13279
-
#13159 rekt -
#13158 webbeteg, innen okosodsz?
mellesleg azt elfelejtette leírni a kedves beteg hozzátartozója, hogy a férfi dohányt is kever e a cigijéhez, mert sokan azért is vannak rácsuszva a fűre... -
#13157 hülyét se láttam még aki beismerte volna, hogy hülye -
Zero_008 #13156 Majd egyszer, ha esetleg kinyílik a csipád, és meglátod a világot, hogy az milyen valójában, akkor rájössz, hogy MINDENKI FÜGGŐ, csak eltér, hogy ki mivel van függőségi viszonyban.
Az összes függőség közül körülbelül a fű a legártalmatlanabb. Könnyen kielégíthető, mert egy kibaszott gyomnövényről beszélünk, károssága elhanyagolható egy alkohol- szerencsejáték- kapcsolat- vagy vallásfüggőséggel szemben, és gyakorlatilag nincsenek elvonási tünetei.
Ha meg ilyen elbaszott keresztes háborúra vágysz, akkor nagyjából BÁRMI MÁS értelmesebb célpontja lenne az elbaszott hivatástudatodnak. -
rabbiddgog #13155 olvasgassátok! hasznos -
rabbiddgog #13154 "diplomával észt nem adnak"
jaja azt csak úgy osztogatják úgyis van egy csomó felesleges üres a4-es papír, nyomtatnak ők ráérnek egész nap, nem?
egyébként drogost nem láttam volna aki kimondta volna hogy ő függő, beteg, segítségre szorulna.
csodás demonstrációja némelyik forumozó ennek , akinek nem inge.......................
Utoljára szerkesztette: rabbiddgog, 2016.06.07. 07:49:01 -
#13153 +1 :) -
Zero_008 #13152 Csodás demonstrációja annak, hogy a diplomával észt nem adnak. -
#13151 Milyen érveid? mióta idejársz még egy érv sem hangzott el tőled, csak megy az ugatás....
vagy erre gondolsz? "bocsi, nem vagyok egy nagy orvosszakértő, én csak annyit tudok hogy a drog rossz"
Ezzel nem lehet vitatkozni :DD -
rabbiddgog #13150 elmondanám diplomás villamosmérnök vagyok, de hajrá
az érveimre már nem tudsz mondani semmi, ezért a kákán is csomót keresel, ügyes
Utoljára szerkesztette: rabbiddgog, 2016.06.05. 12:35:59 -
#13149 ja most látom a kedvenc topikja a Szóld le az előtted írót!
-
Anonymusxx #13148 Képzelheted hogy milyen suliba járt:
a profilján:
"Iskola (elvégzett / jelenlegi): nincs minek az xDD SOTE-Agysebésztudományi kar"
kb kisegítő :) -
rabbiddgog #13147 az alkohol is drog jól látod a helyzetet
kutyák ők is -
#13146 amúgy meg ne legyél már hülye... lehet koliban ökörködtek, na és? Talán te nem csináltál soha semmilyen hülyeséget az egyetemi éveid alatt... ja nem, mert otthon ültél anyád szoknyája mellett, ezért lett ilyen sötét a gondolkodásod, amit már sikerült itt párszor megmutatnod. -
#13145 -
rabbiddgog #13144 miért, szerinted ez egy érett gondolkodású, fejlett emberi lény?
szerintem csak egy drogfüggő, pár éve van hátra mielőtt csövekre kötve ébred -
Stockbauer33 #13143 igen -
rabbiddgog #13142 csak egy 20 kg-os falbontó kalapapács hiányzik a tekintetéből -
Stockbauer33 #13141 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Stockbauer33 #13140 http://24.hu/elet-stilus/2016/06/02/betepes-vagy-gyogyulas-fogalmunk-sincs-mennyi-mindenre-jo-a-marihuana/ -
Stockbauer33 #13139 ezt így szombatvasárnapra :) -
Stockbauer33 #13138 http://index.hu/gazdasag/2016/05/05/fu_marihuanapiac_washington_usa_legalizacio/ -
#13137 ha nem értesz hozzá, akkor meg minek jársz ide okoskodni minden második hónapban? :) -
rabbiddgog #13136 bocsi, nem vagyok egy nagy orvosszakértő, én csak annyit tudok hogy a drog rossz -
Katalizátor #13135 Fúúú de vágod a témát!!!! -
#13134 Legalizálnák az orvosi marihuánát Németországban -
Stockbauer33 #13133 -
Stockbauer33 #13132 Fű miatt? Ugya csak viccelsz? :)))) -
#13131 vagy mint te :D -
#13130 ezt csak te állítod be annak :D -
#13129 Azt felnottnek olyan lenne mint mohaman :D -
rabbiddgog #13128 és még a drogozást ilyen "művészi performanciénak" állítják be
kíváncsi lennék hogy milyen bohókás kedvük lenne ha kiderülne mondjuk 10 év múlva hogy a születendő gyermekük maradandó agykárosodással látja meg a napvilágot a nagyon vidám fiatalkori kábszizásuk miatt -
Stockbauer33 #13127 -
Anonymusxx #13126 -
#13125 az a nyomorék aki kimegy tüntetni az azért is megy ki, hogy az olyan beteg gyerekeket is legálisan lehessen kezelni, mint az általam linkelt videoban. sajnos nagy sötétség van a fejekben a fűről, erre te is példa vagy. A drogos embereket nem szeretem én sem, de én különbséget tudok tenni drogos és alkalmi fogyasztó között, te nem. Nem is akarsz nyilván, mert egyszerűbb mindenkit lehülyézni. Félelem. -
#13124 akik kimentek tuntetni, nyilvan a random gyerekekkel semmi bajom -
#13123 És a nyomorékot kire irtad? Tudod még neked se kivánom,annak ellenére hogy mekkora tuskó vagy, hogy kiderüljön a leendő gyerekedről hogy halálos beteg, aztán facebook-on vagy más fórumon valami idióta lenyomorékozza ezért.
Csak idézni tudom a másik tuskót, mert ez rátok igaz:
"csak azt nem tudom hogy mi lesz ezzel a bolygóval, a világgal, mikor ez a gyökértelen, szellemileg leépült, agyhalott nemzedék lép majd a jelenlegi helyébe?" -
#13122 En azokra gondoltam akik kimentek tuntetni. 4deep2me -
#13121 mondja ezt egy rózsaszin pikacsus logós kisgyerek...
Szomorú, hogy le drogosozol rák beteg embereket, de ez is csak a szellemi színvonalad mutatja. Még ha nem is értesz egyet azzal amit csinálnak, akkor sem szabadna így beszélned beteg emberekről.
-
Stockbauer33 #13120 http://index.hu/kulfold/2016/04/20/liberalizacio_drog_marihuana_hollandia/