Fű, joint, marihuana, zöldike...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacee
a 200-as vérnyomás azért nagyon fura, mert a THC-nak elvileg épp hogy lejjebb kéne vinnie a vérnyomást, a pulzust megemelve.
Mindemellett betépve sokszor elõfordul hogy nagyon begyorsul a pulzus, ez önmagában még nem veszélyes, próbálj meg nem erre flashelni. Vagy hagyd abba...

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Helósztok.Lenne 1 problémám😄 pár hete készen lementem az orvoshoz igazolásé,és megmérte a vérnyomásom 200 volt xDD elküldött a kórházba szivultranhang meg ezek. De én kidobtam a beutalót de utána felhivta anyámat. Utána megint lementem elvégeztema szivultrahang ekg meg mindent és minden jó volt, de ha szivok akkor azt flesselem be h szar a szivem és h kurvára dobog a hasamba meg minden. Szerintetek ez elfog mulni ez a fless v vmi mert többiek aztmondják h csak beképzelem...:S
elõre is kösz
gfreak
magok bécsbõl, a növény meg valahonnan felsõõr környékérõl érkezik egy kis "kertészet"bõl 😄

Racism is a weapon of mass destruction!

Szerintem klón-ra gondolt, de ha rendelsz külföldrõl magokat, az sem necces. A csíráztatás meg pár nap, nézzétek meg ezt az oldalt, db-számra lehet venni a feminizált (tuti csajszi) magokat, megbízható cégektõl (ajánlom figyelmetekbe a Haze fajtákat)!
hajjajj az már tényleg probléma :S
biztos ezermilló km-re vagy és segíteni sem tudok😊

\"Ha az észlelés kapui tiszták lennének, az ember mindent olyannak látna amilyen valójában: határtalannak.\"

Lacee
és honnan rendelsz palántát, az nem necces kicsit? 😄

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

solo
Nemvolt pöff:'(
Közbejött valami:S

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

gfreak
ja, most viszont valami beazonosíthatatlan, szerintem noname kerával rendelkezem, gyõri koma szekrényébõl 😉

gfreak
csak a sensi-re gondoltam, nagy általánosságban xD

a Blueberryvel találkoztam már, de a Hawaiian Snow-ról még nem hallottam, mindenképpen ránézek 😉 Mostani rendelés Yeloww Cab, California Orange (ez palántában), és egy kis K2 a nehéz napokra <#bohoc>

Sensi Star, vagy Sensi Seed-re gondoltál? Én még csak párszor próbáltam a Star-t, de az olyan 3-4 óra kiesett dolog volt, kb úgy 0.1-0.2-tõl... ajánlom figyelmedbe személyes kedvencemet, a Blueberry-t, vagy Hawaiian Snow-t (már tudom hova tûnt a hó Hawai-ról <#taps>). Snow-az tréfás, több szempontból is... egyik meg nem nevezett tag indított egyet outban, szüret, szárítás... megkóstoljuk! Elnyomtunk ketten 1 packal, csak néztünk egymásra, kérdeztem hogy mi ez a szar? Nem ütött be egy kicsit sem, elmentünk a sarki boltba venni valami kaját estére, (ez 15 percel rakétázás után történhetett), hát nem levertem az egyik kólás üveget a polcról miközben hátrafelé estem?! Fizetni is alig tudtunk, hát még visszamenni a lakásba... szóval ez nagyon tréfis, túlszívási eséllyel béke<#eljen>!
Naaa mi a probléma? <#wink>

\"Ha az észlelés kapui tiszták lennének, az ember mindent olyannak látna amilyen valójában: határtalannak.\"

solo
<#rinya>

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

hát ahhoz kell bizony!<#mf1>

gfreak
hûû az eget én meg dolgozom <#bohoc>...de majd este pótlás (kollegánál lakásavató, ez a kényszerûen egymásra vigyorgós kategória...szóval a túléléshez sensi is kelleni fog <#ravasz1> )

hûûû azt az eget! 10:47 de én már úgy be vagyok heggesztve😄 és hol van még a nap vége...fény lesz ms is úgy látom 😄
...csak megosztottam veletek, mert rendes vagyok😄....

