Fű, joint, marihuana, zöldike...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindemellett betépve sokszor elõfordul hogy nagyon begyorsul a pulzus, ez önmagában még nem veszélyes, próbálj meg nem erre flashelni. Vagy hagyd abba...
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
elõre is kösz
Racism is a weapon of mass destruction!
biztos ezermilló km-re vagy és segíteni sem tudok😊
\"Ha az észlelés kapui tiszták lennének, az ember mindent olyannak látna amilyen valójában: határtalannak.\"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Közbejött valami:S
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
a Blueberryvel találkoztam már, de a Hawaiian Snow-ról még nem hallottam, mindenképpen ránézek 😉 Mostani rendelés Yeloww Cab, California Orange (ez palántában), és egy kis K2 a nehéz napokra <#bohoc>#bohoc>
\"Ha az észlelés kapui tiszták lennének, az ember mindent olyannak látna amilyen valójában: határtalannak.\"
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
...csak megosztottam veletek, mert rendes vagyok😄....
Miért kell pont itt csinálni a balhét?
POnt itt, ahol a "közösségi élet" és a nyugalom a két "alapkõ":C
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
na most,mi a teendõ a kék elkap? azt kell mondani,hogy a cigiben zohai van,ami legális és nincs benne thc,ergo nem tudná kimutatni a drogteszt. így tuti nem fognak bevinni...
ReaL MaDRid x siempre
Emellett a tisztán sodort ciginél károsabb (vagy ugyanolyan) a vizipipa, mert ott a víz nem csak a füstöt szûri meg, hanem a THC-t is, tehát egységnyi THC-re több károsanyag jut.
Persze a jointnál mindenképp "egészségesebb".
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
ReaL MaDRid x siempre
a másik meg,hogy hallottam,hogy volt egy gyerek,aki vizsgaidõszakban heti 18 g-t tolt el,az összes vizsgája 5-ös lett.
szóval,nem feltétlenül butít,lehet,hogy sokkal jobban megy a tanulás egy kis pöfékelés közben 😄
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
Acer Aspire one
Hát figy, én 1 tiszta kilogram WW ért vállalnám ^^ És amig kezelnek vagy fenetudja amÍg adják be, addig én széfen hegesztek pár cigit és pöff^^
Azt mér' mindig patkányok a kísérleti alanyok az ilyeneknél??😄
Tuti ezrek vállalnák önként amúgy XD
"give five, up high, down low, too slow" xD
Nah, emberek. Ne flémeljetek.Hajtsatok egy light osat, a nyugalom kedvéért, és legyen pÍsz:]
az agysejtek meg halnak maguktól is...
Amúgy meg k****ra nincs közöd hozzá, hogy mikor mennyit szívok, de ha nagyon érdekel, tájékoztatásul közlöm, igen, minden nap szoktam csak én nem egy hetet szoktam leállni, hanem hónapokat, mert egy hét alatt nem lehet rendbejönni te gyökér...😄
Senki nem beszélt sem arról, hogy zombi vagy lepusztult lennék, akár én akár bármelyik "kolléga" 😄
Egyszerûen csak pusztulnak az agysejtjeink, ez tény, de úgy látom, hogy a tieid már igencsak kevesen vannak ha már arra sem vagy képes, hogy egy egy neked szóló üzenet mondanivalóját megértsd vagy felfogd...úgyhogy részemrõl vége a vitának, innentõl nem is próbálok veled komminkálni, nincs értelme, nem vagyunk egy szinten😄 na csók😄
A túldimenzionálást meg a negatív hatásokra értettem, nem olyan súlyosak, mint ahogy elképzeled.
Másik fele, hogy egy hét az lófasz, masszívsághoz, lejövéshez is kevés. 😛
Mindig g közbejön valami vagy nekem vagy másnak:C
káros anyag szempontjából ugyanott vagy (lennél), ha a jointodban lenne füstszûrõ, merthogy a cigin van. A szén-monoxid és a nikotin, ha dohánnyal kevered ugyanúgy bejut, ráadásul egy meg nem szûrt füstöt szívsz be
Gyakorlatilag többszöröse jut be kátránynak és szénmonoxidnak mint egy szál cigivel, mégis azért "egészségesebb", mert a dohányos általában sokkal több szálat szív el naponta, amivel jócskán behozza azt a mennyiséget.
mellesleg a butítás és a károsanyag között honnan vetted, hogy van bármiféle párhuzam? 😄
Tény, hogy butít, csak valaki hajlamosabb rá, valaki nem. Van olyan, aki jótanulóként kezdte az egyetemet, harmadéven pedig szart se tud, mert már szétszívta az agyát.
Anyám ápolónõ, vittek be hozzájuk nemrég paranoid, pánikbeteg srácot, aki már az utcára se mert kimenni, mert mindenhol úgy érezte, hogy bántani akarják õt. Keményen füvezett néhány évig.
Nem azt szokták mondani, hogy kiváltja, hanem azt, hogy elõcsalogatja a pszichózist az arra hajlamos emberekbõl. Meg az is változó, hogy ehhez mennyi idõ és mekkora mennyiség kell. Talán csak egy joint, talán 3 év. Aki lelkileg stabil, annál ettõl nem kell félni! Viszont a butulás lehetõsége még ott is fennáll, ha keményen tolja. ha heti egy gramm szinten, akkor attól se nagyon kell félni.
szal... csak leírtam, hogy én hogyan sejtem.
ennyit akartam...
üdv😊
Jópár éve égetem a sensit, idegileg is rendben vagyok, nem csak a munkámra tudok koncentrálni, és semennyire nem butultam el...szóval ott más problémák is lehetnek, én azt mondom keress egy dokit, és mesélj el neki mindent...
Ja, és azonnal feküdj bele a tengerbe a nevemben 😉