13279
  • Kang a Hódító
    Azért el ne sírjátok magatokat...
  • jhetedikj
    még mindenhol 0%

én is most fent leszek egy darabig, igaz nem emiatt
  • koder
    Még semmi..de itt lehet nyomon követni..én itt leszek hajnalig.:)

link 1
    link 2
  • simirizsa
    Valami fejlemény ? :D
  • SZilaJMaGGoT
    Jogos, csak már herótot kapok a sok erőltetett hatás vadász szövegtől(nem csak ebben a témában).
  • koder
    kuruc..mit vársz..
  • SZilaJMaGGoT
    "Egymilliót ér Sorosnak Kalifornia drogfüggővé tétele" Micsoda cím...
  • koder
    Kuruc...mi más:DD

"Egymilliót ér Sorosnak Kalifornia drogfüggővé tétele
    Külföld :: 2010-10-26. 23:00
    Soros György egymillió dolláros adománnyal támogatta a marihuána kaliforniai legalizálásáért folyatott kampányt - írja a The Sacramento Bee. A legnagyobb GDP-vel rendelkező amerikai tagállamban november 2-án, a félidős szövetségi kongresszusi választásokkal és a kormányzóválasztással egy időben népszavazást tartanak a kannabisz élvezeti cikként történő legalizálásáról."
  • koder
    Én itt fogok ülni hajnali 5-ig..addigra csak lesz valami:D.
  • SZilaJMaGGoT
    Dzsááá képzeld már el a betépett terminátort!!! XD
  • Lacee
    gondolom itteni idő szerint délután 3-4 felé kezdődik a szavazás, és eltart hajnalig... eredmények holnap. nagyon kiváncsi leszek! oké, hogy Kalifornia az egyik legliberálisabb állam, de még ott sem tuti hogy megszavazza a többség.
  • koder
    HÍRTV lehozta a Kaliforniai cuccot fAkyea^xD..este remélem arról is lesz szó h megszavazták...még azért ne vegyük készpénznek.
  • Lacee
    ez jó :)
  • SZilaJMaGGoT

(igaz eredetileg peter tosh, de a sublime verziót jobban szeretem :D)
  • koder
    Kalifornia nagy napja.:)
  • SZilaJMaGGoT
    Főleg, hogy nekünk már be lett igérve egy párszor, hogy dekriminalizálnak pl... :D
  • SZilaJMaGGoT
    Jah erre én is rá vagyok pörögve az első hírek óta, meg a folyamatot is kábé így képzeltem el. És igen ha usa-ban bekövetkezik csak idő kérdése mikor jut el ide is. :)
  • koder
    WTF
  • Lacee
    1. instant alufóliapipa + 0,1g + pipagyújtó
    2. ???
    3. Profit

:D:D
  • koder
    Nem haragszom.:P

Na de gyerekek...kb 24óra múlva olyan áttöréshez érkezünk hogy csuhajj..ha minden rendben megy:)
    Nem tudom h ti mennyire érzitek át a súlyát,de én már nagyon rá vagyok hangolódva,pedig jó pár ezer kilométerre vagyunk Kaliforniától de akkor is nagggggyon nagy szám lenne.Ha sikerül,akkor 100% h el fog indítani egy folyamatot,amit a többi állam is követni fog...és mivel mindenki az USA seggét nyalja,ezért Európában is bekövetkezik majd csak idő kérdése.
  • SZilaJMaGGoT
    Naaa azért nem kéne ennyire rosszindulatúnak lenni csak mert poénkodok... :/
  • Lacee
    a mostani drogpolitika nagy tanulsága, hogy nincs értelme tiltani a tudatmódosító szereket, mert aki akar, az így is-úgy is élni fog velük, csak teljesen ellenőrizhetetlen formában.
    Kis mennyiség lehessen mindenkinél, de ha bármi bajt csinál beállva/beszívva/belőve, akkor büntessék, oszt jónapot!
  • koder
    Mert nem vagy normális.
  • SZilaJMaGGoT
    Én a szeszt betiltanám...:D
  • koder
    Lol.Egyiket sem kell tiltani.
  • solo
  • SZilaJMaGGoT
    Srácok kéne már valami legalizáció, a szeszt meg tiltani kéne mer csak lebontja az agyamat... :S(kivéve sört)
  • RIZLA

• koder
    Viccből írtam mint ahogy te is gondolom ..tesvír.
  • RIZLA
    parancsolsz...?! csak finoman, nehogy félreértsem....
  • koder
    ,,Az anyukádat":DDDDD
  • RIZLA
    kis drogos féreg
  • simirizsa
    Kill with fire a kis sneci gecit :D
  • byzhouse
    ne rágd a körmöd :DDD
  • jhetedikj
    Enyémbe is befészkelte magát valami hernyó, de azért én leszedtem róla mikor észrevettem :D
  • koder
    Pfúj XD
  • RaZoK
    * ismerősöm szándékosan tekert bele a cigijébe csontikat
  • koder
    ElőfordulHAT.Nekem az egyik northern szárában volt..belefúrta magát a kis rohadék:D
  • Lacee
    broáf :(
  • smukker
    bocsi, kép: