13279
  • dronkZero
    Hehe, csocsó az jó... :) Volt egy olyan eset, hogy nagyon ráflesseltünk a csocsóra, még meg is beszéltük, hogy mennyire kurvára megy ez most, meg hogy milyen rohadtul királyok vagyunk.
    Pár perc múlva odajön egy haver, nézi egy darabig, aztán megkérdezi, hogy
    "Nem nagyon pörög a játék, mi?"

Egy világ omlott össze bennünk. :D
  • solo
    Mikor haverral nyáron ültem kint a teraszon, és nézem a nagy létrát, és elindult felém XD
  • agaras
    Mucsi!!!!nagyon király áááááá
  • sambauer
    Na milyen volt a koncert ? Bocsi hogy nem tudtam eljönni, de valami rigtik közbejött, pedig már készültem is... Remélem azért eljöttek, nem úgy mint a régebbi Reggae koncerteknél...
  • kimister
    Mivel én szlovákiában élek.. ezért 99% ban azt szívom..
  • D00M
    Haverék csócsóztak, én pedig ritmusra láttam villogni a lámpáját :) meg a pilótázás, pipából toltuk és mikor szívtam, gyorsan felálltam, kicsit benntartottam és lassan fújtam ki, csukott szemmel, ahogy ültem vissza, tisztára olyan volt mint mikor a G-erő húz vissza :D Btw, szlovákiai terméket próbált már valaki?
  • kimister
    Hello! :)

Nektek meik/ek volt a legnagyobb flush-etek? Nekem az hogy vérzik az orrom, meg megyek az úton, lenézek a földre, sok barna nagy csiga :D közelebb megyek, látom sok toboz :D:D Meg a táblával beszélgettem, valami emberek voltak rajta, oszt néztek.. :D furcsa volt
  • solo
    Naggyon teccős:]
  • agaras
    A holland hatásoknak köszönhetően csííkszemü Ziggi http://www.youtube.com/watch?v=YLGGAPVQ4Nk
  • solo

Még 1 ilyen mucsi-s videó, és valakit banoltatunk innen, mert már fáj mindenem mucsi tól xDDDD [jó értelemben: D]
  • Depridol
  • Lacee
    hajrá, én egy óra múlva fogok :)
  • solo
    Ne fájdítsad a szívemet: DD
  • RIZLA
  • prezi
    na gyártok egyet =)
  • agaras
    http://www.youtube.com/watch?v=RBqh01GB420
  • Lacee
    Yeah mon :)
  • gfreak
    ez a fontos:

• sambauer
    Egy kis kedvcsináló holnap estére :)
  • dronkZero
    Ami fontos, hogy ne mondjon semmit, csak kérje az elterelést! Nem köteles maga ellen vallani, de ha bevallja, hogy x éven keresztül elszívott heti y grammot, és ez eléri a jelentős mennyiséget, akkor letöltendőre számíthat!
  • agaras
    Jobb oldali gomb másolás,és utána beillesztés.!!!
  • Candi
    Próbáld így.
  • imuthesz
    nem jön be az oldal
  • GhostR1der
    Segíítsetek! Ha már így felkerültek a zenék:
    Votl egy film, talán eurotrip, vagy valami hasonló egyszer egy haverom mutatta, és volt benne egy zene.
    szövegében volt ilyesmi, hogy "keeps me deep meditation" vagy valami hasonló. és a youtube klipjében egy srác meg egy csaj sakkoztak és közben pipázta, ha jól emlékszem. Na ezt a zenét keresném, hálás lennék, köszi.
  • agaras
    Itt megtalálod a választ.
    http://drogriporter.hu/drogjog/fogyasztoknak
  • imuthesz
    hello
    barátomtól egy rendőri intézkedés során vizelet mintát vettek (előtte pár órával fogyasztott nagy mennyiségű füvet)

eredmény még, nincs, de persze ki fogják mutatni

azt szeretném meg kérdezni, h milyen rehabilitáció-s programra számíthat?
    nem volt még semmilyen ügye

köszi
  • agaras
    Bocs.

http://www.youtube.com/watch?v=JPBsQt2SAjU
  • dronkZero
    Én úgy vagyok vele, hogy Panopticon album ÓTA valami kurvajó, előtte meg csak szimplán jóféle. :) Az új album is elég jó lett, meg közte az In the absence of truth is.
  • Candi
    Isis jó, a Panoptikum albumuk tetszik a legjobban :)
  • dronkZero
    Vasárnap meg Isis koncert, ami ugyan nem stoner, de hasonlóan mélyre hangolt, hömpölygős, utazós zene, de kissé variálósabb, progresszívabb komplexebb.
  • dronkZero
    Hallgassatok stonert!

Kyuss - Whitewater
    Kyuss - Green Machine
    Spiritual Beggars - Tall Tales
    Black Label Society - Stoned and Drunk
    Monster Magnet - Nod Scene

Mondjuk ha ilyen niggertütymögést hallgattok, akkor ezt nem fogjátok szeretni... :P Szerencsére én egy pillanatig sem éreztem az elniggeresedés hívását. :P :D
  • sambauer
    Hát én benne vagyok ! Holnap még (vagyis ma) megpróbálok elhívni egy haveromat is hogy nehogymár egyedül menjek :D De aztán lefixálhatjuk hogy hol, mikor.
  • Lacee
    én is a Pink Floydért megyek! A Floydot is régóta hallgatom, véletlenül találtam rá az Easy Stars-féle Dub Side of the Moonra a last.fm-en, és beleszerettem, mert úgy dolgozták fel a dalokat, hogy nem érződik szentségtörésnek (lásd klasszikusok diszkóritmusban, slágerek gregoriánban és hasonlók), valahogy ízléssel nyúltak az eredetihez.

Remélem, leadják egyben a lemezt, elvégre nem olyan hosszú az. Bár a Beatles-ös albumuk idén tavasszal jött ki, úgyhogy valószínűleg azon lesz a hangsúly... mindegy, kár kihagyni szerintem. Ott találkozunk? :)

edit: oké, az előzőhöz helyesbítenék, rákerestem és az orvosi, tényleg nemes cucc belekerülhet akár 400 dolcsiba is, úgyhogy az már eléri a 2600 forintot grammonként.
  • Lacee
    ez azért furcsa egy kicsit, mert a múltkor ráakadtam valamilyen nemzetközi fórumra a témában, és ott az USA-ban élők 100-200 dollár közötti árról beszéltek unciánként, emberi mértékegységekkel ez (minőségtől függően persze) 18-35 ezer forintot jelent 28 grammra. Vagyis, grammonként még a legdrágább fajta sem kerül 1300-1400 forintnál többe, az olcsó pedig kemény 5-600 forint....
  • sambauer
    Pink Floyd, és ha az egész Dark Side of the Moon albumot előadják hát akkor már azért megérte :) Másik kettőt sajna nem nagyon ismerem..
  • Lacee
    én mindenképpen ott leszek. Melyik a kedvenced a háromból? :)
  • sambauer
    Erre jön akkor valaki ? Én még gondolkozok rajta, de hát mi sem lehet jobb mint egyik kedvenc együttesem számait reggae-ben feldolgozva élőben hallgatni :)
  • solo
    WUT?:|||||||||||||||||||||||||||||||||

AZTAROHADT:C Mindigis tudtam,hogy japán egy szar hely xD

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Japánban AKPH 2fél egy pillanat alatt ámulatba ejtene mindenkit, hogy itt kettő fél a max XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

• Depridol
    a kender tipikus kiskereskedelmi ára
  • Daffit
    Kicsit elgépeltem, Seput akartam írni...