solo
Te milyen hülyevagy xDDDDDDDDDDDD
Miért kell pont itt csinálni a balhét?
POnt itt, ahol a "közösségi élet" és a nyugalom a két "alapkõ":C

solo
Pontosan, jólmondod, mivel indiában ott úgy égetik a dohányt, hogy fapipába, meg tûzrakásra ráb@sszák a levelet, és semmi bajuk nincsen: O

Olcsóvér
zsír

Acer Aspire one

hunbasser
én egyszer évvégi feleletet tettem így... 😄 irodalomból azt hiszem 3-asért feleltem 10 érettségi tételbõl 😄 és meglett a hármas,pedig nem tanultam rá 😄ddddd

ReaL MaDRid x siempre

😊

Lehet nagyon okos ember vagyok, de te meg egy segg 😄... ha az építõszándékú kritika már sért, akkor nem nekem van bajom, de ne vedd magadra 😉!
Én úgy tanultam a vizsgáimra és úgy is mentem vizsgázni régebben. Egy 4-esem lett, a többi 5-ös....😊

hunbasser
ezt most mondjuk így elképzeltem,hogy morcos fejjel fogát csikorgatva visszaül a jard az autóba és továbbhajt,amikor meg már legközelebb megint arra járõrözik,már csak annyit kiabálok oda,hogy "zohai,zohai!" és mérges fejjel továbbhajt 😄ddddddd

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
egyébként azt gondolom tudtátok (aki meg nem,az meg most fogja megtudni),hogy ha a rendõr bevisz drogtesztre és ha nem találnak a szervezetedben kábítószert,akkor a rendõrnek ki kell csengetnie a tesz költségeit,ami kb úgy 30.000 ft.

na most,mi a teendõ a kék elkap? azt kell mondani,hogy a cigiben zohai van,ami legális és nincs benne thc,ergo nem tudná kimutatni a drogteszt. így tuti nem fognak bevinni...

ReaL MaDRid x siempre

Lacee
mindenkire máshogy hat, ennyi. én is ismerek olyat aki masszív füves arc és kimondottan jól megy neki az egyetem, más meg a heti egy cigitõl is érezhetõen lassabb, butább lesz. Fel kell mérni mindenkinek, hogy rá hogy hat.

dronkZero
Ez akkor lenne igaz, ha a virág tiszta THC-bõl állna. De nem, úgyhogy szívod mellé az egyéb égéstermékeket.
Emellett a tisztán sodort ciginél károsabb (vagy ugyanolyan) a vizipipa, mert ott a víz nem csak a füstöt szûri meg, hanem a THC-t is, tehát egységnyi THC-re több károsanyag jut.
Persze a jointnál mindenképp "egészségesebb".

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

hunbasser
ja még másik jó hatás: tegnap be volt gyulladva a torkom,mondom szívok már egy kis gyógynövényt 😄 ma már kutya baja a torkomnak és nem vettem be semmilyen gyógyszert 😄dddd

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
egyébként spanom úgy szokott matekozni,hogy betép...de ilyen nagyon tudományos matekkönyveket olvas és kajak megérti.

a másik meg,hogy hallottam,hogy volt egy gyerek,aki vizsgaidõszakban heti 18 g-t tolt el,az összes vizsgája 5-ös lett.

szóval,nem feltétlenül butít,lehet,hogy sokkal jobban megy a tanulás egy kis pöfékelés közben 😄

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
a cigiben is egyébként nem maga a dohány a káros,hanem a papír. a papírban vannak rákkeltõ anyagok,szóval figyelem uraim,mostantól tessék áttérni bongra és vizipipára <#nyes>

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
csak az utolsó 4 szó faszság.fizikai függõséget nem okoz a zöld,csak mentálisat.

ReaL MaDRid x siempre

Olcsóvér
ki tuggya én elég fiatalon kezdtem évszámot nem ismondok hogy mikor de, 3 év szaknk rovására ment a rövid távú memóriámnak,meg lustább is lettem és szinte soha nem vagyok kipihent..de nemlényeg

Acer Aspire one

solo
Tuti xD
Hát figy, én 1 tiszta kilogram WW ért vállalnám ^^ És amig kezelnek vagy fenetudja amÍg adják be, addig én széfen hegesztek pár cigit és pöff^^

😄
Azt mér' mindig patkányok a kísérleti alanyok az ilyeneknél??😄
Tuti ezrek vállalnák önként amúgy XD

gfreak
<#eljen>igazad van bro! pacsi!

