak segíteni akartam hogy ne nézzenek komplett idiótának...bocs, majd legközelebb véletlenül sem fog eszembe jutni hogy kijavítsalak...<#ravasz1>

Ezt én is csak úgy hallottam, de gondolom a srác Bécs-re gondolt... ha magokat támad kedved venni ugyanaz mint Hollandia, ha viszont szívni akarsz... Hollcsiba 15k repcsi jegy, természetesen fapados!
8600 ft vonattal hollandia? ezt mibõl gondolod? én most néztem ilyen árakat és Ljubjanaig 8000 a jegy... és az hol van hollandiától

Én nagyon úgy vettem hogy ki akarsz oktatni. Úgy látszik csak te vagy olyan rátarti hogy ezen felakadjon, mások egy hangulatos kis szöveget olvastak, nem tudom mivel sértettelek meg... te most vagy az az okos ember vagy aki mindenbe beleköt, vagy csak szimplán szar a kedved. Én részemrõl lezártam a vitát!
gfreak
te most azt hiszed az volt a célom hogy beszóljak? messze nem...csak gondoltam megkíméllek az égéstõl mielõtt ezt még jó sok helyen ellövöd és kiröhögnek..de ha nagy az arc és kevés az agy, a jóindulat is átalakul cseszegetéssé..

Lacee
küldhetnél egy kis kóstolót 😊

Elírtam; Super Lemon Haze
Hehe<#nevetes1> Errõl nem tudok nyilatkozni a jó ízlés határain belül, ha te tényleg azt hitted hogy halálosan komolyan egymásba kapcsolom a két érvelésedet... <#worship> csak próbáltam idézni Kumar-t a Kalandférgekbõl (kissé átalakítva, mielõtt ebbe is beleköt valaki), ha ezt tudom <#rolleyes> Kösz a gyors leckét a Super Silver Haze-rõl, eddig csak 4-alkalommal "állítottam elõ" beltéren, azért köszi<#zavart1>