"give five, up high, down low, too slow" xD

solo
Talán nem is vagyunk olyan messze , hogy ultrahiper okosak legyünk:]

Nah, emberek. Ne flémeljetek.Hajtsatok egy light osat, a nyugalom kedvéért, és legyen pÍsz:]

gfreak
jól van most már legyen végre béke! phasskivan hogy már a kendertopikban is megy a fight xD röhej...

az agysejtek meg halnak maguktól is...

Nagyon okos ember vagy te, hogy látod hogy én milyen állapotban vagyok😄 Dimenziókaput próbáltál már nyitni?XD Tuti menne figyelj, mondom nagyon nagy tehetség vagy😄
Amúgy meg k****ra nincs közöd hozzá, hogy mikor mennyit szívok, de ha nagyon érdekel, tájékoztatásul közlöm, igen, minden nap szoktam csak én nem egy hetet szoktam leállni, hanem hónapokat, mert egy hét alatt nem lehet rendbejönni te gyökér...😄
Senki nem beszélt sem arról, hogy zombi vagy lepusztult lennék, akár én akár bármelyik "kolléga" 😄
Egyszerûen csak pusztulnak az agysejtjeink, ez tény, de úgy látom, hogy a tieid már igencsak kevesen vannak ha már arra sem vagy képes, hogy egy egy neked szóló üzenet mondanivalóját megértsd vagy felfogd...úgyhogy részemrõl vége a vitának, innentõl nem is próbálok veled komminkálni, nincs értelme, nem vagyunk egy szinten😄 na csók😄

dronkZero
Nem azt mondom, hogy kinek mi elég, de az egy hétig napi rendszeresség az nem nevezhetõ masszív ráállásnak (legfeljebb regisztrációs hétnek 😄DD), meg egy hét kihagyás sem nevezhetõ igazán szünetnek, annyi idõ alatt nem ürül ki a szervezetbõl. Szerintem.

A túldimenzionálást meg a negatív hatásokra értettem, nem olyan súlyosak, mint ahogy elképzeled.

Aki nem nyomja nagyban (mint én) annak elég, de ha az ember nem akar változtatni magán, az szíve joga!
dronkZero
Erõsen túldimenzionálod.

Másik fele, hogy egy hét az lófasz, masszívsághoz, lejövéshez is kevés. 😛

Ha napi szinten beállsz, ne csodálkozz rajta hogy (elõre is bocs de) "zombi" vagy <#buck>! Ha kihagynál legalább egy hetet, egészen máshogy néznél ki. Ezt tapasztalatból mondom, nem ritkán napi szinten toltam (ez egyszer történt), kb egy hétig! Ismerõseim kifordultak magukból, nem ismertek rám... errõl leálltam, pár nap alatt visszanyertem valódi önmagamat, és így lett a csokapik<#wink>!
solo
Csaknemakar összejönni ez a pöff:/
Mindig g közbejön valami vagy nekem vagy másnak:C

2-3G DOHÁNNYAL keverve nem károsabb, mint 1 szál multi? szóval akkor te 2-3 grammhoz kevesebb mint egy szál cigit használsz?

káros anyag szempontjából ugyanott vagy (lennél), ha a jointodban lenne füstszûrõ, merthogy a cigin van. A szén-monoxid és a nikotin, ha dohánnyal kevered ugyanúgy bejut, ráadásul egy meg nem szûrt füstöt szívsz be

Gyakorlatilag többszöröse jut be kátránynak és szénmonoxidnak mint egy szál cigivel, mégis azért "egészségesebb", mert a dohányos általában sokkal több szálat szív el naponta, amivel jócskán behozza azt a mennyiséget.
mellesleg a butítás és a károsanyag között honnan vetted, hogy van bármiféle párhuzam? 😄
Tény, hogy butít, csak valaki hajlamosabb rá, valaki nem. Van olyan, aki jótanulóként kezdte az egyetemet, harmadéven pedig szart se tud, mert már szétszívta az agyát.
Anyám ápolónõ, vittek be hozzájuk nemrég paranoid, pánikbeteg srácot, aki már az utcára se mert kimenni, mert mindenhol úgy érezte, hogy bántani akarják õt. Keményen füvezett néhány évig.
Nem azt szokták mondani, hogy kiváltja, hanem azt, hogy elõcsalogatja a pszichózist az arra hajlamos emberekbõl. Meg az is változó, hogy ehhez mennyi idõ és mekkora mennyiség kell. Talán csak egy joint, talán 3 év. Aki lelkileg stabil, annál ettõl nem kell félni! Viszont a butulás lehetõsége még ott is fennáll, ha keményen tolja. ha heti egy gramm szinten, akkor attól se nagyon kell félni.

szal... csak leírtam, hogy én hogyan sejtem.
Na figyelj. nem fogok vitatkozni, de én pl nem arról beszéltem hogy leépülsz, meg hogy lepukkant vagy. Élsz normális életet meg minden, csak pl rosszabb a memóriád egy idõ után stb...szóval nem teljesen van igazad.
ennyit akartam...
üdv😊

Tévhit hogy a fû butít... kevesebb káros anyag van 1G jointba (ha tisztán nyomod) mint 1 sima cigiben. És tudtommal senki sem épült még le 10-15 év cigizés után, az átlag napi fél dobozzal szív. Ha napi 2-3G elnyomsz dohánnyal keverve, szerintem akkor sem károsabb mint egy szál Multi <#vigyor2> Természetesen nem kérdõjelezem meg ezt a fajta "agykárosodásodat", szóval ne vedd sértésnek, lehetséges hogy van ilyen bár én most hallom elõször! (Általában a füves filmekben vetítenek, pl hogy a füvesek lepukkantak... nézzük csak meg Kumar-t a Kalandférgekben, kész röhej ahogy elõállítják egyesek a dolgokat)
gfreak
ezért kell karbantartani az erõseket 😉 õk túlélik 😉

Mindenki elbutul egy idõ után. Az lehet hogy mindenki más mértékben de hidd el, az agysejtjeid folyamatosan haldokolnak😄

gracie a jo tanacs, dokin tul vok 3 evig telinyomtak mindenfele antival alig tudtam rola lejönni ,uhogy orvos engem többe nem lat .sztem a fü a hibas tulzasba vittem ez az igazsag amugy nem olyan nagy a baj csak eltuloztam h sajnaljon mar engem is vegre vki.sajna most tengert nem latok csak nagy feher sipkas hegyeket eppen a monte bianco labanal vok majd a jöv 7en lesz pancsi is napoli környeken gondolokmajd mindenkire.ciao.
gfreak
Bobby nem azért halt meg rákban mert sokat szívott...a lábán szerzett focisérülésbõl alakult ki melanóma (egyfajta bõrrák). A lábujján kezdõdött egészen pontosan, és nem terjedt volna tovább ha amputálják azt, de a rasztafári hit szerint a testnek "egésznek" kell maradnia, és nem egyezett bele amûtétbe. A rák aztán továbbterjedt az egész szervezetében, a tüdejét és az agyát is elérte. Tehát nem a fûfogyasztás vitte el.

Jópár éve égetem a sensit, idegileg is rendben vagyok, nem csak a munkámra tudok koncentrálni, és semennyire nem butultam el...szóval ott más problémák is lehetnek, én azt mondom keress egy dokit, és mesélj el neki mindent...

Ja, és azonnal feküdj bele a tengerbe a nevemben 😉

hmm??24G naponta??BM is igy tolta, napi 30G-t tisztan ,el is vitte a tüdörak isten nyugosztalja a kiralyt ,de azt kétlem h közületek barki is elviselne ennyi mennyiseget napi szinten jo minösegü cuccbol. kicsit ez azert tulzas.jo magam idestova 13 éve toltom napi szinten, mondjuk mar meg is latszik neurologiailag ,full elbutulasi szinten jarok mar csak a munkamra tudok koncentralni de még igy is levezetek napi 700-800 km-ert ,évente pedig kb 4xer kerülöm meg a planetankat/ez azt takarja h 160000km.t megyek évente /betrombitalva ugy h 2-3 orankent tekerek 1et,szoval napi 1g 1emberkenek tuti elég kell h legyen anelkûl h mar összeszarja magat.én ezt tapazstalom ja és nem kell parazni ha 5g nél nincs több nalatok barhol is talaljak meg ,europaban nem fognak érte meghurcolni legalabbis a közuton.üdv italiabol.